A prezis vremea gresit si acum risca sa fie condamnat la moarte! Marmota-meteorolog Phil, din SUA, care prezice cu exactitate in fiecare an, la inceputul lunii februarie, daca primavara va veni sau nu, risca sa plateasca cu propria-i viata faptul ca anul acesta a gresit prognoza meteo. La 2 februarie, micutul Phil a iesit din vizuina si nu si-a vazut umbra, ceea ce ar fi insemnat ca o sa avem o primavara timpurie. Avocatul Mike Gmoser din Ohio (SUA), suparat din cale-afara ca n-a venit primavara, l-a dat in judecata pe micul rozator, cerand sa fie pedepsit cu moartea pentru ca a atacat "pacea si demnitatea statului Ohio", unde, in ultimele zile, temperaturile au scazut si pana la -8 grade. Judecatorii au spus insa ca moartea ar fi o pedeapsa prea aspra pentru Phil, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Asta este poate cea mai bizara intamplare dintr-un spital! Un doctor a fost injunghiat dupa ce i-a facut clisma unei paciente! Un medic de la un spital din Sanand, India, a trebuit sa faca fata maniei unei femei, care a inteles gresit tratamentul prescris de el. Medicul a suferit rani grave dupa ce a fost agresat de catre fratele pacientului si complicii sai. Incidentul a avut loc la Spitalul Shreeji, acolo unde pacientul a fost adus pentru ca suferea de o constipatie severa. Dupa examinarea pacientei, Dr. Divyesh Teraiyya a cerut personalului sau sa-i faca o clisma pentru a calma durerea femeii. In urma acestei proceduri, in loc sa se simta usurat, pacientul a presupus ca a fost sodomizat si ca s-a simtit umilit. Imediat dupa tratament, femeia a fugit acasa si i-a spus fratelui ei, Rinku Vaghela, despre incident, care si-a adunat prietenii si au mers sa-l confrunte pe medic, anuntaCancan.

Dependent de adrenalina! Un curajos se odihneste pe o sarma, la peste 900 de metri inaltime! Brian Mosbaugh este un tanar care da dovada de un curaj nebun. Tanarul n-are frica de nimic si este un as in echilibristica la mare inaltime. Brian Mosbaugh nu doar ca merge pe o sarma de cativa centimetri amplasata la mare inaltime, ci si face tot felul de alte lucruri neasteptate. In parcursul sau pe sarma, Brian mai are timp si sa se odihneasca, stand perfect culcat pe sarma respectiva. Ba mai mult decat atat, tanarul face chiar meditatie la mare inaltime. Imaginile incredibile realizate la peste 900 de metri inaltime in Rio de Janeiro, Brazilia, stau dovada in acest sens, informeazaClick.

E insarcinata, dar a socat pe toata lumea cu poza pe care a postat-o pe Facebook! Imaginea care a facut inconjurul internetului. Se spune ca sarcina este cel mai important si cel mai marcant moment din viata unei femei. Acest lucru se pare insa ca nu se aplica in cazul tinerei din poza alaturata. Fata a socat pe toata lumea cu fotografia postata pe Facebook. In imagine ea sta intr-o pozitie nu tocmai ortodoxa si face semne obscene, lasand impresia ca este in continuare rebela, desi sarcina pare a fi intr-un stadiu destul de avansat. Ce este si mai socant este mesajul postat de tanara impreuna cu fotografia. "Inca ma gandesc daca sa scap de el sau nu", a scris ea, referindu-se la micutul din burta ei. Reactiile au fost dure si multi au desfiintat-o pentru felul in care gandeste, scrieKanal D.

A sapat tunel ca sa-si duca mireasa acasa. Un palestinian de 21 de ani si-a dus sotia 2 kilometri pe sub pamant pentru ca autoritatile nu au lasat-o sa treaca granita dintre Egipt si Fasia Gaza. Dragoste mare! Un tanar imbracat in haine de ceremonie isi duce de mana mireasa prin praf si intuneric. Imbracata intr-o rochie de un alb imaculat, copilei de 17 ani pare ca nu-i pasa ca trena s-a murdarit. Nimic nu a putut sta in calea fericirii unui palestinian si a unei egiptence, care au mers pe jos aproape doi kilometri ca sa se poata casatori. Palestinianul Emad al-Malalha, in varsta de 21 de ani, s-a indragostit asa de tare de egipteanca Manal Abu Shanar, de 17 ani, incat nici razboiul n-a putut sa stea in calea fericirii lor. Guvernul egiptean i-a interzis lui Manal sa treaca granita din Egipt in Fasia Gaza, asa ca, impreuna cu logodnicul ei, a pus la cale un plan de evadare. Emad si-a adus sotia acasa, in Gaza, printr-un tunel sapat pe sub pamant, dupa o tumultoasa relatie de 6 luni, in care nu s-au vazut niciodata si au tinut legatura doar prin telefon, anuntaClick.