Barbie, femeia care isi foloseste fundul pe post de tava! N-ai mai vazut asa ceva niciodata! Barbie Edwards este o femeie in varsta de 42 de ani din Washington, America. Blonda cantareste 226 de kilograme si are un mare atu fizic, care o ajuta sa faca foarte multi bani. Este vorba de posteriorul ei. In doar cateva luni, americanca a reusit sa adune o suma impresionanta de bani, mai exact 18.000 de lire sterline. Si asta pentru ca s-a lasat filmata in timp ce sustine sau balanseaza obiecte de tot felul pe fundul ei. Internautii dau bani grei pentru a putea vedea ce este in stare sa faca Barbie cu posteriorul ei impresionant. Ea are 4.000 de admiratori pe internet. Blonda, care este divortata si are trei copii, isi foloseste fundul pe post de masa, raf sau tava. De altfel, ea are planuri mari, dorindu-si sa ajunga in Cartea Recordurilor cu fundul ei drept "cel mai mare raft uman", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Are cei mai mari sani din Anglia si ii e teama sa nu-si omoare sotul cu ei. Claire Smedley are 30 de ani si o pereche de sani care nu o lasa sa treaca neobservata: femeia poarta marimea 40 MMM la sutien. Claire, care a fost desemnata "Femeia cu cei mai mari sani din Anglia", considera ca bustul impresionant e ca un blestem. Daca alte femei recurg la operatii estetice pentru a-i calca pe urme, britanica ar dori sa nu mai aiba sanii atat de mari, pentru ca o incomodeaza in activitatile zilnice si se teme ca nu cumva sa-si ucida sotul. "Aproape ca l-am sufocat, la un moment dat, si pe atunci nu aveam decat marimea 40L. Intre timp, sanii mei au mai crescut, si au ajuns la 40 MMM", a povestit femeia, care are trei copii si incearca, totusi, sa duca o viata normala, in ciuda bustului imens, anuntaLibertatea.

O sexy-detinuta a pus internautii pe jar! Au bombardat-o cu cereri in casatorie dupa ce i-au vazut poza de la puscarie. Cand i-a fost facuta fotografia de la puscarie, Meagan Simmons, in varsta de 27 de ani, nu s-a gandit ca aceasta o va face cunoscuta in toata America. Meagan Simmons a fost arestata in urma cu trei ani pentru ca a condus sub influenta alcoolului. Fotografia care i-a fost facuta la politie a ajuns pe internet si a facut din tanara o vedeta. Gratie frumusetii care se vede chiar si din acea imagine, Meagan a fost asaltata de cereri in casatorie venite din toate colturile lumii. A primit mesaje care mai de care mai magulitoare pe Twitter. Meagan, care nu a fost niciodata condamnata in cazul in care a fost implicata, a ramas, insa, insensibila la cererile in casatorie si la mesajele primite, informeazaClick.

Descoperire socanta intr-o imagine controversata, pe Google Maps. Utilizatorii unui site american au ramas surprinsi dupa ce au descoperit o imagine controversata pe Google Maps. Astfel, imaginea surprinsa de un elicopter Google ofera impresia unei crime in desfasurare, dupa ce o dara de sange este vizibila pe un ponton dintr-un oras olandez, la capatul careia se afla doua persoane. Din cauza calitatii slabe a fotografiei, imaginea nu este foarte clara, insa ea a creat numeroase controverse, potrivit Huffington Post. Utilizatorii site-ului Reddit cred ca este vorba despre o crima sangeroasa produsa in orasul olandez Almere, aflat la doar cativa kilometri de Amsterdam. Cu toate acestea, exista si persoane care cred ca este vorba de urma unui animal care a iesit din apa sau pur si simplu o barca de mici dimensiuni care se pregateste sa fie lansata la apa, scrieRTV.

Ai mic-dejun gratis, daca-l mananci intr-o ora! O oferta incredibila de care nimeni nu s-a putut bucura pana acum! Castle Cafe din Rochdale ofera gratis un mic- dejun de 6.000 de calorii clientilor care-l mananca in intregime in mai putin de o ora. Micul-dejun, care include 12 felii de sunca, 12 carnati, opt oua, patru conserve de porc si multe altele, costa 15 lire (76 de lei), care trebuie achitate de cei care nu reusesc provocarea. Pana acum nici un client nu a reusit sa manance atat de mult, anuntaClick.