Omul cu cel mai rezistent par a murit in timp ce incerca sa stabileasca un nou record. Un indian, detinator al Guinness World Record, a murit din cauza unui atac de cord in timp ce incerca sa treaca un rau suspendat de o franghie, conform BBC. Sailendra Nath Roy a vrut sa treca raul Teesta din estul Indiei cu parul legat de o franghie lunga de 180 de metri si aflata la o inaltime de 20 de metri, pentru a stabili un nou record Guinness. Roy a suferit un atac de cord dupa ce a parcus in jur de 90 de metri. Sute de oameni adunati sa il vada au privit ingroziti ultimele clipe ale indianului. La locul incidentului nu se aflau doctori, iar politia a declarat ca Roy nu primise aviz pentru cascadorie. In martie 2011, Roy a primit un trofeu Guinness World Record pentru ca a parcus cea mai lunga distanta pe o franghie folosindu-se de par. In 2008, Roy a tras un tren doar cu parul, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ce se intampla cand alcoolul iti ia mintile! N-o sa crezi pe cine a agresat sexual un mexican! Jose Bernardo Medina Carrizosa, un mexican din statul Sonora, a marturisit ca si-a agresat sexual socrul, in urma unei betii crunte. Potrivit presei locale, mexicanul s-a imbatat crunt si fara sa stea prea mult pe ganduri l-a abuzat sexual pe tatal sotiei sale. Jose Bernardo Medina Carrizosa a fost prins in flagrant de una dintre fiicele victimei, care a fost alertata de niste zgomote foarte stranii din camera in care a avut loc abuzul. Victima era inconstienta din cauza alcoolului baut impreuna cu agresorul sau, care a plecat pe jumatate dezbracat de la locul faptei in momentul in care a fost descoperit. Demascat la politie, agresorul mexican si-a recunoscut fapta si acum isi asteapta sentinta, anuntaLibertatea.

Ce si-a tatuat aceasta tanara pe incheietura. "Cat de proasta sa fii!? Trebuie sa traiesti cu el toata viata!" O tanara si-a tatuat numele unui mare idol al adolescentilor pe mana stanga. Tanara din imagini a mers la salonul de tatuaje si a spus ca vrea nici mai mult nici mai putin decat numele lui Justin Bieber tatuat pe incheietura mainii stangi. Nu s-a gandit probabil si ca va creste si, cel mai probabil, pasiunea pentru cantaretul canadian va disparea odata cu inaintarea in varsta. Prietenii tinerei nu isi explica cum a putut recurge la un astfel de gest, informeazaCancan.

Si-a construit casa in mijlocul raului. O casa modesta ridicata pe o stanca in mijlocul raului Drina, in apropiere de oraselul Bajina Basta din Serbia, a devenit recent cunoscuta in intreaga lume. Ea a fost construita in urma cu 45 de ani, dar abia dupa ce a fost pozata de fotografa Irene Becker s-a aflat de existenta ei. Frumoasa casa de lemn a rezistat cu bine in urma a numeroase furtuni. Stapanul sau nu poate ajunge la ea decat inot sau cu barca. Constructia de lemn din mijlocul apelor a inceput sa atraga tot mai multi curiosi de pe intreg globul dupa ce a fost facuta cunoscuta de revista "National Geographic". Proprietarul actual spune ca a fost construita la initiativa unui grup de tineri care cauta un loc de odihna si de bronzat pe rau, scrieClick.

Regina are nevoie de un bucatar! Vezi care sunt cerintele si cat este salariul! Palatul Buckingham cauta un bucatar regal, iar pentru aceasta s-a publicta un anunt pe internet. Bucatarul va avea un salariu anual de 27.000 euro pentru 45 de ore pe saptamana si trebuie sa fie calificat pentru pregatirea unor mese in tete-a-tete, banchete de 200 de tacamuri si receptii de 800 de persoane. Candidatii trebuie sa fie "pasionati de gatit", gata sa petreaca trei luni pe an in alte resedinte regale (cum ar fi castelul Balmoral din Scotia sau resedinta din Sandringham) si sa raspunda exigentelor stricte de securitate si confidentialitate. Ei isi vor putea depune CV-urile pana pe 10 mai, adauga anuntul. Mentionarea in CV a unei experiente intr-un hotel de cinci stele sau intr-un restaurant cu stele constituie un avantaj. Candidatii trebuie sa aiba si "cunostinte solide despre bucataria traditionala franceza" si notiuni lingvistice de "gastronomie franceza", anuntaLibertatea.