Spune ca are 25 de ani, insa te sochezi cand o vezi! Femeia care nu si-a refuzat nicio operatie estetica. Tiksi este o tanara de 25 de ani care a vrut sa demonstreze ca daca Mama Natura nu a inzestrat-o cu toate calitatile fizice, va reusi ea prin propriile forte. Tanara nu s-a scolit pentru ca nu i-a placut sa invete, ci a ales sa faca videochat si cu banii castigati s-a dus si s-a tunat. Tiksi si-a refacut buzele, pometii, posteriorul si toate partile corpului care i s-au parut pline de defecte. Insa ea nu si-a dat seama ca a cam exagerat si astfle a ajuns sa arate ca o femeie de peste 40 de ani. Tiksi este unul din multele exemple negative care nu se opreste atunci cand vine vorba de operatii estetice si in loc sa isi imbunatateasca fizicul, mai rau face, scrieKanal D.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O bunicuta de 84 de ani a platit un asasin sa ucida procurorul. Caz socant in SUA. Dorothy Canfield, o bunicuta de 84 de ani, acuzata de furt, a platit 7.500 de euro sa inchirieze un asasin platit pentru a-l ucide pe procurorul sau de caz, Brett Ligon, din Houston. Batranica se afla intr-o inchisoare din Conroe, situata la 48 de kilometri de Houston, cand i-a venit ideea sa angajeze un asasin pentru a-l lichida pe procurorul care a infundat-o. Canfield avea ascunsi bani in celula sa si s-a laudat altor detinute ce pregatea. Tot agitandu-se, a reusit sa gaseasca un amator pentru oferta pe care o credea "irezistibila". Numai ca asasinul platit, care era intr-adevar un tip robust, cum si-a dorit, s-a dovedit a fi un politist sub acoperire. Bunicuta a fost pusa din nou sub acuzare, de asta data pentru tentativa de crima. Procurorul Brett Ligon spune ca femeia voia ca asasinul platit sa-l lichideze si pe adjunctul sau, Rob Freyer. Dorothy Canfield isi dorea ca atacurile sa fie similare celor din cazurile altor doi procurori din Texas, Mike McLelland si asistentul sau, Mark Hasse, ucisi in martie, care sunt inca nerezolvate, anuntaClick.

Probabil cea mai mica strada marcata din lume. Au loc doar masinile de jucarie. Locuitorii orasului Swindon, din Wilts, s-au trezit intr-o dimineata cu o alee obisnuita transformata intr-o strada pentru masini, dupa ce muncitorii s-au decis sa delimiteze marginile cu dungi de vopsea galbena, asemeni strazilor din Marea Britanie. Aleea lunga de 20 de metri si lata de doar 1.20 cm are doua seturi de linii duble, insa este prea mica pentru a fi folosita de soferii din localitate. Cu toate acestea, autoritatile dau vina pe muncitori pentru gafa facuta. Intre cele doua dungi se afla un spatiu de doar 33 de centimetri, dimensiunile unei roti de masina. Locuitorii din zona sunt la fel de indignati, declarand ca acolo nu are loc nici macar o motocicleta, iar in perioada verii, atunci cand creste verdeata pe langa, oamenii se trebuie sa se deplaseze in sir indian. Chiar daca intamplarea li se pare amuzanta, ei sunt de parere ca multi bani au fost irositi pentru nimic, informeazaRTV.

Persoanele hiperemotive au interzis la bijuteriile din aur. Afla motivul! Cercetatorii atribuie aceasta faptului ca aurul declanseaza procesul de excitare in creier, ceea ce duce la diverse probleme la nivelul sistemului nervos si la incetinirea procesului metabolic in corpul uman. Factori de acest gen pot duce la depresie, atrag ei atentia. Aceasta descoperire i-a determinat pe experti sa creada ca unor persoane le este contraindicata purtarea bijuteriilor din aur. Persoanelor hiperemotive fiind un exemplu concludent. Expertii nu recomanda, de asemenea, nici suferinzilor de epilepsie sa poarte bijuterii din aur, pentru ca cel mai pretios metal le-ar putea accentua crizele. Mai mult, afirma acestia, asupra bolii poate avea efect chiar si numai stralucirea obiectelor din aur. Si rezidentii marilor orase ar trebui sa renunte la bijuteriile din aur, mai spune ei, dat fiind faptul ca riscul de stres si de depresie este si asa mare, iar aurul nu face decat sa inrautateasca situatia. In acest sens, oamenii de stiinta recomanda bijuteriile din argint, care, in opinia lor, este un metal mai prietenos cu psihicul uman, scrieLibertatea.

Spune ca a gasit-o pe fata visurilor lui si vrea sa se casatoreasca cu ea! Nu o sa-ti vina sa crezi cum arata. Joan Lloyd, in varsta de 67 de ani i-a promis sotului ei aflat pe patul de moarte in 2010 ca isi va pune implanturi cu silicon si se va recasatori cu un barbat mai tanar. Actualul sau logodnic, in varsta de 29 de ani, a cerut-o pe Joan in casatorie in Insulele Canare dupa ce a cunoscut-o pe internet. Femeia a marturisit: "De cand l-am cunoscut pe Phil am simtit fluturasi in stomac. Suntem foarte indragostiti unul de celalalt, iar viata noastra sexuala este minunata - nu sunt prea batrana pentru asta. Am stiut ca dupa sotul meu, Phil este cel cu care vreau sa imi petrec restul vietii. Suntem ca doua picaturi de apa. Nu am crezut ca o sa ma mai marit vreodata, dar iata ca o fac si pe asta. Abia astept sa imi petrec restul vietii cu el". Phil, care este cu cativa ani mai mare decat nepotul lui Joan a marturisit ca: "Joan arata foarte bine si pare mult mai tanara decat este. Am mai avut relatii cu femei mai in varsta de cat ea, insa nici nu se compara. E uimitoare si vreau sa imi petrec viata alaturi de ea". Cuplul isi face deja planuri pentru nunta, anuntaKanal D.