Un cantaret brazilian a fost ucis pe scena. Scene de cosmar la un concert in Brazilia. Un rapper de 20 de ani a fost impuscat si ucis in timp ce sustinea un concert in fata fanilor sai. Daniel Pellegrine, cunoscut ca MC Daleste, a fost impuscat chiar cand performa pe o scena din Campinas, sud-estul Braziliei. Impuscatura a venit din public. Incidentul, care s-a petrecut sambata, a fost surprins de camerele celor prezenti la concert, care isi filmau idolul in timp ce canta, Click.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

A adormit pe plaja la soare: un barbat a "inghetat" cand a vazut ce are pe spate. Pentru a-i convinge pe cititori de efectele catastrofale ale soarelui asupra pielii publicatia The Sun a realizat un top cu cele mai amuzante, dar si stupide arsuri de soare surprinse in fotografii. Premiul cel mare merge la un tanar care s-a lasat pe mana prietenilor sa-l dea cu crema de protectie pe spate. Oamenii au crezut, se pare, ca are nevoie de un model cu tenta sexuala pe piele. Dupa o zi in care a adormit pe plaja tanarul a inghetat cand s-a uitat acasa in oglinda, citeaza stirileprotv.ro

O metoda periculoasa de a te ameti repede a devenit populara in randul americanilor. Tinerii americani au gasit o noua metoda de a consuma alcool astfel incat efectele acestuia sa fie aproape instantanee, scrie USA Today. Mai exact, ei inhaleaza aburii, metoda care "scurteaza" circuitul normal al alcoolului in organism, acesta ajungand direct in plamani si la creier, fara a fi procesat inainte, scrie Gandul. Tot mai multe inregistrari care detaliaza metoda au inceput sa apara pe platforma video YouTube.

Dai 16 dolari si te cazezi dupa gratii. Te-ai saturat de confortul hotelurilor obisnuite, de all-inclusive si de zambetele politicoase ale angajatilor din turism? Acum, ai ocazia sa te cazezi intr-o inchisoare-hotel, din Liepaja, Letonia, unde vei fi tratat exact ca un puscarias. Inchisoarea Karosta din Liepaja era, in secolul trecut, unul dintre cele mai temute locuri. Sute de puscariasi si-au dat ultima suflare aici, dupa ce au primit un glont in cap. Acum, Karosta s-a transformat in hotel, iar agentia de turism Infotour din Romania are oferte pentru aceasta destinatie. Atentie, insa, conditiile de cazare de la Karosta sunt aceleasi pe care le aveau si detinutii de odinioara, scrie Click.

Fostul sot si-a pus mainile in cap. Cum a inteles o femeie partajarea bunurilor dupa divort. Fatma Idem s-a razbunat pe sot dupa divort dezmembrand practic casa in care a locuit alaturi de Sahin in timpul casatoriei. Femeia nu s-a multumit sa ia doar mobila, aparatura, vesela si tacamurile, ci a plecat cu ferestrele, acoperisul casei si chiuveta din bucatarie, relateaza Daily Mail. Barbatul si-a pus mainile in cap cand a vazut ce a facut fosta nevasta. I-a dus pe cei doi copii pe care ii are in grija rudelor pana va gasi o noua casa pe care sa o mobileze, scrie stirileprotv.ro