Scene incredibile intr-un club din Craiova! O tanara i-a facut sex oral unui stripper in vazul tuturor!Scene incredibile au avut loc la sfarsitul saptamanii trecute intr-un club din Craiova. De 8 martie, organizatorii le-au pregatit fetelor o petrecere de zile mari si a fost invitat un stripper, care a incins atmosfera. Un numar de striptease masculin s-a finalizat fericit pentru o domnisoara prezenta la petrecerea de 8 martie, organizata de un club din Craiova. Incinsa de aburii alcoolului si de dansatori, petrecareata l-a dezbracat pe unul dintre ei si i-a facut sex oral in vazul tuturor, scrie Cancan.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Si-a facut un "monstru" pe trei roti cu 48.000 EUR. Trebuie sa fii putin "dus" sa investesti atata banet intr-o adunatura de fiare, mi-am zis cand am dat ochii cu acest "monstru" pe trei roti. Bogdan Tutunea, cel care detine aceasta excentrica motocicleta, nu m-a contrazis, dar a adaugat ca asta inseamna sa ai o pasiune, chiar si nebuneasca. Bogdan Tutunea e membru al "Chopper Academy", un grup de motociclisti nonconformisti din Capitala care impartasesc pasiunea pentru vehiculele cu doua sau trei roti. Excentricul vehicul e realizat exclusiv manual. Cadrul e din otel inoxidabil, iar motorul o "bestie" de 2.000 cmc si 240 CP. Acceleratia e la mana, iar ambreiajul si frana sunt la pedale, ca la masina, scrie Click.

Razbunarea femeilor inselate. Imaginile care ii vor face pe barbati sa fie mai fideli. O serie de imagini postate pe blogul teh-nomad.livejournal.com surprind, in toata splendoarea, actele de razbunare ale femeilor inselate de barbati in Rusia. De la o fereastra sparta sau un cauciuc taiat pana la inscriptii cu vopsea sau chiar un topor infipt in capota, aceste acte de razbunare ar putea sa ii transforme pe barbati in soti/prieteni mai fideli, scrie realitatea.net

Veste de la NASA! Marte a avut conditii Pentru a sustine viata. Specialistii NASA au dezvaluit, intr-o conferinta de presa, ca robotelul Curiosity a descoperit in urma sapaturilor facute pe planeta Marte ca, in trecutul antic, aceasta planeta a putut sustine viata. sapaturile au scos la iveala urme de "sulf, azot, hidrogen, oxigen, fosfor si carbon", respectiv ingredientele ideale pentru formarea vietii. "Intrebarea fundamentala a acestei misiuni era daca Marte ar fi putut sustine viata. Avand in vedere ce stim in acest moment, raspunsul meu este da", a declarat Michael Meyer, seful echipei de experti din programul de explorare al planetei Marte, scrie Libertatea.ro

Pitipoanca din dosarul tablourilor furate, curva de lux la Rotterdam. Uite cum arata goala pustoiaca de 19 ani din Macin. Iubita lui Radu Dogaru, arestata la Rotterdam pentru prostitutie, isi oferea serviciile sexuale pe un site de specialitate. Isi mintea clientii ca e rusoaica si cerea pana la 150 de euro pentru o ora si jumate de sex total. Tanara de numai 19 ani din Macin activa sub nickname-ul de Alessia si avea tarife preferentiale. Intre 100 de euro si 150 de euro in functie de fanteziile clientului. Pitipoanca isi innebunea admiratorii cu sex oral neprotejeat, sex total si nu spunea NU unei partide bisexuale daca era rugata frumos, scrie Cancan.

In Alba s-a nascut mielul cu 6 picioare! Un miel cu o malformatie foarte rara s-a nascut, luni, in turma unui cioban din satul Galtiu, judetul Alba. Mielul are sase picioare, dar e perfect sanatos. Ciobanul care a ajutat mioara sa fete a ramas incremenit cand a vazut ca mielul are doua picioare in plus. Deocamdata micutul a supravietuit si a reusit sa suga lapte de la mama sa, dar evolutia sa viitoare este pusa sub semnul intrebarii. Potrivit specialistilor, mielul nu are sanse de supravietuire in aceste conditii, scrie Click.