Ce facea aceasta profesoara in timpul liber. Directorul a dat-o pe loc afara cand a vazut pozele. "E inacceptabil!" A pozat intr-un bikini pe care il vezi pe aproape toate plajele din lume, dar spune ca acest lucru i-a adus concedierea. Olivia Sprauer, in varsta de 26 de ani, era profesoara de engleza la Liceul Martin County. Asta pana cand directorul institutiei de invatamant a vazut fotografiile cu ea in costum de baie. Imaginile faceau parte dintr-o sedinta foto. Profesoara avea o viata secreta: era model si poza sub pseudonimul de Victoria James. "O multime de profesori sunt concediati sau sunt rugati sa isi dea demisia din aceleasi motive. Stiam ca nu vreau sa ma intorc anul viitor si stiam ca vreau sa merg la facultate si m-am gandit ca ca voi reusi sa rezist pana la sfarsitul anlui", a spus Olivia. Din nefericire pentru profesoara, care a inceput sa predea in 2011, aceasta a fost chemata in biroul directorului Alfred Fabrizio in data de 29 aprilie. Acesta i-a aratat pozele si, dupa ce Olivia a confirmat ca ea este protagonista sedintei foto, i-a cerut sa-i inainteze demisia, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

S-a lansat slipul parfumat pentru barbati. O firma franceza a lansat slipul parfumat pentru barbati. Parfumul care este introdus in microcapsule se raspandeste in momentul in care slipul este in miscare. Parfumul isi va face efectul de fiecare data pana la 30 de spalari. "Este un parfum masculin, nu foarte puternic, pe baza de mosc si para", a precizat pentru AFP tanarul antreprenor. Firma a vandut deja 20.000 de slipuri albastre, albe si rosii si vizeaza acum pietele straine. Pretul este de 20 de euro, bucata, 55 de euro, trei bucati, si 70 de euro, patru bucati, anunta Click.

La doar 9 ani este profesor la Universitate. Presa din intreaga lume a scris ieri despre fascinanta poveste a unui pusti de doar 9 ani, Vitaly Nechaev, din Ucraina, care este la aceasta varsta frageda profesor. Copilul este pasionat de istorie si are o memorie iesita din comun. Viktor Ianukovici, presedintele Ucrainei, a tinut sa il intalneasca personal si sa il decoreze cu o medalie nationala pe pustiul care a uimit o lume intreaga cu inteligenta sa, informeazaLibertatea.

Descoperire socanta! Ce au gasit niste turisti pe o plaja din Noua Zeelanda. Un grup de turisti a descoperit, pe o plaja din Noua Zeelanda, trupul in descompunere al unui "monstru". Fara ochi, cu dinti ascutiti si falci imense, acestia au crezut ca este o creatura preistorica. Potrivit cotidianului Sun Live, ramasitele misterioasei creaturi au fost gasite langa Pukehina, in Golful Plenty. Unul dintre cei care au facut descoperirea a postat pe YouTube un video, in data de 28 aprilie, sub titlul: "Poate cineva sa identifice ce este asta?". Imaginile au starnit imaginatia privitorilor, care au fost de parere ca ar putea fi un crocodil sau o anghila gigant. Insa, potrivit expertului in viata marina Anton van Helden, cadavrul ar apartine unei balene ucigase, scrieCancan.

Intrecere fabuloasa, pe bicicleta, intre un urs si doua maimute! Finalul este teribil! Un videoclip ai carui protagonisti sunt doua maimute si un urs a devenit viral pe internet, avand in vedere deznodamantul sau. Este vorba despre un incident care a avut loc la un circ unde un urs, doua maimute si un om au facut intrecere pe biciclete. Din pacate, la un moment dat, ursul s-a lovit de unul dintre dresori si de maimuta acestuia. In acel moment, animalul si-a urmat instinctul si a atacat, practic, maimuta. Doi dresori s-au chinuit cu greu sa scoata maimuta din labele ursului, iar intregul moment a fost filmat de unul dintre spectatori. Intr-un tarziu, ursul a fost indepartat insa maimuta abia a scapat cu viata, anuntaClick.

Imaginea misterioasa care a facut furori pe net! Ce s-a vazut pe Google Street View. O imagine misterioasa a facut astazi furori pe internet. Aplicatia Google Street View pare sa fi surprins o... ciudatenie de creatura. Ce se vede in imagine pare a fi o pisica bizara, un fel de jumatatate de animal, cu doua picioare, care se plimba pe o strada prin Ottawa, Canada. Ce sa fie? Cum de e posibil ca un astfel de mutant sa fi trait si sa duca o viata normal? Internautii au fost tare prinsi de subiect, unii crezand ca e o farsa, poza fiind modificata in Photoshop, altii au spus ca e o eroare Google, iar cativa chiar au crezut ca exista o astfel de pisica. Au aparut si tot felul de glume de genul: "O pisica dintr-asta e buna la casa omului. Nu iti zgarie mobila decat pe jumatate cat o pisica normala", informeazaLibertatea.