Socant! O prostituata a incercat sa manance organele genitale ale unui client! Autoritatile americane au arestat-o pe Priscilla Vaughn, in varsta de 29 de ani, dupa ce aceasta a incercat sa-i manance organele genitale ale unui client. Incidentul a avut loc intr-un hotel din Orange County, SUA. Dupa ce a consumat droguri - Ecstasy - si a baut foarte mult alcool, prostituata a devenit extrem de agresiva cu clientul ei. A inceput sa-l muste cu putere de organele genitale, in incercarea disperata de a-i manca penisul si testiculele, dupa cum a declarat chiar victima. Cand acesta a vrut sa scape din mainile ei, Priscilla a incercat sa-i scoata ochii. L-a zgariat pe picioare, burta si piept. Barbatul a fost salvat de politistii care au ajuns la fata locului dupa ce au fost anuntati ca se aud zgomote asurzitoare dintr-una dintre camerele hotelului, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O eleva s-a dat timp de trei ani drept baiat si a sedus o alta fata pentru a face sex cu ea. O eleva a primit pedeapsa cu inchisoarea pentru ca a pretins timp de trei ani si jumatate ca este un baiat pe nume Scott, in scopul de a face sex cu o alta fata adolescenta. Justine McNally, in varsta de 18 ani, a pacalit-o pe o alta fata de 16 ani sa creada ca este baiat, in timp ce vorbeau online, si farsa a continuat si dupa ce s-au cunoscut in persoana, potrivit The Sun. Justine McNally, care avea atunci 17 ani, a ademenit-o pe cealalta fata, o eleva la o scoala din Londra, sa faca sex cu ea, promitandu-i ca se vor casatori si vor avea copii. Fata a fost chiar pacalita sa creada ca si-a pierdut virginitatea cu Justine McNally - din Glasgow - intr-un dormitor intunecat din casa unui prieten de familie. Secretul lui Justine McNally a fost expus atunci cand mama fetei a gasit un vibrator cu sistem de prindere in rucsacul ei, anuntaRTV.

Nu va vine sa credeti de ce a cerut divortul la 52 de ani. O taiwaneza a cerut sa divorteze de sot pe motiv ca are organul sexual prea mic. In varsta de 52 de ani, Zhang a spus ca nu mai poate continua casnicia cu Zhou pentru ca nu isi poate indeplini obligatiile de sot. Cei doi erau casatoriti de cinci ani. S-au cunoscut in iulie 2008, printr-un prieten comun. Femeia sustine ca Zhou, in varsta de 55 de ani, nu a acceptat sa faca sex inainte de casatorie din motive religioase. Zhang a mai spus ca, in noaptea nuntii, s-au certat ingrozitor, informeazaClick.

Fustele scurte vor fi interzise in Coreea de Sud! Afla motivul! Guvernul din Coreea de Sud va interzice fustele mini, printr-o lege speciala impotriva "expunerii exagerate", promulgate de presedinta Republicii, Park Geun-hye. Fustele scurte vor fi interzise in Coreea de sud de saptamana aceasta, pentru ca sunt prea provocatoare, imediat ce o lege impotriva "expunerii exagerate" va intra in vigoare. Cea care se prezinta indecenta risca astfel o amenda de 50.000 de woni sud-coreeni, adica aproximativ 35 de lire. Legea a starnit controverse dupa ce a fost promulgata de presedintele Park Geun-hye. Astfel, celebritatile au pornit o adevarata campanie virtuala impotriva actului normativ, postand pe retele de socializare fotografii in care apar in tinute provocatoare. Alti reprezentanti ai opiniei publice si-au exprimat indignarea fata de aceasta masura, plasand-o sub spectrul autoritarismului, scrieLibertatea.

Marita-te mai tarziu, o sa faci mai multi bani! Cercetatorii de la Universitatea Virginia au descoperit ca femeile care asteapta sa se casatoreasca pana la 30 de ani au mai mult succes in viata si castiga mai multi bani decat cele care se marita devreme. Expertii spun ca doamnele care se casatoresc inainte de 30 de ani le este intrerupta cariera de conceperea unui copil. Ele sunt fortate astfel sa ia o pauza, dupa care le este foarte greu sa isi puna viata profesionala pe picioare. La barbati insa, lucrurile se afla la polul opus: cei care se casatoresc mai devreme au mai mult succes in cariera, anuntaClick.