O batrana in varsta de 84 de ani a castigat 590 de milioane de dolari la loteria americana. Gloria Mackenzie, in varsta de 84 de ani, care locuieste in Florida, in sud-estul Statelor Unite, este fericita castigatoare a potului de 590,5 milioane de dolari care a fost pus in joc in mai la loteria americana. Batrana a incasat astfel cel mai mare pot inregistrat vreodata de o singura persoana in istoria loteriei americane, potrivit organizatorilor loteriei Powerball. Aceasta a ales sa primeasca intr-o singura transa suma care, dupa impozit se ridica la 370,8 milioane de dolari. Numele castigatoarei a fost divulgat de autoritatile din Florida la Tallahassee, in nordul statului, in cadrul unei conferinte de presa la care Mackenzie nu a dorit sa asiste. Autoritatile au precizat ca batrana a cumparat biletul castigator intr-o filiala dintr-un supermarket Publix in Zephyrhills, oras cu 13.000 de locuitori, situat la circa 50 de kilometri de Tampa, scrie Cancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cersea in fata bancii ca sa stea intr-o casa de lux. E de necrezut! Statea pe trotuar cu cainele lui si cerea bani de la toti cei care ieseau din banca West Bank, din Londra. Oamenii se uitau la el cu mila fara sa stie ca... facea mai multi bani ca ei. Trecatorii care ii dadeau bani nu se gandeau ca el castiga peste 50.000 de lire sterline (264.000 lei) pe an. Si cu atat mai putin ca traieste intr-un apartament de 300.000 de lire sterline (1.600.000 lei) din vestul Londrei. Profitand de mila altora, Simon Wright (37 de ani) a reusit sa-si faca o avere incredibila. El castiga pana la 300 de lire sterline pe zi (circa 1.500 lei). Timp de trei ani isi lua cainele si sacul de dormit si se aseza in cele mai aglomerate zone din oras. Locul lui preferat era insa West Bank. Pentru a fi mai convingator cu cei care ieseau din banca, Wright tacea si le intindea o pancarta pe care ii implora sa-l ajute, anunta Click.

Din puscas marin de elita, a devenit femeie. Vezi povestea celui care a facut parte din grupul ce l-a capturat pe Bin Laden. A fost coleg cu cei din trupa comando ce a participat la capturarea lui Osama Bin Laden, dar viata nu i s-a mai parut atragatoare din aceasta ipostaza, asa ca s-a transformat in femeie. Fostul soldat de elita a recunoscut ca este transsexual intr-o carte publicata online, in care a detaliat despre experientele sale feminine, conform Raw Story. Cel care a fost Chris, in prezent Kristen Beck, si-a publicat memoriile despre cariera din armata, din care s-a retras chiar inainte ca trupa de elita din care facea partea sa fie trimisa in Pakistan pentru capturarea lui Osama bin Laden, informeaza Libertatea.

Imaginea pe care nu o va uita niciodata! Ce a fotografiat o femeie pe un perete, dupa ce i-a luat foc casa. O imagine postata zilele acestea pe site-ul Reddit a starnit multe semne de intrebare in mediul virtual. Femeia a trecut printr-o tragedie, dupa ce casa in care locuia a fost distrusa intr-un incendiu. Ca prin minune, pe unul dintre peretii casei a ramas forma rochiei de mireasa pe care femeia o avea in dulap. In vreme ce toate obiectele de mobilier, inclusiv sifonierul, au luat foc, forma rochiei se poate vedea foarte clar pe perete. "Au pierdut totul in afara de forma rochiei lasata pe perete", este mesajul care insoteste fotografia, pe site-ul citat, scrie Cancan.

Cel mai fraier hot: si-a uitat pasaportul, s-a intors dupa el si a fost arestat. Victor Sunozov, de 34 de ani, din Ekaterinburg (estul Rusiei europene), poate fi considerat cel mai neinspirat hot. Barbatul a mers la o casa de amanet pentru a-si vinde telefonul cu 200 de ruble. Casierul nu avea banii potriviti si a mers in spate pentru a lua bancnotele necesare. Pasaportul a ramas la acesta pentru a face tranzactia. In acest timp, Sunozov a profitat, a sustras mai multe camere de filmat aflate intr-o vitrina si a plecat. Dupa o ora, el si-a dat seama ca si-a uitat pasaportul si s-a intors dupa el. Numai ca locul era impanzit de politisti, care investigau furtul. Casierul l-a recunoscut si astfel Sunozov a fost arestat, anunta Click.