Motivul halucinant pentru care o mama a incercat sa-si vanda copiii pe Facebook! O americana in varsta de 22 de ani a socat o lume intreaga prin gestul incredibil pe care l-a facut. Tanara a incercat sa-si vanda cei doi copii pentru a plati cautiunea iubitului ei, aflat la inchisoare. Misty Van Horn, din Oklahoma, SUA, a incercat sa-si vanda cei doi copii pe Facebook. Initial, ea a cerut 1.000 de dolari pentru copilul ei cel mare, in varsta de doi ani. Ulterior, insa, a venit cu o alta oferta, respectiv 4.000 de dolari pentru ambii. Celalalt copil al americancei are doar 10 luni. Ea a intrat in legatura cu o femeie din Arkansas care isi dorea copii. "Veniti aici si va dau toate lucrurile. Veti avea copilul pentru 1.000 de dolari", i-a scris Misty femeii din Arkansas, careia a vrut sa-i dea copilul cel mare, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ea este femeia cu cele mai lungi picioare din lume! Vezi ce inaltime are si cum a reusit sa faca bani din acest record. Nu putine sunt femeile care si-ar dori picioare mai lungi, dar doar una reusit sa impresioneze o lume intreaga la acest capitol. Rusoica Svetlana Pankratova are 42 de ani si s-a chinuit, timp de sase ani, sa intre in Cartea Recordurilor cu picioarele sale care masoara 1,32 metri, respectiv doua treimi din trupul sau. Viata femeii, care are o inaltime de 1,95, nu a fost un usoara, deoarece pentru ea era mereu o provocare sa-si gaseasca haine pe masura si a trebuit sa faca fata si rautatilor celor din jur. Toata viata, Svetlana a fost cea mai inalta dintre cunostintele ei, anuntaCancan.

Si-a lasat masina verde in parcare si a gasit-o alba. Un muncitor a scapat o galeata cu vopsea alba langa o masina marca BMW, intr-o parcare. Din culoarea verde initiala, autoturismul a devenit alb. Barbatul a incercat sa curete masina, dar mai rau a murdarit-o. Paul Duffy trecea printr-o parcare plina cu masini, cu o galeata de vopsea alba in mana. La un moment dat, muncitorul scapa galeata foarte aproape de un BMW si il coloreaza din verde in alb. Panicat, Paul a incercat sa spele masina, insa mai rau a intins vopseaua. Oamenii care treceau prin zona in momentul incidentului s-au amuzat copios si au fotografiat isprava muncitorului. "Nu mi-a venit sa cred. Masina era acoperita complet de vopseaua alba", a spus un martor, potrivit Daily Mail. Intr-un final, barbatul a reusit sa curete masina, informeazaRTV.

Decizie socanta a australienilor: ce vor sa faca cu mortii. Consiliul din Darwin, Australia, a venit cu o propunere socanta in ceea ce ii priveste pe cei morti. Astfel, membrii consiliului au inaintat reprezentantilor zonali ai Guvernului australian o propunere pe care multi o considera socanta. Deoarece numarul locurilor din cimitere este foarte mic si in curand nu o sa mai aiba unde sa-si ingroape mortii, un reprezentant al consiliului, Alderman Gary Lambert, a venit cu o idee care sa ii scape de aceasta problema: ingroparea persoanelor decedate in pozitie verticala. Astfel, daca mortii "ar sta in picioare" ar fi mult mai mult spatiu in cimitire. Spre exemplu, intr-un loc folosit in prezent pentru un singur sicriu, ar putea fi puse trei, scrieLibertatea.

Miliardarul Soros a incasat o lampa in cap de la iubita! Miliardarul maghiaro-american George Soros, de 82 de ani, isi da in judecata fosta iubita pentru ca l-a lovit cu o lampa in cap cand el a refuzat sa ii ia un apartament de 2.000.000 $ (6.730.000 de lei). Soros a avut o relatie de 5 ani cu actrita Adriana Ferreyr, de 29 de ani. In aceasta perioada, el i-a promis iubitei ca ii va cumpara un apartament. Pentru ca miliardarul nu s-a tinut de promisiune si a mai si inselat-o pe Adriana, cei doi s-au despartit in 2011. Cateva luni mai tarziu, actrita l-a dat in judecata pe Soros pentru ca nu i-a cumparat apartamentul de lux, cerand daune de 50.000.000 $ (168.200.000 de lei). Acum, el ii raspunde cu aceeasi moneda dand-o in judecata pentru vatamare corporala. El spune ca in momentul in care i-a spus ca s-a razgandit in privinta apartamentului, pe Adriana a cuprins-o o furie oarba si a luat o lampa cu care l-a lovit in cap. El mai spune, de asemenea, ca aceasta i-a defaimat numele, anuntaClick.