Frumoasele pe care nu le stiati. Primele romance incoronate Miss. In ziua de azi, frumusetea a capatat in Romania o latura pe care femeile de altadata ale tarii noastre nu o aveau. Aveau insa alte lucruri, care chiar daca nu insemnau sani si picioare la vedere, aduceau un farmec al naturaletii greu de regasit. Iar de Reginele Frumusetii din Romania unor vremuri care au ramas prin pagini ingalbenite de vreme, putini isi mai aduc aminte. Concursurile de frumusete erau apreciate in tara noastra inca de pe la 1900. Primul concurs de frumusete tinut pe teritoriul Romaniei de azi a avut loc in anul 1906. Castigatoare a fost Maria Peligrad din Sibiu, scrie EVZ.

Faze tariFoto: Colaj foto

Vrei sa ramai tanara? Trateaza-te cu flacari! Un tratament total inedit se raspandeste in China, unde saloanele de infrumusetare recurg la o procedura ce presupune aprinderea unor flacari pe fata pentru a stimula regenerarea celulara a tesutului. Practic, se aplica pe fata un prosop imbibat cu alcool, caruia i se da foc, expertii explicand ca "astfel se invioreaza tenul tern si se elimina pungile de sub ochi si ridurile", noteaza Libertatea.

Incredibil, dar adevarat. Aproape 80% dintre absolventii de liceu din New York nu stiu sa citeasca. Aproape 80% din absolventii de liceu din New York City trebuie sa reia cursurile din clasele primare inainte de a putea intra in sistemul de colegii, relateazaCBS, care evoca o adevarata "bomba" a educatiei. In cifre, acest lucru se traduce prin aproape 11.000 de adolescenti, care au obtinut diplome de absolvire a liceului, dar care pentru a putea demonstra ca au abilitatile necesare activitatilor din colegii trebuie sa treaca mai intai printr-o serie de asa-numite "cursuri corective", la care invata practic, din nou, sa scrie, sa citeasca si sa faca socoteli, au precizat responsabili locali, anunta EVZ.

Femeia asta are cel mai puternic vagin din lume! Tatiana Kojevnikova, o femeie din Rusia, a uimit intreaga lume cu abilitatile ei de a ridica greutati folosindu-se doar de vaginul ei! Ea a demonstrat in direct, la o televiziune americana, ca poate ridica chiar si 14 kilograme cu vaginul ei. Tatiana are un "ou" de lemn pe care il introduce in interiorul vaginului ei. De acest "ou", ea are posibilitatea de a atarna greutati de diferite forme, scrie Click.

Intr-un lac din Antarctica exista "o noua forma de viata". Cercetorii rusi au descoperit o noua forma de viata bacteriana intr-un lac ascuns sub gheata in Antarctica. Oamenii de stiinta au studiat probe luate din Vostok, cel mai mare lac subglacial din Antarctica. Anul trecut, echipa a sapat aproape 4 kilometri prin gheata pentru a ajunge la lac si a extrage probe. Vostok s-a rupt de suprafata Pamantului in urma cu milioane de ani, informeaza EVZ.

Pisica asta face 10.000 de dolari pe luna! "Pisica suparata" care a facut senzatie pe Internet in ultima vreme e platita regeste sa se incrunte in fata aparatului de fotografiat! Zboara numai la clasa intai, are propriul ei manager si i se pune la dispozitie o cantitate nemasurata de peste! De asemenea, ea are propriul ei asistent care o piaptana si o ingrijeste, bea numai apa imbuteliata si locuieste la un hotel de 4 stele intr-un apartament demn de un rege, noteaza Click.