Incredibil! Hamburgerul asta a fost cumparat in 1999 si arata ca si cand ar fi de astazi. Daca doreati un motiv sa renuntati sa mai mancati produse de fast-food, acesta ar putea fi cel mai bun. Un hamburger cumparat in 1999 din statul Utah, SUA, arata exact la fel si astazi! David Whipple l-a pastrat, mai intai, timp de o luna, pentru a arata prietenilor cum conservantii din sandvis ajuta sa se pastreze nealterat. Ulterior, barbatul a uitat de hamburger si l-a gasit dupa doi ani in buzunarul de la haina complet neschimbat fata de cum arata in ziua in care l-a cumparat. Atunci a luat hotararea sa continue experimentul. Asa a constatat ca hamburgerul continua sa fie la fel si dupa 14 ani, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ce cuplu ciudat! Au purtat haine identice timp de 30 de ani! Donald si Nancy Featherstone, un cuplu de americani, sunt faimosi din mai multe motive. Unul e acela ca timp de 30 de ani au purtat numai haine identice. Donald Featherstone este cunoscut in SUA ca artist, fiind creatorul unui obiect de decor pe care multi americani il aveau in fata casei in anii '70. Este vorba de un flamingo din plastic colorat care a luat numele artistului. Acesta i-a adus lui Donald premiul Nobel Ig, o parodie dupa Premiul Nobel care se ofera anual in SUA pentru cele mai ciudate proiecte, anuntaLibertatea.

Voi ati face dragoste cu robotii? Iata ce au raspuns americanii la aceasta intrebare. Ati face dragoste cu robotii? Pentru 9% dintre americani raspunsul este afirmativ. Mai mult decat papusile gonflabile, robotii ar putea deveni viitorii parteneri preferati pentru noptile de amor. Potrivit unui sondaj recent, un american din zece crede ca robotii pot fi sexy si ar accepta sa faca dragoste cu ei! Cercetatorii, citati de "Huffington Post", spun ca sexul cu robotii ar ajuta la cresterea sperantei de viata. Profesorul Ian Yeoman, specializat in industria turistica, si sexologul Michelle Mars cred ca pe viitor prostituatele vor fi inlocuite cu roboti. Ei si-au imaginat ca, in anii 2050, la Amsterdam, clientii unui club ar putea cumpara favorurile sexuale ale unor robotele blonde cu alura de slavone cu suma de 10.000 de euro, informeazaClick.

Instantaneul potrivit... la momentul potrivit! Cele mai tari iluzii optice. Fata cu penis pe burta si fantoma-catel. Cand vine vorba de tehnologia moderna, nu trebuie sa crezi niciodata tot ce vezi. O demonstreaza si aceasta galerie foto. Odata cu aparitia Photoshop-ului, modificarea digitala a fotografiilor poate duce in eroare chiar si pe cel mai atent si intelept dintre consumatorii de multimedia. Sunt insa si situatii cand nici macar nu e nevoie de interventia umana. Unghiurile din care sunt facute fotografiile pot crea confuzii grave: apare astfel fata cu penis pe burta, catelul-fantoma, femeia cu picioare de zebra sau adolescenta cu par pe maini, scrieCancan.

Cea mai rusinoasa cerere in casatorie. De ce sa nu iti ceri iubita de sotie in public. O cerere in casatorie ca la carte, cu ingenunchiat, muzica romantica si un inel superb, s-a transformat intr-un esec de zile mari, iar petitorul a ajuns vedeta pe Internet. Protagonistul s-a gandit sa-si surprinda iubita cu o cerere in casatorie in public, la mall, iar fata a fost evident surprinsa de gestul iubitului ei. Insa nu intr-un mod placut, avand in vedere reactia pe care a avut-o si care cu siguranta nu l-a facut pe tanar sa se simta prea bine. Integral peRTV.ro.

Iata catelusa care a fatat doi pisici! Vezi cum arata puii ei! Un caz cu adevarat incredibil este relatat de presa din Mexic. Este vorba despre o catelusa despre care localnicii din orasul El Zalate sustin ca ar fi dat nastere la doi pui de pisica. Animalul a fost gasit sub o masina alaturi de cei doi motanei pe care ii alapta. Mirarea ei a fost foarte mare asa ca a povestit tuturor despre ceea ce a descoperit. Medicii veterinari considera ca un astfel de lucru nu poate fi posibil, avand in vedere ca pisicile si cainii au cromozomi diferiti si nu sunt compatibili. Pe de alta parte, localnicii din El Zalate sustin ca, pe masura ce cresc, cei doi motanei capata trasaturi de caine, informeazaClick.