Un nou record mondial! Un barbat a prins o minge aruncata de la 370 de metri inaltime. Un barbat a stabilit un nou record mondial dupa ce a prins o minge de baseball aruncata din elicopter. Zack Hample a prins duminica o minge aruncata de la o intaltime de aproape 370 de metri. Elicopterul a decolat de pe stadionul Edward A. LeLacheur Park din Massachusetts, iar Zach a purtat echipament de protectie, avand in vedere ca mingea avea o viteza de 95 de metri pe ora cand a atins pamantul. Incercarea de a prinde mingea e parte unui proiect inceput de Zach, prin care 500 de dolari sunt donati cate unei organizatii de caritate de cate ori barbatul prinde cate o minge folosita intr-un megi ed liga intai de baseball, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Descoperire socanta in Palatul Westminster din Londra! Parlamentarii britanici prizeaza cocaina la serviciu? Parlamentarii britanici se drogheaza la serviciu. Cel putin asa reiese dintr-o ancheta minutioasa facuta de jurnalistii de la cotidianul The Sun, acestia gasind urme de cocaina in toaletele institutiei. Un adevarat scandal este pe cale sa izbucneasca in Parlamentul de la Londra dupa ce jurnalistii de la The Sun, care au facut niste teste simple cu hartie filtru cu reactivi, au descoperit urme de cocaina atat in toaletele publice, cat si in cele in care au acces doar parlamentarii. Substantele interzise au fost gasite pe vasele de toaleta din noua bai, dar si pe uscatoare. Ziaristii englezi au precizat ca urmele de droguri au fost descoperite intr-o zona a cladirii unde publicul nu are acces, dar si in toalete folosite de cei care participa la receptii, anuntaLibertatea.

S-a inventat pisoarul care-ti confisca cheile! Vezi de ce. O inventie revolutionara! La Singapore a fost creat un pisoar care iti confisca cheile masinii, daca ai baut prea mult. Clubul Zouk din Singapore a gasit un nou mijloc de a-i descuraja sa se urce la volan pe clientii sai dupa o seara in care au consumat prea multa bautura. De doua saptamani, aparate instalate in toaletele pentru barbati permit a se cunoaste daca cel care urineaza este inca in masura sa conduca masina sau nu. Pe baza de voluntariat, fiecare client sosit cu masina la bar isi poate lasa cheile la intrarea in club in schimbul carora primeste o insigna. Insigna prevazuta cu un cip este conectata la aparatul de la pisoar, care analizeaza urina, de cate ori persoana merge la toaleta. In caz ca indicele de alcoolemie depaseste limita legala, apare urmatorul mesaj: "Poate ai baut un pahar in plus. Apeleaza la taxi sau foloseste serviciile noastre de transport la domiciliu", informeazaClick.

Ipoteza-soc! Extraterestrii ar exista si ar fi vizitat deja, de mai multe ori, sistemul nostru solar. O flota de sonde spatiale extraterestre ar fi vizitat Sistemul Solar cu mult timp inainte de aparitia omului pe Terra, potrivit unui studiu recent, informeaza zeenews.india.com. Aceiasi cercetatori de la Universitatea din Edinburgh considera ca o astfel de flota interstelara de sonde spatiale, care ar calatori prin spatiu cu o viteza echivalenta cu 10 procente din viteza luminii, ar putea realiza o monitorizare completa a galaxiei Calea Lactee intr-un interval de 10 milioane de ani. Simularile computerizate realizate de cercetatorii Arwen Nicholson si Duncan Forgan au demonstrat faptul ca astfel de sonde spatiale ar putea beneficia de un impuls "turbo" si ar putea economisi combustibil, in urma unui "efect de tip prastie", viteza lor crescand atunci cand sondele trec pe langa campurile gravitationale ale stelelor, scrieCancan.

Ceasul asta nu te lasa baut la volan. Producatorii japonezi de la Tokyoflash au lansat pe piata un ceas pentru "curajosii" care obisnuiesc sa se suie bauti la volan. Produsul costa 100 de dolari australieni (306 lei) si este cadoul ideal pe care il poate face o sotie grijulie cand stie ce petrecaret are in batatura. Ceasul Kisai Intoxicated dispune de un dublu sistem de testare a alcoolemiei: prin probe de transpiratie si verificarea respiratiei. Daca nivelul alcoolului in sange trece de 0,001 mg atunci ceasul incepe sa avertizeze. Ecranul se inroseste si cere inca un set de analize. Odata facut si al doilea test, ceasul ia atitudine. Si cum memoria lui este setata pe 3 niveluri de stabilire a ebrietatii: ametit, beat si respectiv "beat mort", ceasul te da de gol in restaurant ca esti beat pentru ca incepe sa tipe cand atingi ultimul nivel, anuntaClick.