Incredibil! A cazut vaca peste el, din tavan. Realitatea bate filmul! Joao Maria de Souza, un barbat din oraselul Caratinga, sud-estul Braziliei, a fost strivit de o vaca in timp ce dormea linistit in patul din locuinta sa. Incidentul petrecut recent a socat intreaga lume. Joao Maria de Souza, de 45 de ani, si sotia sa, Leni, dormeau in tihna in casuta lor, rasfatati de somnul cel mai dulce. O bubuitura apocaliptica a izbucnit brusc, trezindu-i pe amandoi cu spaima ingrozitoare ca se sfarseste pamantul. Femeia a tipat ca din gura de sarpe in timp ce, de pe acoperis, o namila s-a prabusit asupra lor prin tavan. Barbatul n-a mai apucat sa scoata nici un cuvant, fiind strivit de o bovina de circa 1,3 tone, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Sofer de autobuz, filmat cand se masturba la volan, in trafic! Soferul unui autobuz a fost concediat, recent, dupa ce a fost filmat de un pasager, in timp ce se masturba cand conducea. George Simpson, 41 de ani, sofer al unui autobuz care face curse intre New Jersey si New York, a reusit sa isi dezguste pasagerii dupa ce a fost filmat de unul dintre acestia in timp ce se masturba, fara pic de jena, in timp ce conducea. Filmuletul a fost trimis sefilor firmei de transport, iar ulterior, soferul indecent a fost concediat. In plus, Simpson a fost amendat si ade autoritati, deoarece clipul video a fost considerat o dovada a faptului ca nu era atent la trafic, anuntaLibertatea.

Vopseaua de par a transformat-o intr-un monstru. Vezi ce poti pati daca te vopsesti singura acasa! Lauren Thomas, o adolescenta in varsta de 16 ani din Marea Britanie, a avut parte de o experienta traumatizanta, pe care cu siguranta nu o va uita toata viata. Adolescenta a suferit o reactie alergica la vopseaua de par pe care a folosit-o acasa. Alergia a fost atat de puternica incat capul i s-a umflat extrem de tare si a atins dimensiuni considerabile. Adolescenta s-a temut ca nu va mai ajunge sa arate normal. "Eram terifiata! Nu ma recunoasteam in oglinda si plangeam foarte mult. Nu stiam ce mi se intampla, si cu cat capul meu se umfla mai tare, cu atat ma simteam mai rau. A durat mai mult de o saptamana pana sa revin la normal", spune tanara. Lauren povesteste ca mai folosise acelasi tip de vopsea inainte si nu a avut probleme, de aceea nu s-a mai obosit sa faca un mic test pentru a vedea daca e alergica sau nu la acel produs, informeazaKanalD.

Cum s-a razbunat o femeie parasita de iubit chiar de ziua ei. "Toata lumea s-a oprit sa se uite". Nu te pune cu o femeie ranita in dragoste, spune o vorba de duh din popor si mare dreptate are! O femeie din New York, parasita de iubit chiar de ziua ei de nastere, a dus razbunarea la un alt nivel atunci cand i-a luat monitorul si l-a aruncat in mijlocul strazii. Nu inainte sa scrie pe el mesajul: "Asta e pentru ca te-ai despartit de mine de ziua mea", alaturi de o inimioara roz. Poza a fost postat de pe un site de photo sharing si a devenit stire prin toata presa de peste Ocean. Iata si explicatia celui care a facut fotografia: "Acest ecran a fost gasit pe Driggs/North 7, in Williamsburg, Brooklyn, NY, langa statia de metrou Bedford Avenue. O gramada de oameni s-au oprit sa arunce o privire", scrieCancan.

Dau 550 milioane de dolari sa faca primul hotel sub cascada. Proiect de vis! Cunoscuti pentru cele mai impresionante cladiri din lume, chinezii ne surprind din nou. Vor construi un hotel luxos, cu 19 etaje, sub nivelul pamantului, pe care-l deschid in 2015. "InterContinental Shimao Wonderland" se construieste intr-o cariera de piatra parasita, de 100 m adancime, aflata la 48 de km de Shanghai. Constructia va avea 19 etaje sub nivelul pamantului, cu doua niveluri subacvatice, care vor gazdui un restaurant si o camera de oaspeti. Partea din fata a hotelului va da spre o superba cascada de 100 de m, pe care turistii o vor putea admira de la una dintre cele 380 de camere ale hotelului, anuntaClick.