A spart milioanele de la Loto. Acum e muncitor! De la extaz la agonie! Michael Carroll, un barbat din Elgin (Moray), Scotia, care a castigat in 2002 fabuloasa suma de 10 milioane de lire la loterie (52,5 milioane lei), a ajuns sa nu mai aiba dupa ce bea apa. Dupa deducerea impozitului, scotianul Michael Carroll a ramas cu 9.736.131 lire (51 milioane de lei), o multime de bani pe care nici nu indraznise sa viseze ca o va avea vreodata. Numai ca imensa suma a reusit s-o faca praf in numai zece ani, aruncand banii pe droguri, alcool, femei si pe tot felul de distractii. Ajuns la sapa de lemn, barbatul, mult ingrasat de trai bun, s-a angajat, de lunea trecuta, la departamentul de intretinere al unei fabrici de biscuiti. Lucreaza din nou ca muncitor, vopseste si face toate treburile de jos, asa cum facea inainte de a da norocul peste el, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Cum arata femeia careia ii era frica sa zboare cu avionul pentru ca era prea grasa. Acum are trup de model. O femeie supraponderala din Marea Britanie, care refuza sa se urce in avion de frica ca va ramane blocata in scaun, a piedut in greutate nu mai putin de 102 kilograme si a castigat un concurs de slabit. Sue Thompson, in varsta de 40 de ani, a slabit de la 171 de kilograme la 69 de kilograme in numai trei ani. Dupa lunga lupta cu kilogramele, Sue si-a luat acum inima in dinti si va pleca impreuna cu familia in Spania, cu avionul. "Credeam fara gluma ca greutatea mea ma va omori. Nu spun niciodata ca sunt la dieta, spun doar ca acum mananc sanatos", a declarat femeia, anuntaCancan.

Cine a zis ca nu poti reinventa roata? Un barbat a creat o roata patrata. Un barbat sustine ca a facut ce nimeni nu credea ca e posibil: a reinventat roata. David Patrick, un pasionat al skateboardingului, a creat o roata care are forma de cub. Astfel, spune el, roata ofera o stabilitate mai mare si este mai rapida decat rotile normale. Mai mult, roata Shark Wheel merge la fel de bine pe orice fel de teren, chiar si pe zonele acoperite de nisip si e mult mai sigura pe timp de ploaie. Compania care a realizat roata a inceput o campanie de strangere de fonduri pe internet pentru a incepe productia in masa a inventiei. Desi tinta initiala era de 10.000 de dolari, internautii au fost atat de entuziasmati de proiect incat au donat deja 30.000 de dolari, informeazaClick.

O chinezoaica a ramas fara 10.000 de dolari dupa ce bancnotele au fost mancate. O batrana din China a primit 400.000 de yuani (echivalentul a 65.000 de dolari) de la copiii ei, pentru a-i pastra la ea in casa. Din nefericire, batrana a ramas fara bani dupa ce termitele i-au mancat din bancnote. Banii au fost pusi la adapost de batrana din regiunea chineza Guangdong in luna noiembrie a anului trecut. In luna aprilie, batrana s-a decis sa ia o parte din bani, pentru ca dorea sa-si redecoreze casa. Cand a deschis punga cu bani a constat ca termitele mancasera o mare parte din acestia. Speriata, familia batranei a dus bancnotele la Banca Agricola Chineza, incercand sa reduca din pierderi. Sute de bancnote au fost refacute dar din nefericire, aproximativ 10.000 de dolari nu au mai putut fi recuperati de catre familia batranei, scrieLibertatea.

Un arab si-a modificat masina intr-o maniera extrem de originala! A iesit un Hummer cu elemente de X 6. Un cameraman amator a surprins o scena incredibila in Dubai. Barbatul a filmat o masina modificata, care era compusa din elementele celebrelor marci Hummer si BMW X6. Un filmulet face furori pe internet, mai ales printre pasionatii de tunning auto. In imagini se poate observa o masina de culoare alba, care nu are nimic in comun cu niciun model de serie. Mai mult, se pare ca proprietarul iubeste la nebunie celebrele Hummer si BMW si si-a dorit sa integreze ambele marci in una singura. Rezultatul este formidabil, iar autovehiculul a fost botezat Gulf Lotus X12, anuntaCancan.

Mai scumpe decât un apartament! Două locuri de parcare, vândute pentru aproape 600.000 de dolari. Două locuri de parcare din Boston s-au vândut joi pentru suma de 560,000 de dolari, în cadrul unei licitaţii organizate de Fiscul american. Locurile, aflate într-o zonă cunoscută drept cea mai aglomerată din Boston, au fost scoase la vânzare de Fisc pentru că proprietarul lor avea datorii de 600.000 de dolari la stat. Deşi preţul de început era de 42.000 de dolari, suma a ajuns repede la un număr de ordinul sutelor de mii. Noua proprietară, Lisa Blumenthal, a declarat că a cumpărat locurile pentru "musafiri şi muncitori", întrucât ea are deja unde să îşi parcheze maşina. Cu toate acestea, la 280.000 de dolari bucata, locurile nu sunt cele mai scumpe vândute vreodată. În 2009, un alt loc de parcare din aceaşi zonă a fost cumpărat la preţul de 300.000 de dolari, informeazaClick.