Cel mai mare iaht din lume costa 500 de milioane euro. Un membru al familiei regale a Arabiei Saudite a dat peste 500 de milioane de euro pe Azzam, o ambarcatiune lunga de 180 de metri, care a intrat de joi in Cartea Recordurilor drept cel mai mare iaht din lume. Dotat cu motoare care pot dezvolta o putere de 94.000 de cai putere si pot atinge 56 km/h, vasul este considerat cea mai mare realizare a constructorilor de ambarcatiuni din Bremen, Germania. Vasul seamana cu Eclipse, iahtul lui Roman Abramovici, avand blindaje la nivelul apartamentelor, doua piscine, doua heliporturi, un cinematograf, un mini-submarin si chiar propriul sau sistem de aparare, noteaza Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

A cumparat doi catei cu pedigree si i-a dus la veterinar. Nu i-a venit sa creada ce a aflat. Un barbat din Argentina a vrut sa-si cumpere doi catei cu pedigree si s-a bucurat cand a gasit, la un trag de animale, o oferta foarte rentabila. A avut insa un adevarat soc cand i-a dus la veterinar. Barbatul, din localitatea Catamarca, a cumparat doi pui rasa canis, platind echivalentul a 150 de dolari, la un targ din centrul comercial La Salada, Buenos Aires. Cand i-a dus la veterinar pentru vaccinare, medicul i-a spus ca noile sale animale de casa nu sunt caini, ci "sobolani brazilieni", mai exact nevastuici care fusesera dopate cu steroizi pentru a li se schimba infatisarea, informeaza stirileprotv.ro

Isi tine averea de 5 miliarde euro in frigider. Traieste ca in paradis in Salvador de Bahia, Brazilia, cu frigiderul burdusit de bancnote. Austriacul Werner Rydl, in varsta de 55 de ani, are 5 miliarde de euro pusi la rece si sfideaza lumea. A ars teancuri de bancnote in valoare de 145.000 de euro, cat doua apartamente in centrul Bucurestiului, pe o plaja braziliana, provocand manie in tara natala, unde nu a platit impozite in valoare de 116, 3 milioane de euro pentru 186 de firme de import-export. Miliardarul Werner Rydl e considerat cel mai mare evazionist din Austria si inamicul numarul 1 al statului. Practic, s-a dovedit oficial ca nu a platit impozite intre 1991 si 1995, anunta Click.

Incredibil! Acesta este cel mai pretios lacas de cult din lume. Pagoda aurita din Myanmar este unul dintre cele mai spectaculoase locatii religioase din lume, devenind in timp simbolul acestei tari. Aceasta este complet aurita si infrumusetata cu peste 4.500 de diamante. Pagoda Shwedagon, adica cel mai mare templu budist din Myanmar, are o inaltime de 110 metri si nu poate fi ratata de niciun turist care ajunge in aceasta parte a lumii. Dincolo de semnificatia religioasa, fiind cel mai valoros locas de cult budist din lume, ceea ce te lasa cu gura cascata sunt dimensiunile si aspectul impresionant. Tempul este in totalitate acoperit cu foite de aur care cantaresc 60 de tone, iar partea cea mai de sus, turlele, sunt acoperite de 4.531 de diamante de cea mai buna calitate, scrie Libertatea.

Un om de stiinta sustine ca moartea nu exista: "Totul este doar o iluzie". Ce se intampla, de fapt. Ce se intampla dupa moarte este probabil cea mai mare enigma a lumii, iar oamenii cauta de mii de ani raspunsul. Acum un doctor in medicina crede ca stie raspunsul si sustine ca, de fapt, moartea nu exista. Robert Lanza, doctor in medicina si specialist in biocentrism, afirma ca moartea nu este un sfarsit absolut, asa cum se tem unii oameni. El nu aduce argumente legate de religie, ci de stiinta. Savantul face referire la fizica cuantica si la teoriile despre multivers. Conform acestora, exista mai multe universuri si in fiecare dintre ele se intampla evenimente diferite. Multiversul este alcatuit din timp, spatiu, energie, materie si legile fizicii pe care le stim. In fiecare univers exista cate o "varianta" posibila a fiintei noastre, care traieste diferit de noi. Desi pare o poveste SF, aceasta teorie i-a trezit interesul lui Lanza, care a combinat-o cu biocentrismul, curent care sustine ca viata este cea care dicteaza functionarea Universului, nu invers, informeaza stirileprotv.ro

Miracol! L-au scos viu dupa 18 ore sub ruine. Joi noaptea. In mai putin de trei secunde un bloc de 7 etaje s-a facut praf. Un maldar urias de fiare contorsionate si moloz a devenit mormant pentru 72 de suflete. Cladirea fusese construita din materiale de slaba calitate si data in chirie celor nevoiasi. Joi, nu a mai rezistat, colapsand cu un muget surd aducator de moarte. Vineri seara a avut loc primul miracol: un bebelus de 10 luni a fost scos de sub ruine. Statuse acolo peste 18 ore si a fost salvat pentru ca plangea si salvatorii l-au putut auzi. Dupa 36 de ore de la dezastru, a fost randul unei femei sa fie scoase vie din mormantul care ii fusese locuinta pana joi, noteaza Click.