Incredibil! Ce i-a trimis hotul in plic la 30 de ani dupa ce l-a pradat. Un caz cu totul neobisnuit in Michigan, SUA. Un hot i-a trimis 1.200 de dolari intr-un plic serifului din Comitatul Barry. In plicul care a ajuns la destinatar luni se aflau atat bancnotele de 100 de dolari, cat si un emotionant mesaj plin de greseli gramaticale. Hotul recunostea ca a intrat in locuinta serifului cu 30 de ani in urma si i-a furat 800 de dolari, dar i-a trimis inca 400 de dolari pentru ca banii furati valoreaza acum mai mult. "Am facut un lucru urat de care imi este rusine. Nu pot sa spun cat de rau imi pare, dar a trebuit sa traiesc cu aceasta vina atat de mult", scrie hotul, fara sa spuna cine e sau ce adresa are, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Horror: A vrut sani mai mari, insa a ramas socata cand a vazut cum i se scurge siliconul prin cicatrice. Acum e mutilata pe viata. O tanara din Marea Britanie a cheltuit peste 4.600 de euro pentru o operatie de marire a sanilor. Lauren Yardley, in varsta de 25 de ani, a trecut de la masura A la DD si a fost foarte fericita de schimbarea pe care a facut-o. La 2 luni de la operatie insa a observat ca sanul drept era mai mare decat cel stang. In plus, simtea de multe ori un discomfort. La control medicii au descoperit ca organismul ii respingea implantul si au refacut operatia. Dupa inca doua luni insa fata a avut parte de imagini horror: a vazut practic cum siliconul i se scurgea prin cicatricile rezultate in urma interventiei chirurgicale. Medicii nu au putut face nimic, astfel ca tanara a ramas cu un san mai mic si unul mai mare. A fost nevoita astfel sa apeleze la sosete pentru a egaliza marimea lor. Fata este acum distrusa si cauta solutii pentru a-si rezolva problema, anuntaKanal D.

A luat 2.100.000 de euro de la loto si acum e in sapa de lemn! Roger Griffiths, de 42 de ani, s-a trezit cu buzunarele goale dupa ce a aruncat banii pe masini, case si afaceri ratate. Banii nemunciti nu aduc noroc! Asta a invatat si britanicul Roger Griffiths, de 42 de ani, care a castigat 2.100.000 de euro (9.250.000 de lei) la Loteria Nationala a Marii Britanii in 2005. El a trait o viata plina de lux, dar dupa primii doi ani lucrurile au inceput sa mearga prost si azi a ajuns in sapa de lemn. "Cumparam lucruri fara sa ma uit la pretul de pe eticheta", asta spune Roger acum, amintindu-si de viata buna de la inceput. El si sotia lui, Lara, au crezut ca viitorul le este asigurat atunci cand au castigat la loto frumoasa suma de 2.100.000 de euro (9.250.000 de lei). Timp de doi ani au trait o viata plina de lux, au petrecut cu vedetele de la Hollywood si au vizitat cele mai frumoase locuri din lume, informeazaClick.

Record mondial: A sarit cu o masina 60 de metri pe zapada. Norvegianul Mads Ostberg a intrat in Cartea Rrcordurilor dupa ce a reusit cea mai lunga saritura pe zapada cu o masina. Pilotul de WRC Mads Ostberg a stabilit un nou record mondial pentru o saritura cu masina pe zapada si a "zburat" 60 de metri la volanul unui Ford Fiesta WRC pe o pista de schi special amenajata in Trysil, Norvegia. Masina condusa de Ostberg a uimit asistenta si spectatorii au aplaudat la scena deschisa. Reprezentantii Guiness Book au fost la fata locului si urmeaza sa omologheze saritura ca fiind "Cea mai lunga saritura cu o masina de raliu pe zapada". In 2009, cu ocazia Anului Nou, Travis Pastrana a realizat cea mai lunga saritura din lume la volanul unei masini: 82 de metri. Acea incercare a fost realizata insa pe uscat, nu pe zapada, scrieLibertatea.

Iti vine sa crezi? Asta e cea mai scumpa rochie din lume. Se spune ca diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor si niciodata nu sunt de ajuns. Creatoarea de moda Debbie Wingham a reusit sa afle de cate pietre pretioase este nevoie pentru a face fericita o femeie frumoasa: 2.000 de diamante au fost montate pe cea mai scumpa rochie din lume. Pretul de vanzare este de aproximativ 13 milioane de euro (57.400.000 lei) si momentan nimeni nu s-a aratat interesat sa o achizitioneze. Rochia se numeste Abaya si va fi scoasa la licitatie in Dubai. Modelul contine si un diamant rosu, care costa aproape 6 milioane de euro (26,5 milioane de lei), fiind unul dintre cele mai rare din lume, anuntaClick.