Parasita pentru ca era prea slaba! Cantarea doar... 88 de kilograme. S-a chinuit sa se ingrase pentru el, dar degeaba. O femeie din Marea Britanie a fost parasita de iubit pentru ca nu era destul de grasa, conform The Sun. Louise Dickson, in varsta de 22, s-a ingrasat 19 kilograme in timpul relatiei ei de doi ani cu Kasper Lewis. Insa Kasper, care are un fetis pentru femeile corpolente, a fost nemultumit de faptul ca Louise nu a reusit sa treaca de 89 de kilograme si a parasit-o pentru o femeie care cantareste aproape dublu. "Poate ca ar fi trebuit sa vad semnele de la prima intalnire cand mi-a spus ca sunt frumoasa, dar mult prea slaba." "Aveam 70 de kilograme. Nu eram grasa, dar am doar 1,56, asa ca nu eram nici prea slaba." Obsesia lui Kasper a devenit din ce in ce mai evidenta. In timp ce el isi lua portii normale, Louise trebuia sa manance mai mult, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Oboseala, bat-o vina! Papa Francisc a admis ca mai adoarme la rugaciunea de seara. Papa Francisc a vorbit duminica in fata a 200.000 de credinciosi in Piata Sf. Petru pentru mesa de Rusalii. Printre altele, Suveranul Pontif a povestit si cum uneori se mai intampla sa adoarma cand isi face rugaciunea de seara. "Uneori motai, pentru ca oboseala acumulata in timpul zilei te face sa adormi, dar El (Dumnezeu) intelege", a spus Papa Francisc. Altfel, Suveranul Pontif a vorbit si despre problemele cu care se confrunta societatea. "Astazi - mi se rupe inima sa o spun -, a afla ca o persoana fara adapost a murit de frig nu este o stire. Azi, stirile sunt (despre) scandaluri, insa faptul ca multi copii nu au ce manca nu reprezinta o stire", a spus acesta, anuntaLibertatea.

Un profesor este cercetat dupa ce si-a batut elevul, in fundul gol, in fata clasei! Un profesor din Staele Unite ale Americii se confrunta cu o condamnare grava dupa ce a fost filmat in timp ce isi batea unul dintre elevi. Mai mult decat atat, pe filmare se observa faptul ca profesorul isi agreseaza elevul chiar si in momentul in care pantalonii minorului cad si acesta ramane aproape gol de la brau in jos. Integul incident a fost filmat de un coleg al elevului agresat care a mers direct la presa dupa aceea. Ulterior, o televiziune le-a aratat parintilor elevului agresat filmarea si astfel a fost generat scandalul mediatic in care este implicata scoala "Northwest Prep Academy". Reprezentantii institutiei de invatamant nu au reusit sa dea nicio explicatie pentru incident iar autoritatile au pornit o investigatie pentru a afla care este miezul problemei, informeazaClick.

Groaza! Cel mai gras om din lume a pozat dezbracat dupa ce a slabit 292 de kilograme. Imaginile sunt de cosmar. Paul Mason a acceptat sa pozeze dezbracat dupa ce a slabit nu mai putin de 292 de kilograme. Paul care cantarea aproape o jumatate de tona, era cel mai gras om din lume. Doctorii refuza acum sa-i indeparteze chirurgical pielea in exces. Paul cantarea 444 de kilograme acum trei ani, cand a hotarat ca e momentul sa slabeasca. Dupa o pierdere in greutatea absolut fantastica, a ramas cu greutatea pielii in exces. Barbatul in varsta de 52 de ani a apelat la un bypass gastric pentru a scadea in greutate. Chirurgii i-au redus stomacul la marimea unui ou de gaina. Paul Mason a pozat dezbracat intr-o incercare de a-i convinge pe medicii britanici sa il opereze de pielea in exces. In acelasi timp britanicul vrea sa convinga statul ca interventia chirurgicala in valoare de 60.000 de euro sa fie suportata de sistenul national de sanatate. Asta dupa ce Paul a fost asistat financiar si in 2010, atunci cand a suferit bypass-ul gastric, scrieCancan.

Politistul s-a oprit dintr-o urmarire ca in filme ca sa salveze o familie de ratuste. Un politist din Portland a devenit cel mai iubit agent din SUA dupa ce s-a oprit dintr-o urmarire ca sa salveze o familie de ratuste ajunsa din greseala pe un drum de mare viteza. Ofiterul Mark James urmarea un sofer care gonea nebuneste pe sosea, dar a oprit de indata ce a vazut ca o ratusca si puii mei traverseaza drumul si se afla in pericol. Mai mult decat atat, a coborat din masina si s-a asigurat ca inaripatele ajung cu bine in padure, inainte sa plece. Gestul sau a starnit sute de comentarii in care politistule ste laudat pentru sufletul mare de care a dat dovada. Asta chiar daca soferul vitezoman nu a mai fost prins, anuntaClick.