Dai 1.200 de euro si mananci de pe sanii unei femei. Noul restaurant "Wild Ginger" din Londra promite senzatii tari. Preparatele asiatice gatite de celebrul bucatar nu sunt servite pe farfurii, ci pe trupul unor dansatoare. Meniul Nyotaimori - in traducere, Sushi pe trupul gol - este o practica japoneza. Acesta va putea fi servit de acum si in noul restaurant londonez, singurul care ofera un astfel de meniu in capitala britanica. Cei care vor sa se infrupte cu mancare de pe trupul unei femei frumoase trebuie sa achite suma de 1.200 de euro (circa 5.200 lei), scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ce a patit un individ care a vrut sa-si filmeze iubita in timp ce faceau sex! Un brazilian a patit-o! Ceea ce ar fi trebuit sa fie un filmulet XXX inregistrat in compania iubitei sale s-a transformat intr-un adevarat cosmar. Barbatul a pregatit totul ca la carte pentru o noapte de neuitat in compania femeii pe care o iubea, inclusiv o camera de luat vederi, pe care a ascuns+o printre cartile din biblioteca, pentru a-si filma amoreza pe ascuns. Presa locala scrie ca in momentul in care el a inceput sa se dezbrace, iubita a observat lumina rotie a camerei de filmat. Enervata la culme, tanara l-a luat la pumni si palme pe iubitul ei, avand grija ca totul sa fie inregistrat de camera de filmat, anuntaLibertatea.

Uau! Camasa asta sta 100 de zile pe tine si e ca noua. Na, ca s-a inventat si camasa care nu trebuie dusa des la spalat! Dar asta nu inseamna ca trebuie neglijata igiena corporala, sustin specialistii. Camasa creata de compania britanica Wool&Prince e o adevarata minunatie si costa 63 de lire sterline (323 de lei). Materialul special rezista la cea mai dificila purtare si ramane ca in prima zi. In plus, continua sa miroasa a proaspat si in ziua 100, daca purtatorul nu adopta si pentru corpul sau acelasi tratament - adica fara apa si sapun. Camasa nu trebuie calcata, pentru ca nu se sifoneaza. A fost testata la sala de forta, in cluburi, la sauna, pe santiere si chiar in medii pline de praf. Din ce e facuta? Din lana special tratata. Testele de laborator au confirmat ca materialul rezista la peste 20.000 de intinderi si 3.200 de plisari. In plus, fibra textila permite umiditatii interioare sa fie eliminata, ci nu absorbita. Acest lucru face posibil ca aceasta camasa sa nu miroasa cand e purtata timp indelungat si sa nu permita dezvoltarea bacteriilor, informeazaClick.

Radiografie de cosmar. Ce au gasit in stomacul unui caine. Veterinari: "E un miracol ca e inca in viata".Jack se plimba zilnic pe strazile din New York si mananca cea mai aleasa hrana pentru caini. Insa are o pasiune neobisnuita... La 13 ani, Jack este un caine in etate. Varsta nu inseamna insa si intelepciune pentru micutul patruped care si-a facut un obicei ciudat din a manca monede. Nu mai putin de 111 au gasit medicii veterinari in stomacul cainelui, care a fost operat de urgenta. Tim Kelleher, stapanaul nastrusnicului animalut, a petrecut doua ore de groaza pana cand medicii au reusit sa-i scoata cele 111 modene din stomac, cate cinci deodata. Daca nu ar fi fost operat de urgenta, consecintele ar fi fost fatale. Mai ales ca monedele din SUA fabricate dupa 1982 contin zinc toxic, scrieCancan.

Si-a lasat fiul de 9 ani sa-i conduca Ferrari-ul! Afla ce a patit tatal inconstient! Un om de afaceri din India a ajuns pe mana politiei dupa ce si-a lasat fiul in varsta de noua ani sa conduca un bolid pe strazi. Potrivit publicatiei "Times of India", Mohammed Nisham, un om de afaceri din Kerala, a fost arestat. El este acuzat ca si-a lasat fiul minor, in varsta de 9 ani, sa-i conduca masina Ferrari, de culoare rosie, pe strazi, ziua in amiaza-mare, desi nu avea permis. Mohammed este acuzat ca a pus in pericol viata fiului sau. Politia s-a autosesizat dupa ce filmuletul cu baietelul la volanul bolidului a fost publicat pe Youtube si a starnit mare valva in randul internautilor. Tatal pustiului are afaceri cu tutun si imobiliare in India. Este posesorul a numeroase automobile de lux, printre acestea aflandu-se Ferrari, Bentley si Lamborghini, anuntaLibertatea.

Nu e banc pescaresc! Un barbat din Germania a prins cel mai mare cod din lume. Un pescar german va avea ce sa le povesteasca nepotilor! Barbatul a prins un cod de 47 de kilograme si 160 de centimetri in nordul Norvegiei, stabilind astfel un nou record mondial. Pestele prins de Michael Eisele este probabil cel mai mare cod scos din Oceanul Atlantic in ultimii 20 de ani si este mai greu cu peste cinci kilograme decat exemplarul care a detinut pana acum recordul mondial, informeaza Reuters. Codul considerat pana de curand cel mai mare a fost pescuit in martie 2012, tot in nordul Norvegiei, si cantarea aproape 42 de kilograme, informeazaClick.