Ce tare! Uite cum mananci un sandvis fara sa pui mana pe el. Cine nu si-ar dori sa manance un sandvis in timp ce se joaca sau lucreaza la calculator? Pana acum, parea un lucru aproape imposibil. Iata ca firma Burger King Whopper din Puerto Rico a gasit solutia: suportul pentru sandvis. Cu ocazia sarbatoririi a 50 de ani de la infiintare, 50 de clienti fideli ai localurilor sale au primit suporturi de sandvisuri. Cei care le folosesc au povestit incantati ca pot canta la chitara sau sa-si plimbe cateii in timp ce isi mananca sandvisurile cu ajutorul suporturilor, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Aproape goale, in armata! Fotografiile care au socat intreaga lume! Patru tinere care activeaza in armata israeliana au fost sanctionate dupa ce au postat pe Facebook fotografii in care erau imbracate doar in lenjerie intima si o parte din uniforma militara. Dupa ce imaginile au fost preluate de site-urile israeline de stiri, armata a anuntat pozitia sa oficiala, mentionand ca toate cele patru femei au platit pentru comportamentul lor nepotrivit. Intr-una dintre pozele publicate, fetele au pantalonii de uniforma in vine si stau cu fundul indreptat spre aparat, postura care a indignat opinia publica. Site-ul Walla, care a blurat fetele fetelor, mentioneaza ca acestea activeaza intr-o unitate din sudul Israelului. Tinerii si tinerele din Israel trebuie sa-si indeplineasca serviciul militar obligatoriu la varsta de 18 ani, anuntaLibertatea.

La ferma ei, gainile poarta fusta. O ferma din New Hampshire, SUA, a devenit celebra in intreaga lume. Stapana ei, Julie Baker, si-a facut animalele cunoscute imbracandu-le in haine la moda. Gainile se arata foarte incantate de fustitele lor, gastele sunt mandre de palariile ultimul racnet, tapii cu coarnele imbracate se simt deja staruri. Ferma animalelor costumate da rezultate excelente. Se pare ca gainile si gastele fac oua mai multe de cand se simt la moda, informeazaClick.

Nimeni nu se astepta ca ea sa fie vatmanul! A blocat traficul cand s-a dat jos din tramvai! Cum arata sexy-conductoarea. Nimic nu e imposibil in Rusia! Poti sa vezi inclusiv super-bombe sexy care conduc tramvaie. Uite cum controleaza rotile pe tocuri! O femeie care vrea sa fie femeie chiar daca are o slujba de barbat. Cam asa poate fi descrisa, pe scurt, aceasta situatie inedita. Iar la cum arata domnisoara din imagini nu e de mirare ca toti soferii s-au oprit in trafic sa ii faca poze, scrieCancan.

Grecia va recompensa functionarii care isi "toarna" colegii corupti. Grecia ar putea introduce stimulente, inclusiv financiare, pentru persoanele care dezvaluie fapte de coruptie din sectorul privat, dar mai ales din cel public. Ministerul Justitiei, cel al Finantelor si cel al Reformei Administrative din Grecia examineaza aceasta chestiune si au primit o serie de recomandari in acest sens din partea unui grup de experti. Planul prezentat ii incurajeaza pe angajati sa isi denunte colegii corupti, anuntaLibertatea.

A platit 15 milioane de euro pentru ca Disneyland Paris sa fie al sau 3 zile. La sfarsitul lui mai, printul Fahd al-Saoud a platit 15 milioane de euro pentru a-si distra 60 de invitati la Disneyland Paris timp de trei zile. El s-a asigurat astfel ca unele spatii din parcul de distractii vor fi numai la dispozitia lor intre 2 si 24 mai. Printul bogat, care si-a serbat absolvirea facultatii, si fanii personajelor Disney s-au distrat de minune. Spectacole pe masura au fost organizate pentru ei cu personaje rare ale parcului Disney . Potrivit unei surse, un serviciu de securitate special a fost asigurat pentru vizitator, unul dintre cei mai buni clienti ai Disneyland Paris, informeazaClick.