Ce a descoperit un barbat intr-un cimitir, in timp ce isi plimba cainele. Un barbat din Marea Britanie care isi plimba cainele a descoperit, intr-un cimitir, urechea unui om. Ben Jackson-Smith, in varsta de 21 de ani, spune isi plimba terrier-ul, Kas, in cimitirul bisericii Sfanta Fecioara Maria din Buck, iar la un moment dat a vazut ca patrupedul a luat ceva de pe jos. Dupa ce si-a dat seama ca este vorba de urechea unui om, Ben a luat-o si a pus-o intr-o punga, dupa care a anuntat autoritatile. Politistii sositi la fata locului au luat urechea si au trimis-o la laborator pentru a fi analizata, noteaza stirileprotv.ro

Faze tariFoto: Colaj foto

Topul inventiilor chinezesti care au schimbat lumea. In zilele noastre, multe din obiectele care ne inconjoara poarta eticheta "Made in China". Putini stiu insa ca unele dintre cele mai importante inventii, care au asigurat progresul civilizatiilor, provin tot din China. Marea civilizatie chineza a fost una dintre cele mai dezvoltate in plan stiintific si tehnologic din lume, depasind cu mult lumea occidentala, si ei ii sunt atribuite multe din obiectele considerate azi indispensabile. China se mandreste foarte mult cu inventiile sale. Cateva dintre ele, cunoscute drept Cele patru mari inventii, ocupa un loc foarte important in cultura chineza, ca simboluri ale avansului sau tehnologic. Este vorba de busola, praful de pusca, hartia si prima presa tipografica, scrie Click.

Statea linistit, cand i-a cazut meteroritul pe casa. Ce crezi ca a facut proprietarul in momentele urmatoare? Un american a trecut printr-o experienta pe care putini oameni o traiesc in aceasta viata. Casa acestuia a fost luata la tinta de un meteorit. In timp ce se odihnea, acesta a auzit un zgomot ciudat in pod, fapt pentru care, la putina vreme dupa incident a verificat si a facut descoperirea. Conform inquisitr.com, omul chemat politia, nestiind ce altceva putea face pe moment. Specialistii au examinat obiectul de dimensiunea unei mingi de baseball si i-au confirmat originea extraterestra dupa analizele de laborator specifice pe care acestia le-au efectuat, anunta Libertatea.

Descoperirea facuta de oamenii de stiinta in centrul Pamantului. Ce anunt au facut. Conform ultimelor calcule ale oamenilor de stiinta, centrul Pamantului este putin mai diferit decat ne-am fi asteptat cu totii. Un lucru este cert, anunta acestia, in centrul Pamantului este incredibil de cald, nucleul Terrei fiind format din fier cristalin supus la temperaturi dincolo de orice imaginatie. Ceea ce nu stiau pana astazi este cat de mari sunt temperaturile din centrul Pamantului, ultimele calcule indicand ca acestea se ridica 6000 de grade Celsius, cu 1000 de grade mai mult decat credeau initial, ceea ce indica o caldura similara cu suprafata Soarelui, informeaza stirileprotv.ro

O suvita de par a unui imparat a fost vanduta cu 13.720 de euro. Vezi cine era imparatul. O suvita din parul imparatului Franz Joseph al Austriei (1830 - 1916), penultimul suveran din dinastia de Habsburg, a fost vanduta la licitatie, joi, la Viena, cu 13.720 de euro, informeaza Mediafax. O fotografie a valetului de camera al imparatului, Eugen Ketterl, a fost propusa spre vanzare odata cu suvita de par, a precizat casa Dorotheum, organizatoarea acestei licitatii. Unul dintre urmasii lui Eugen Ketterl a scos la vanzare acea suvita de par. Identitatea cumparatorului nu a fost divulgata. Un caiet cu desene realizate de printul mostenitor Rudolf al Austriei (1858-1889) a fost vandut tot cu 13.720 de euro. Si alte obiecte personale ale imparatului Franz Joseph, care a domnit peste Imperiul Austro-Ungar incepand din 1848 si pana la moartea sa, in 1916, si-au gasit cumparatori: o pereche de butoni s-a vandut cu 8.750 de euro, o brosa aurita a fost vanduta cu 6.875 de euro, iar o batista cu initialele "FJI" ("Franz Joseph Imperator) a fost cumparata cu 2.750 de euro, scrie Romania Libera.