Reteta originala pentru Coca Cola, scoasa la vanzare pe eBay! Vezi cat costa! Un cetatean din Statele Unite ale Americii sustine ca este in posesia retetei secrete folosite pentru prepararea bauturii Coca Cola. Mai mult decat atata, omul a publicat documentele pe care le are pe eBay pentru a fi vandute. Potrivit Daily Mail, americanul, Cliff Kluge, a declarat ca a descoperit documentele intr-o cutie cu scrisori vechi pe care a cumparat-o la o licitatie. Documentele ar fi apartinut unui chimist care a lucrat pentru Coca Cola in anul 1943. Kluge sustine ca la acea vreme cei de la Coca Cola au trimis reteta bauturii catre chimistul cu pricina din cauza ca nu reuseau sa gaseasca ingredientele necesare in perioada celui de-al Doilea Razboi Mondial. Desi spera sa vanda reteta Coca Cola pentru fabuloasa suma de 15 milioane de dolari, Klugge a declarat ca se poate multumi si cu doar cateva mii de dolari, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Blugii care te fac cu zece kilograme mai slaba. Cosmarul fundului mare si al "sunculitelor" de pe solduri si talie ia sfarsit datorita inventiei unei celebre case de moda. Acesta a creat trei tipuri de blugi care "topesc" instantaneu surplusurile si le fac pe purtatoarele lor sa arate cu 10 kilograme mai slabe. Articolul vestimentar revolutionar a fost creat de casa de moda Marks&Spencer. Blugii care le vor scapa pe femei de inhibitii au fost astfel conceputi incat sa mearga la orice fel de silueta. Pantalonii revolutionari ascund defectele trupului, se muleaza perfect pe corp si "le scapa" pe femei de 10 kilograme in plus, scrie Daily Mail. Pentru inventie specialistii au pornit de la marimile standard si au scanat trupurile a peste 10.000 de femei. Apoi a fost o "inginerie" intreaga si astfel s-a ajuns la realizarea a trei modele de blugi: Eva, Lana si Marilyn. Producatorul a fost inspirat in crearea acestor blugi de un studiu care arata ca peste 42% dintre femei poarta de cel putin 5 ori pe saptamana blugi, iar majoritatea femeilor detine 4-5 perechi de blugi in garderoba lor, anuntaRTV.

Flacara eterna din New York, un mister nedezlegat pana acum. O echipa de cercetatori a pus in evidenta un proces unic care se afla la baza formarii de gaze naturale ce alimenteaza o flacara naturala aflata la New York. Disimulata in spatele unei caderi de apa din vestul metropolei, flacara eterna arde de ani de zile fara intrerupere. Sute de generatii o stiu, se crede chiar ca a existat si pe vremea amerindindienilor. Ca alte sute de flacari care nu se sting, de pe Terra, cea de la New York i-a framantat pe cercetatori care au facut efoturi sa-i descopere tainele. Cele mai multe flacari de acest gen sunt alimentate de scapari de gaze din subsolul Terrei sau combustibil adaugat de om. In ceea ce o priveste pe cea din New York, secretul arderii sale se pastreaza! Un studiu realizat recent de o echipa de geologi arata ca ar fi alimentata de un proces geologic care nu a mai fost pus in evidenta vreodata pana in prezent. In mod obisnuit, stancile care alimenteaza cu gaze de sist flacarile eterne ajung la temperaturi de 100 de grade, informeazaClick.

Pare un inger, insa ce ascunde machiajul este uluitor! Pozele care au socat toti barbatii. Pare ireal, insa ceea ce veti vedea mai jos este cat se poate de adevarat si nu este realizat cu ajutorul Photoshop-ului, ci cu ajutorul unui machiaj foarte bine realizat. La prima vedere ati putea crede ca priviti o fata. Imbracata intr-un costum cu o combinatie de rosu si alb, tanara are parul lung, ochii mari si un ten perfect, fara cusur. Iata insa ca nimic nu este ceea ce pare. Va vine sa credeti sau nu, tanara este de fapt un barbat, iar ultima poza din colaj demonstreaza acest lucru. Imaginile confirma inca o data, daca mai era nevoie, ce rezultat de efect poate avea un machiaj profesionist, realizat ca la carte, scrieKanalD.

Cara apa in desert sa nu le sece lacul. O mica oaza din mijlocul desertului chinez e permanent in pericol de disparitie. Guvernul a gasit o metoda de a o salva umpland lunar cu apa Lacul Semiluna (Yueyaquan), de 218 m lungime si 54 m latime, ce o intretine. Micuta oaza din desert, care a fost odinioara un important punct de popas de pe "Drumul matasii", intre China si Vest, este o atractie turistica importanta si dateaza din timpul dinastiei Han, de peste 2.000 de ani, anuntaClick.