Virgina de 70 de ani, caut milionar amator de senzatii tari. "Trebuie sa fie frumos si inalt". Pam Shaw este gata, in sfarsit, la "frageda" varsta de 70 de ani, sa isi traiasca prima experienta sexuala. Virgina de 70 de ani nu crede in sex inainte de casatorie. Si cum in ultimii 50 de ani a lucrat la cariera de cantareata de cabaret, lucrurile au devenit cam... prafuite acolo jos. Acum, insa, Pam Shaw este gata de actiune. "Sper la un milionar inalt, misterios si frumos. Sunt gata sa renunt la ideea de a fi casatorita si sa fac dragoste cu un barbat", a spus aceasta, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Asta e cea mai periculoasa piata din lume! Nu va vine sa credeti unde se vand alimentele. Cumparatorii thailandezi fac piata chiar pe sinele trenului! Trenul trece prin piata Talad Rom Hoop de opt ori pe zi si conductorul trebuie sa fie foarte atent sa nu dea peste vanzatori si clientii lor. De aceea suna prelung sirena inainte de a se apropia de cea mai periculoasa piata din lume. Piata Talad Rom Hoop se afla la 59 de kilometri de capitala Thailandei, Bangkok. Aici se vinde orice de la DVD-uri pana la broaste prajite. Negustorii isi vand bunurile pe sinele trenului inca din 1905, anunta Click.

Rezultate socante in urma analizei ADN a extraterestrului gasit in desertul Atacama. O aratare de numai 15 centimetri, care parea a fi om, dar avea numai noua coaste si un cap imens, a fost gasita in 2003 intr-un oras-fantoma din desertul Atacama. Extraterestru, om, ce sa fie? Acum s-a aflat raspunsul! In urma analizelor ADN realizate asupra creaturii ciudate, cercetatorii au negat cu vehementa ca ar putea sa fie extraterestru. Chiar daca pare extrem de bizar, creatura este umanoida si nu este vreun nou-nascut sau un fat avortat. Se pare ca aceasta ar fi trait intre sase si noua ani, dar nu se poate explica de ce este atat de mica (are numai 19 centimetri), cat de mare o fi fost cand s-a nascut si cum a reusit sa supravietuiasca atata vreme. Din pacate, vestea nu este una grozava pentru Steven Greer, pasionatul de ufologie care a realiat un documentar pornind de la descoperirea fascinantei creaturi, informeaza Libertatea.

Preotul nu a mai lasat-o in biserica din cauza sanilor prea mari. "La 16 ani erau deja imensi". Cum arata acum bustul tinerei. Claire Smedley, tanara care pretinde ca are cel mai impresionant bust natural din Marea Britanie, a povestit recent cum a fost data afara din biserica si sfatuita sa isi faca o operatie de micsoare a bustului la varsta de numai 16 ani. Acum mama a trei copii, tanara, care poarta la sutien marimea 40 MMM si isi foloseste dotarile sa castige bani, a marturisit ca nu a fost tot timpul atat de sigura pe sine. Claire, in varsta de 30 de ani, era agresata in adolescenta din cauza sanilor, mai mari ca ai prietenelor ei. De asemenea, a fost data afara dintr-o biserica. "Trebuie sa iti faci operatie de micsorare a sanilor. Nu e corect sa tentezi atat de multi barbati", i-ar fi spus cei din conducerea bisericii, scrie Cancan.

Iata olita viitorului! Aveti probleme cu micutul? Nu vrea sa faca la olita? Nimic mai simplu: olita cu iPad este solutia. Ideea de a crea o astfel de jucarie utila i-a venit lui Camilo Gallardo, un designer de jucarii din SUA. El a dotat traditionala olita pentru copiii de cativa anisori cu un suport pentru tableta iPad. Olita care a fost lansata inca din luna martie, costa 40 de dolari (peste 130 de lei) si momentan nu poate fi comandata decat din State. Daca aveti in casa o tableta, iar copilasul este innebunit de jocurile instalate pe ea, olita ar trebui sa fie urmatoarea achizitie. Si asta pentru ca micutii secolului XXI sunt innebuniti dupa ea. Atentie! Dupa ce o cumparati pregatiti-va de urmatoarea achizitie si veti petrece mult timp la toaleta. De ce? Pentru ca tot recent s-a lansat si suportul de hartie igienica dotat cu tableta, anunta Click.

Biserica Ortodoxa din Serbia, zguduita de un scandal sexual: Episcop filmat facand sex oral cu mai multi tineri. Un scandal sexual de amploare zdruncina din temelii Biserica Ortodoxa din Serbia dupa ce mai multe filmulete in care episcopul Vasilije Kacavenda, in varsta de 74 de ani, apare facand sex oral cu tineri au fost publicate pe Internet. Un fost student la Teologie a declarat ca a aflat de multe orgii organizate de Kacavenda, la care participau clerici importanti si oameni de afaceri. Bojan Jovanovic sustine ca episcopul i-a cerut in repetate randuri sa racoleze tineri si copii pentru aceste orgii, scrie Kuri-Info. Kacavenda a negat vehement acuzatiile si a declarat ca ii va da in judecata pe cei care l-au calomniat, informeaza Libertatea.