Cursuri pentru curajosi! Rusii, invatati sa stea stea pe cuie si sa mearga pe carbuni incinsi! Cursuri de o duritate maxima la St. Petersburg, in Rusia. Aici, participantii isi dovedesc curajul si rezistenta fizica. In cadrul cursurilor "The life Without Fear", rusii sunt supusi la probe extreme de rezistenta fizica. Astfel, participantii invata sa mearga pe carbuni incinsi, sa stea intinsi pe cuie, sa inghita flacari si chiar sa suporte cu stoicism un cutit infipt in burta, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a facut de ras pe Facebook! Detaliul care a stricat imaginea unei blonde. Toti cei care au vazut poza au fost oripilati. La prima vedere imaginea alaturata pare a nu avea nimic iesit din comun. Putem observa o tanara blonda care arata destul de bine si care a fost surprinsa in timp ce se distra intr-un club. La vizualizarea intregii poze insa totul se schimba. In stanga femeii a fost surprins in cadru si un barbat la bustul gol. Nu e ceva neobisnuit sa vezi reprezentanti ai sexului tare profitand la maxim de clipele de distractie, insa cel in cauza nu era deloc sexy, asta pentru ca avea extrem de mult par pe piept. Mai mult, pare a fi si destul de gras, iar toti cei care au vazut fotografia pe Facebook s-au declarat dezgustati, anuntaKanal D.

Fotograf la propria operatie. Un om sta asezat pe masa de operatie si are privirea tintuita in sus, in timp ce o echipa de medici chirurgi ii invadeaza un vas de sange. Fotograful cu ochi perfect albastri tine intr-o mana o telecomanda, cu care jongleaza intre trei aparate de fotografiat. Ca sa isi tina mintea ocupata si sa tolereze mai bine ideea ca este operat pe inima, Charles McQuillan a decis sa isi fotografieze propria operatie. Integral peFotografiemedicala.ro.

Barbatii vor disparea de pe planeta in 5 milioane de ani! Uite de ce! Doamnelor, pretuiti-va barbatul caci peste vreo 5 milioane de ani s-ar putea sa nu mai fie prin preajma sa ne care cumparaturile de la piata, sa ne ajute la curatenie si sa ne desfaca borcanele! Cercetatorii australieni facut cercetari in ceea ce priveste sexele si cam cat mai au ele de trait pe aceasta placenta. Astfel, s-a descoperit ca barbatii sunt pe cale de disparitie! Expertii spun ca femeile vor castigat detasat batalia dintre sexe din cauza cromozomilor. S-a demonstrat ca cei feminini sunt mai puternici decat cei barbatesti care isi pierd din putere in fiecare zi, informeazaClick.

Una la o suta de mii. Vezi ce ciudatenie de cartita a gasit un tanar in gradina. Un tanar din Marea Britanie a gasit una dintre cele mai ciudate cartite descoperite vreodata. Cu toate ca era considerata un mit, cartita albinoasa exista, insa ea este deosebit de rara. Mai mult, studentul va face o mica avere daca o va vinde, primind peste 600 de lire. Gary Childs, un tanar de 17 ani din Wales poate fi considerat un baiat norocos. Pentru a castiga bani in plus el s-a angajat sa prinda cartitele de pe terenurile localnicilor. Cu toate acestea, in urma cu cateva zile studentul a dat lovitura, dupa ce a capturat o cartita albinoasa, un animal extrem de rar, care sufera de albinism, conditie intalnita si la oameni, scrieRTV.

De 6 ani se joaca incontinuu la calculator. Li Meng, din Jilin, nordul Chinei, a reinventat notiunea de "dependent de calculator". Tanarul de 30 de ani a petrecut sase ani jucandu-se pe calculator fara pauza intr-un Internet Cafe. Intreaga planeta a ramas muta de uimire cand a auzit povestea lui Li Meng. Barbatul care mananca, doarme si se joaca de sase ani in acelasi scaun, in acelasi Internet Cafe din Jilin, China, a depasit record dupa record. A avut perioade in care a jucat inclusiv 24 de ore in continuu si perioade cand a depasit 40 de ore. Plateste pentru chiria locului sau la internet cafe 100 de dolari pe luna, insa zice ca face in zilele lui bune si 300 de dolari din jocuri online. Managerul localului, Sun Wang, a declarat pentru Ananova: "Nu ne face niciodata probleme. De altfel nici nu ne dam seama ca este aici pentru ca e foarte tacut si concentrat. Angajatii nu discuta cu el decat atunci cand este vreo problema tehnica la calculator, in rest il lasam in pace", anunta Click.