Traieste de 10 zile pe aeroport! Nimeni nu-i poate face nimic. Marcela Silvia Montano Mancera este o femeie care si-a ales ca domiciliu aeroportul din Cancun, Mexic. In varsta de 45 de ani, ea este o cetateana mexicana care i-a pus in incurcatura pe lucratorii de la aeroport. Initial, s-a crezut ca este o pasagera ca oricare, dar in cele din urma s-a observat ca de peste 10 zile isi face veacul in sala de asteptare. Politistii au incercat sa-i vorbeasca, dar de fiecare data pare ca nu stie ce sa spuna. A fost vazuta spalandu-se la toaletele din aeroport si scotand bani dintr-un bancomat pentru a-si cumpara mancare, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Visul oricarui barbat: Sutienul care se deschide atunci cand bati din palme. Un artist din San Francisco a indeplinit unul dintre cele mai arzatoare dorinte ale barbatilor, mai ales pentru cei care nu se pricep la desfacerea sutienelor. Clasicele clame, numite de barbati si "instrumente de tortura" in momentele intime, au fost inlocuite cu un adevarat gadget, sutienul creat de designerul Randy Sarafan se desface si cade daca cineva bate din palme. Sutienul este realizat din doua placi cu circuite electronice, un mic transformator, suruburi, rezistoare, precum si alte lucruri electrice, anuntaRTV.

Cel mai mic copil nascut vreodata, de marimea unui celular, a supravietuit. Cel mai mic copil care s-a nascut vreodata in Marea Britanie traieste in continuare si la varsta de 10 ani, in ciuda previziunilor medicilor. Cand s-a nascut in 2003, cu 3 luni prematur, Aaliyah Hart avea doar 18 cm. Doctorii i-au oferit la acea dara doar 1 la suta sanse de supravietuire. Fetita era atat de mica incat incapea doar in palma mamei ei. Acum, Aaliyah merge la scoala ca orice copil normal si masoara 1,21 metri. "Este foarta buna la alergat. Ii place si gimnastica. In ultimele 6 saptamani, a inceput sa joace fotbal si a devenit capitanul echipei dee fotbal din scoala ei", a povestit mama fetitei, informeazaClick.

Penisul din gradina! "As fi vrut doar sa fie mai mare!" Mare bucurie pe o femeie din Kent, Anglia, care a descoperit zilele trecute, in gradina, o capsuna in forma de penis. Amuzata nevoie mare, Carole Collen, 52 de ani, a fotografiat repede capsuna si apoi a fugit in casa pentru a le arata copiilor si sotului ei, dar si pentru a trimite poza prietenelor sale. Britanica vrea sa participe cu fructul sub forma de penis la o licitatie in scop caritabil si a inceput deja sa isi promoveze fructul-penis, declarand dezamagita ca ar fi vrut doar sa fie mai mare, scrieLibertatea.

Un nebun a facut sex cu piscina lui. De mai multe ori. Un barbat din Ohio, SUA, a fost arestat de politie, sub acuzatie de indecenta in public, dupa ce a fost prins in timp ce facea sex cu piscina lui. Edwin Charles Tobergta a fost zarit de un copil din vecini cum isi satisfacea poftele sexuale cu piscina din curtea casei sale. Conform martorului, obsedatul sexual ar fi iesit din casa complet gol, pe la ora amiezii, s-a dus direct la bazin si a inceput sa intretina relatii sexuale cu manta piscinei. Este de asteptat ca judecatorul sa nu fie bland cu el, intrucat aceasta nu este prima "abatere" cu piscine a lui Edwin. El a mai "violat" o piscina gonflabila in anul 2011, anuntaClick.