Rudele au crezut ca nu vad bine! Ce s-a intamplat cu un barbat declarat mort inainte de a fi ingropat: "Am ramas socat". Minune sau pur si simpu neglijenta medicilor si a rudelor! Am putea spune cate putin din amandoua. Brighton Dama Zanthe a fost declarat mort la varsta de 34 de ani, iar rudele au inceput imediat sa se ocupe de randuielile de inmormantare. Cand a venit insa momentul ca cei prezenti sa-si ia adio de la mort, minunea s-a petrecut. Un barbat a observat ca decedatul isi misca degetele de la picioare si, speriat, i-a anuntat pe cei prezenti. "Am observat cum si-a miscat picioarele. Am ramas pur si simplu socat. Am chemat imediat ambulanta. Este un miracol. iar oamenilor inca nu le vine sa creada ce s-a intamplat", a declarat Lot Gaka, seful defunctului, potrivit The Tlegraph. La scurt timp, mortul s-a ridicat din sicriu si a fost transportat la spital din Gweru, unde a ramas pentru doua zile, Intors acasa, el si-a reluat treburile zilnice, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Atentie, femei! Posetele, mai infectate cu bacterii decat WC-urile. Potrivit unui nou studiu, manerele de la genti pot sa poarte atat de multe bacterii pe ele, incat pun in pericol sanatatea la modul cel mai serios. Posetele femeilor, in general, sunt mai infectate cu microbi decat toaletele. Studiul a mai aratat ca cel mai murdar articol din poseta este crema de maini. Recipientele cu crema de maini din geanta sunt purtatoare de mai multe bacterii decat scaunul de toaleta. Rujul si rimelul stau totusi ceva mai bine. Cercetatorii le sfatuiesc pe femei sa-si curate mainile si gentile cu solutii sau geluri antibacteriene pentru a preintampina contaminarea cu germeni periculosi, anuntaClick.

Ea este cea mai urata fata din lume! Nici cel mai negru cosmar al tau nu arata asa! Este relativ greu sa spui ca o fata este intr-adevar urata. Desi sunt multe reprezentante ale sexului frumos care au cate o trasatura mai nelalocul ei, compenseaza cu altele, care eclipseaza partile negative. Insa putem spune fara sa gresim ca fata din imaginea de mai jos reprezinta cu adevarat cosmarul oricarui barbat! Pare extrem de grasa, are capul mare, dintii par necurati si ingalbeniti iar fata este plina de bube si cosuri, care nu arata deloc placut, informeaza KanalD.

Un copil s-a nascut cu 4,5 grame la mie alcool in sange, in Polonia. Caz incredibil in Polonia, acolo unde o tanara de 24 de ani a nascut, in stare de ebrietate, un copil care avea 4,5 grame la mie alcool in sange. Medicii au fost socati cand o tanara de 24 de ani insarcinata in 9 luni a venit la maternitate beata moarta. Copilul s-a nascut cu 4,5 grame la mie alcool in sange si starea lui este "critica", scrie Mediafax. Parchetul a fost sesizat in legatura cu acest caz, iar mama risca pana la cinci ani de inchisoare, pentru ca a pus in pericol viata copilului. Ea ar putea, de asemenea, sa isi piarda drepturile parentale, scrieLibertatea.

"Pana unde s-a ajuns!" Uite ultima fita a bogatasilor: ce "accesoriu" neobisnuit si-a atasat o tanara de volanul masinii de lux. O fotografie inedita face inconjurul internetului! O tanara a facut o fotografie inedita in propria masina si a folosit pe post de "accesoriu" o pisica. Lumea se dezvolta pe zi ce trece, iar pretentiile oamenilor cresc. Asa se face ca o tanara si-a luat un "accesoriu" cat se poate de inedit pentru masina de fite pe care o conduce. Ea si-a atasat de volanul autovehiculului un pui de pisica, a imortalizat momentul si a incarcat imaginea pe internet, unde s-a bucurat de aprecierea oamenilor din intreaga lume, anuntaCancan.

Platesc cu 130 de dolari oameni in scaun cu rotile sa stea la coada in locul lor. Daca ai bani, nu stai la coada ca tot omul. Asa gandesc parintii care au o stare materiala buna si merg cu odraslele la Disney World, in Florida. Si pentru ca nu e civilizat sa te bagi in fata pentru ca-ti sare lumea in cap, unii bogatasi platesc bani grei pentru ca pruncii lor sa nu stea la cozi si sa apuce sa se dea in toate masinariile din parcul de distractii american. Pe piata neagra din zona sunt peste o suta de persoane cu dizabilitati care isi ofera serviciile. Adica stau cu placere la coada pentru 130 de dolari pe ora (440 de lei) sa cumpere bilete care costa putin peste 10 dolari. Unii dintre ei apeleaza la mila celorlalti si se lipesc de grupuri de sase persoane pentru a se strecura in fata. Atunci onorariul poate ajunge si la 300 de dolari. Intr-o zi de lucru, "codasii" profesionisti pot face aproximativ 1.040 de dolari (3.505 lei), informeazaClick.