​Imagini interzise minorilor! E prima data in istoria Big Brother cand se intampla asta. Fanii Big Brother din Africa se pot abona la un serviciu VIP special care le permite sa vada ce fac concurentii la dus. Serviciul costa numai 5 lire sterline, taxa care trebuie platita numai o data, iar doritorii ii pot vedea pe concurenti in timpul noptii si in baie. Saptamana aceasta, protagonistele scenelor indecente au fost Pokello Nare si Cleo, care au aparut dezbracate. Pokello, in varsta de 27 de ani, din Zimbabwe, a aparut complet dezbracata, in timp ce Cleo, de 23, din Zambia, a fost vazuta in timp ce isi facea un scrubb, topless. Doritorii trebuie sa aiba peste 18 ani ca sa se poata abona la acest serviciu, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au vrut o intrare spectaculoasa la nunta, dar ideea lor a luat o intorsatura neplacuta. Un cuplu din America a avut o idee inedita pentru ziua nuntii: avea de gand sa isi faca intrarea pe o franghie suspendata. Insa planul lor nu a mers ca la carte. Mireasa a ramas suspendata, dupa ce a traversat lacul peste care se afla franghia. Mirele nu a avut cum sa o ocoleasca si, dupa ce s-a ciocnit de ea, a cazut la pamant. In acest timp, femeia a fost impinsa de impact si a ajuns la capatul franghiei, de unde a coborat fara nicio problema, anuntaClick.

N-ai sa crezi care este ultimul fetish printre adolescentii japonezi! E de-a dreptul scarbos! Adolescentii din Japonia au un nou mod de a-si arata atasamentul fata de persoana iubita: o ling in globul ocular. Oamenii isi manifesta dragostea in fel si chip insa ceea ce fac tinerii din Japonia pare ca a depasit orice imaginatie. Adolescentii din Japonia au inventat "oculolinctus", un gest prin care isi dovedesc cel mai suprem sentiment. Astfel, protagonistii se ling in globul ocular. Din pacate, acestia nu tin cont de riscuri si in ultima perioada au aparut tot mai multe cazuri de infectii oculare printre tineri in ciuda avertismentelor facute de medici. Tinerii nu se gandesc ca pe langa infectii exista chiar riscul sa si orbeasca, informeazaLibertatea.

A sunat la politie imediat ce a dat ochii cu prostituata pe care a chemat-o intr-o parcare. "Cat de urata sa fie?" Un barbat din Marea Britanie a sunat la politie sa se planga ca prostituata cu care s-a intalnit la intrarea intr-un hotel era prea... urata. Barbatul din Marea Britanie a sunat la politie imediat dupa ce a dat ochii cu prostituata. I-a spus prima data ca este urta, iar femeia s-a enervat atat de tare incat i-a luat cheile de la masina, a plecat furioasa si i-a aruncat cheile inapoi din mers, spunandu-i sa sune la politie. Iar barbatul chiar asta a facut. Cand au auzit politistii ce problema are de fapt barbatul, i-au trimis o scrisoare acasa in care l-au informat sa nu mai consume degeaba timpul autoritatilor. In plus, prostitutia este ilegala in Marea Britanie, scrieCancan.

Pantalonii astia iti incarca telefonul mobil. Adio stres si scuze de genul "mi se termina bateria" atunci cand vorbim la telefon! S-au inventat pantalonii din materiale inteligente care transforma energia cinetica in energie pentru mobil. Cercetatorii de la Universitatea din Southampton, Marea Britanie in colaborare cu Vodafone au lansat pe piata prototipul hainelor care ne usureaza viata. Putini dintre noi nu au un telefon mowbil si cu totii stim cat e de neplacut sa ramanem fara baterie in mijlocul conversatiei sau cand ne e lumea mai draga. Si pentru aceia care sunt dependenti de tehnologia de ultima generatie, a fost lansat si sacul de dormit, creat dintr-un material special care transforma caldura corporala in energie. Astfel, in timpul somnului putem incarca atat telefonul mobil, cat si tableta sau laptopul. Nu trebuie decat sa cuplam incarcatorul la noi si... sa ne miscam un pic sau sa dormim linistiti, anuntaClick.

Cea mai penibila cerere in casatorie din toate timpurile. Cererea in casatorie nu este de fiecare data un moment romantic si emotionant. Un american a izbutit probabil cea mai putin romantica cerere in casatorie care s-a vazut vreodata. Barbatul si-a surprins iubita cu un hamburger in mijlocul caruia era infipt un inel de logodna. Culmea este ca aceasta metoda (cel putin) inedita nu a dat gres. Iubita lui a spus "Da". Incantata, chiar ea a fotografiat hamburgerul si a postat imaginea pe Facebook. Totusi, nu va recomandam sa incercati aceasta metoda, informeazaLibertatea.