Si-a varat pistolul incarcat in vagin ca sa intre cu el in puscarie. Americanca Christie Dawn Harris a fost descoperita ca-si ascunsese in vagin un pistol incarcat si droguri in fund inainte de a fi dusa la puscarie. Pentru aceasta va petrece 25 de ani la zdup. Viata bate filmul! Dupa ce a fost prinsa detinand droguri, Christie Dawn Harris, in varsta de 25 de ani, a gasit un viclesug pentru a-si vari pistolul pe care il avea asupra ei in vagin. Cu ajutorul armei spera sa poata evada. Totodata si-a bagat in fund stupefiante, ca sa poata face contrabanda in penitenciar. Harris a fost depistata cu drogurile in luna martie, in timp ce politistii i-au perchezitionat masina Toyota Yaris, parcata in localitatea Ada, statul Oklahoma, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Motivul asta o sa devina celebru! Un sud-african a aplicat pentru viza in Romania pentru o vanatoare celebra. Mare e si Africa si multi inediti mai cotrobaie pe acele pamanturi liberi si nestaviliti, iar aceasta concluzie are ca punct de sprijin faptul ca un sud-african a aplicat pentru viza in Europa pentru a vana vampiri in Romania. Alaturi de vanatoarea de vampiri in Romania, prestarea de servicii de zombie in Regatul Unit reprezinta cea mai ciudata motivatie care insoteste solicitarile de viza formulate in cursul anului trecut, conform Daily Telegraph, citate de Agerpres. Conform site-ului GlobalVisas.com, un barbat sud-african a explicat ca isi doreste sa se stabileasca in Romania pentru a munci ca vanator de vampiri. O cerere socanta a venit si din partea unei tinere rusoaice care sustinea ca dorea sa se prostitueze in Olanda, anuntaLibertatea.

Masina-submarin a lui James Bond, scoasa la licitatie pentru 1 milion de dolari. Celebra masina-submarin Lotus Esprit, care a aparut in filmul "Spionul care m-a iubit" din seria James Bond (1977), va fi vanduta. Construit in 1976, modelul a costat peste 100.000 de dolari la vremea respectiva (o jumatate de milion de dolari la valoarea de astazi), iar pe platourile de filmare era alintat "Wet Nellie" (Nellie ud - limba engleza). "Avem o mare reputatie in vanzarea de masini faimoase care au aparut in filme, iar acest Lotus e una dintre cele mai cunoscute din toate timpurile", a declarat Max Girardo, director la casa de licitatii RM Auctions. Specialistii apreciaza ca automobilul ar putea fi vandut cu un milion de dolari sau mai mult, la evenimentul ce se va desfasura in zilele de 8 si 9 septembrie la Londra, informeazaClick.

Risca inchisoarea pentru ca a decis sa-ti faca tatuajul asta! Ce si-a scris profesoara pe trup. O profesoara din Marea Britanie risca pedeapsa cu inchisoarea pentru aventura pe care a avut-o cu un elev de 16 ani. Profesoara de 24 de ani i-a trimis 1.500 de mesaje in timpul celor 6 saptamani cat au fost impreuna, inclusiv unul in care a scris: "Lasa-ma sa te leg maine, e atat de sexy". Profesoara i-a mai trimis nenumarate fotografii cu ea dezbracata elevului ei si chiar si-a tatuat numele acestuia pe corp. Cazul a ajuns pe masa judecatorilor britanici care au decis in cele din urma sa ii dea o sentinta de doi ani cu suspendare, scrieCancan.

Nume ciudate? Acestea le intrec pe toate! Citeste si razi! Cu totii am ras cand am auzit nume ciudate precum "Mercedesa", "Butiera" sau "Carliont", dar un tata din Filipine a intrecut orice masura cand si-a botezat copiii. Barbatul are trei copii si toti au nume ciudate, dar nu pentru ca ar suna bizar, ci pentru ca sunt fooooarte multe. Baiatul de 15 ani are 41 de prenume, fata de 25 de ani are 20 de prenume si cel de-al doilea fiu, cel de 21 de ani, are tot 20 de prenume, anuntaLibertatea.

Ucis in timp ce filma! Un jurnalist din Egipt si-a inregistrat propria moarte. Un jurnalist omorat in Egipt, luni seara, a surprins pe camera ultimele sale momente de viata. Ahmed Samir Assem, in varsta de 26 de ani, lucra pentru ziarul egiptean Al-Horia Wa Al-Adala si a fost ucis in timpul unui protest inceput de sustinatorii fostului presedinte, Mohamend Morsi. Nu se stie exact cum a ajuns armata sa traga asupra multimii, omorand 51 de oameni. Sustinatorii lui Morsi insista ca ei protestau pasnic, in timp ce armata spune ca multimea luase cu asalt cladirea. Imaginile surprinse de Ahmed arata insa ca lunetistii trageau in oameni nevinovati. Desi Daily Telegraph spune ca nu a putut obtine o copie fizica a inregistrarii, fratele lui Ahmed a confirmat ca filmuletul care circula pe internet se termina exact ca imaginile surpinse de journalist in timpul protestului: "Un soldat trage asupra protestatarilor de pe un acoperis. Apoi isi indreapta pistolul spre Ahmed si filmul se opreste brusc", informeazaClick.