Noua distractie a verii: se arunca goi-pusca de pe pod, in apa. O noua forma de distractie ii fascineaza mai nou pe tinerii din Anglia, care se bucura de putinele zile cu adevarat calduroase intr-ul stil foarte primejdios. In loc de "clasica" relaxare la plaja si eventualele balaceli in apa, englezii se aventureaza in sarituri foarte periculoase, executate de pe poduri sau stanci aflate la zeci de metri deasupra apei. Culmea e ca fac asta exact in locul unde anul trecut a murit un tanar de 22 de ani, iar un altul a ramas paralizat pe viata, in 2010, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Termina facultatea la 12 ani. Cum sa iei BAC-ul la 10 ani cu 10. Exista cazuri de copii supradotati si exista familii care se ocupa intensiv de educatia lor. O americanca a reusit sa-si trimita toti cei zece copii la facultate pana la varsta de 12 ani si insista ca niciun nu este superdotat, ci doar bine instruit. Iata povestea celor zece copii care au luat BAC-ul cu 10 la varsta de 10 ani si sunt cei mai buni in domeniile in care lucreaza. Mona Lisa si Kip Harding, din Montgomery, Alabama au zece copii cu care se mandresc in toata lumea, pe buna dreptate. Dupa ce primii sase copii ai familiei au batut toate recordurile in privinta studiilor si au ajuns sa termine facultatea fiind adolescenti, Mona Lisa a scris o carte despre cum poate educatia primara acasa si canalizarea atentiei pe educatia copiilor sa-ti aduca rezultate extraordinare, anuntaLibertatea.

Panica la posta! Un sarpe a iesit dintr-un colet. O angajata a postei din Blenod-les-Pont-a-Mousson (Meurte-et-Moselle), estul Frantei, a trecut recent prin cea mai mare spaima din viata ei. Un sarpe de un metru a reusit sa iasa dintr-un colet si s-a indreptat spre ea. Incidentul a avut loc cu putin timp inainte de deschiderea oficiului postal, potrivit Yahoo.fr. Oficianta era singura cand a simtit atingerea rece a reptilei. Alertati, pompierii au mai gasit o reptila in acelasi pachet. Serpii nu erau periculosi, dar au provocat mare panica la posta. Politistii au dat alarma pentru a fi perchizitionat domiciliul experditorului. Proprietarul, care avea o mica menajerie, a spus ca voia sa faca vanzarea serpilor prin intermediul postei, informeazaClick.

Gradina ei, un colt de Viena! Cum si-a amenajat o banateanca gradina din spatele casei. Nu va ganditi ca vorbim despre un colt de gradina a celebrului palat austriac Shonbrun! Va vine sa credeti sau nu, este curtea unei timisorence. Gradinaresei noastre nu-i curge sange albastru prin vene si nici nu locuieste intr-un palat regal. A fost nevoie de o scurta calatorie la Viena ca sa isi construiasca in curtea casei, pe o mie de metri patrati, un adevarat colt de rai. Dupa 40 de ani de stat la bloc, doamna Lacramioara s-a hotarat sa renunte la traiul dintre betoane si sa se mute la casa. A refuzat sa cultive legume si si-a plantat rasaduri de flori cat vezi cu ochii. Iazul din gradina este populat cu pesti rosii, iar pe luciul apei plutesc nuferi rari, protejati de lege. Cascada invadata de iedera si balta cu broaste testoase sunt alte atractii ale gradinii care seamana mai degraba cu un parc botanic, scrieKanalD.

Speriat de normele UE care vor interzice tigarile mentolate, fostul cancelar Helmut Schmidt si-a facut stocuri de 7.000 euro! Pentru a nu fi nevoit sa renunte la pasiunea lui, fostul politician german si-a facut rezerve de circa 200 de cartoane de tigari mentotale, adica in jur de 2.000 de pachete sau aproape 40.000 de tigarete. Reyno Menthols, brandul preferat al lui Helmut Schmidt, costa 9.000 de dolari (7.000 de euro) si, la un consum de un pachet pe zi, stocul i-ar ajunge fostului cancelar pana la 100 de ani. Schmidt, nascut in decembrie 1918, a ocupat functia de cancelar al Republicii Federale Germania in perioada 1974-1982 si in mai multe randuri posturi de ministru. Nu este insa singurul politician german care s-a "asigurat". Peer Steinbrueck, candidat pentru pozitia de cancelar, tine in pivnita sute de becuri cu incandescenta, in contextul deciziilor UE de a interzice aceste produse, anuntaLibertatea.

Uimitor! Si-a facut proteza de picior din lego. Christina Stevens (31 de ani), terapeut de profesie, si-a pierdut un picior de la genunchi in jos din cauza unui accident stupid. Femeia incerca sa-si schimbe franele la masina, cand vehiculul i-a zdrobit pur si simplu piciorul. Aceasta si-a construit un picior functional din lego, dupa ce mai multi colegi i-au sugerat lucrul asta, mai mult in gluma. Tanara din statul american Missouri a impartasit pe Facebook experientele sale zilnice si i-a incurajat pe altii ca ea sa-si traiasca pozitiv viata, informeazaClick.