A castigat un milion de dolari, dar nu s-a prezentat sa-si ridice banii. Castigatorul unui milion de dolari la loteria americana din urma cu un an este de negasit. Desi a avut biletul castigator si trebuia sa incaseze fabuloasa suma, jucatorul nu s-a prezentat sa-si ridice banii. Reprezentantii loteriei amricane au facut un apel pentru ca jucatorul sa-si incaseze banii. "Verificati-va portofelele, curatati-va sertarele, controlati-va buzunarele de la pantaloni, deoarece undeva un jucator din New Jersey (est) are un bilet castigator de un milion de dolari la Powerball, care expira la 16 mai", au declarat responsabilii loteriei intr-un comunicat. Se pare ca tichetul norocos a fost cumparat intr-un magazin din cartierul South Brunswick si avea numerele castigatoare 03, 07, 21, 28 si 43. numarul complementar, 02, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Pescarul de care rade o lume intreaga! A reusit sa prinda o captura frumoasa, dar ziua s-a sfarsit intr-un mod hilar. Un pescar a avut ghinionul vietii lui! Barbatul a prins o captura frumoasa dupa o zi de pescuit, dar atunci cand se lauda a patit un lucru. Atunci cand isi prezenta prada in fata unui prieten, barbatul nu a fost atent si a scapat pestii in apa. Momentul a fost imortalizat, iar imaginile au ajuns pe internet, anuntaCancan.

Acesta nu e dans, e magie pura! Dragostea pasionala, intr-o interpretare de neuitat, ce iti va creste pulsul. Ce poate fi mai frumos decat sa iubesti? O pereche de dansatori din Rusia ne arata ce minunata este aceasta traire. In cadrul unui spectacol televizat, cei doi prezentat o coregrafie emotionanta, cu elemente care au "inghetat" publicul, informeazaClick.

Cele mai bizare asezari omenesti din lume. Din cauza supraaglomerarii orasului Manila, oamenii nu au avut incotro si s-au indreptat spre periferie. Astfel, 10.000 de oameni traiesc astazi intr-un cel mai mare cimitir din capitala filipineza, ei transformand locul intr-un adevarat orasel, cu magazine si restaurante Oamenii au profitat de orice cripta sau mausoleu pentru a-si face o locuinta. Unii dintre ei au reusit chiar sa aiba electricitate. In plus, rezidentii sunt platiti pentru a avea grija de morminte. Aici, sunt inmormantati peste un milion de oameni. Cand ajungi in Chefchaouen (Maroc) ai impresia ca ai nimerit in "satul strumfilor". In 1930, evreii au decis sa vopseasca peretii caselor in albastru deschis, traditia ramanand pana in prezent. Integral peRTV.ro.

Soldat rapit si violat de patru femei. Un soldat a fost rapit si abuzat apoi sexual de patru femei vreme de aproape o saptamana, inainte de a fi abandonat intr-o zona montana. Chinul barbatului de 25 de ani a inceput in momentul in care a facut autostopul in orasul Mutare, Zimbabwe, scrie Daily Mail. Doua femei si un barbat erau in masina, iar dupa cateva ture prin oras, soferul a schimbat ruta. Imediat ce victima s-a plans de acest fapt, a fost amenintat cu un cutit. I s-a pus o cagula pe cap si a fost dus intr-o casa unde a fost dezbracat si jefuit. Dupa asta, barbatului i s-a impus sa faca sex cu o femeie in mai multe ocazii. In cele din urma a fost abandonat intr-o zona montana, anuntaRealitatea.net.

Ce mama fara suflet! Uite ce farsa ii face baietelului ei. O mama s-a gandit sa ii faca fiului ei o farsa insa deznodamantul este unul scaldat in lacrimi pentru micut. Plecati cu cortul la padure, membrii unei familii se pregatesc sa rada copios la o farsa pregatita de mama baietelului. Copilul este in cort, iar mama il striga. Micutul ieste repede, fara sa vada cel il astepta si cade exact intr-o cada cu apa care fusese pusa in mod intentionat in fata cortului. Toti adultii incep sa rada cu pofta in timp ce filmeaza, pe cand baietelul incepe sa planga dupa speritura pe care a tras-o. Dandu-si cat de cat seama ca micutul s-a speriat, mama il ia in brate pentru a-l linisti, scrieLibertatea.