Incredibil! Femeia asta aude cum ii curge sangele prin vene. De necrezut! O femeie de 47 de ani din Marea Britanie sustine ca are auzul mai ascutit decat al unei pisici. Poate sa auda pana si cele mai mici sunete, de la modificarile de volum ale creierului pana la miscarile globului ocular. Julie Redfern s-a ales cu un auz mai fin dupa ce-a suferit un accident ciudat. Femeia sufera de sindromul SCDS (Superior canal dehiscence syndrome), o boala rara a urechii interne. Osul temporar este mai subtire, explicand astfel auzul dezvoltat al englezoaicei. Din aceasta cauza, femeia isi poate auzi perfect bataile inimii sau cum i se misca ochii in cap. Ea crede ca sufera de afectiunea asta, dupa ce a suferit un accident cu bicicleta in anul 1991, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O adolescenta a intrat in coma alcoolica, dupa ce a folosit o metoda halucinanta de a se imbata. O adolescenta din Spania a ajuns de urgenta la spital in coma alcoolica dupa ce a consumat jumatate de litru de vodca intr-un mod total inedit. Fata a folosit o metoda numita "tampvodca" pentru a se imbata. Mai exact, metoda presupune inmuierea unui tampon intern in vodca si introducerea lui in vagin pentru a permite absorbtia mai rapida a alcoolului. "Deoarece mucoasa vaginala este mai subtire decat cea a stomacului alcoolul intra mult mai rapid in sange", a explicat un doctor, citat de The Sun. Potrivit cotidianului britanic, practica este raspandita in randul adolescentilor din Statele Unite, precum si a tinerilor din Anglia, Germania si a tarilor din Scandinavia, anuntaRTV.

Vizita presedintelui Obama in Africa, dezbatuta pe ritmuri rap intr-o emisiune TV din Senegal. Vizita pe care presedintele american Barack Obama o efectueaza in trei tari africane a reprezentat tema centrala a unei emisiuni de televiziune din Senegal, in care stirile sunt prezentate pe ritmuri rap de doi cantareti senegalezi. Doi dintre cei mai populari rapperi senegalezi, Keyti si Xuman, au devenit foarte repede cunoscuti in tara lor si in calitate de jurnalisti. Veterani ai scenei hip-hop din aceasta tara africana, Keyti si Xuman prezinta impreuna "Journal Rappe", un scurt program de televiziune difuzat saptamanal, in care stirile locale si internationale sunt prezentate pe ritmuri muzicale. Emisiunea a fost lansata in luna aprilie si combina in acest format inedit stiri din universul politicii si din cel al industriei de divertisment, informeazaClick.

Cat castiga regina Elisabeta a Marii Britanii? Suma fabuloasa la care va ajunge in 2014. Regina Elisabeta a Marii Britanii va ajunge la un venit frumusel in 2014, cand va castiga cu 5% mai mult, ajungand la suma de aproape 38 de milioane de lire sterline pe an. Vestea buna pentru buzunarele reginei vine datorita agentiei ce se ocupa de proprietatile casei regale, Crown Estate, care a inregistrat profituri-record, conform Daily Mail. In conformitate cu un sistem de finantare aprobat de ministrul britanic al Finantelor in 2010, venitul reginei este proportional cu profitul realizat de Crown Estate in fiecare an, conditii in care profiturile acesteia au crescut de la 240 de milioane de lire sterline la 252,6 de milioane de lire sterline in perioada 2012-2013, scrieLibertatea.

Ii place atat de mult munca, incat si-a luat 11 joburi. Desi are doar 21 de ani, britanicul David Day este cel mai muncitor tanar din tara lui. Si-a luat nici mai mult, nici mai putin de 11 joburi. Tanarul lucreaza si 60 de ore saptamanal, pentru care primeste pana la 590 de euro (circa 2.600 lei). Ce-i drept, doar 5 dintre slujbe sunt platite, celelalte fiind in regim de voluntariat. Printre slujbele platite ale tanarului din Nottingham, se numara cele de supraveghetor pentru copii la Scoala Westdale din Carlton, Nottingham, la cresa Roosters si la Centrul comunitar Redhill si asistent de vanzari la un centru comercial din Nottingham. In regim de voluntariat, David este antrenor de fotbal si de badminton, si asistent la un centru pentru adolescenti, la serviciul ambulanta si la un centru comercial, anuntaClick.