Super-cainele care sare cu parasuta. Jany face parte dintr-o rasa speciala de caini, numita Belgian Malinois. Face parte dintr-o echipa de soldati din Columbia, specializati in sarituri cu parasuta de la inaltimi mari. Jany nu are pic de frica si ii insoteste mereu pe soldati in misiuni. Ba mai mult decat atat, sare cu parasuta alaturi de ei, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Transformarea uluitoare a femeii de care radeau toti colegii. Cum arata acum. "Ajunsesem la 135 de kilograme¬ Iar atunci mi s-a intamplat ceva absolut infiorator. Eram la serviciu si, la un moment dat, cand m-am aplecat sa ridic ceva de jos, pantalonii mi-au plesnit in zona posteriorului, de fata cu toti colegii mei. Am indurat atunci cea mai mare umilinta din viata mea", a povestit Sally Walters pentru The Huffington Post, potrivit StirileProTv.ro.

Topul celor mai ciudate sfaturi sexuale. "Pune-i o gogoasa pe penis" si "Ia o furculita si apasa acolo". Chiar daca articolele despre sex pot fi uneori de folos, unele dintre ele le dau cititorilor sfaturi dintre cele mai ciudate. Tabloidul britanic The Sun a facut un top al sfaturilor in materie de sex absolut ridicole publicate in revistele glossy. Nu incercati asa ceva acasa decat daca va simtiti in stare sa treceti la nivelul urmator in materie de sex: "Pune-i o gogoasa pe penis si mananc-o usor", scrie Cancan.

Cercetatorii francezi au descoperit doua tipuri noi de virusuri gigantice. Oamenii de stiinta din Franta au descoperit o clasa de virusuri care nu sunt inrudite cu virusurile care ii imbolnavesc pe oameni, pe care au denumit-o "pandoravirus". Genomul pandoravirusurilor contine intre 1.900 si 2.500 de gene, in conditiile in care virusul gripei contine doar 10 gene, iar genomul uman include aproximativ 24.000 de gene. Precedentul record observat la un virus era de 1.200 de gene, scrie Evz.ro.

Si-a facut gard cu pesti de 21.000 $. Mehmet Ali Gokceoglu si-a inlocuit gardul din fata vilei cu un acvariu de 50 de metri. Un excentric om de afaceri turc s-a gandit sa-si inlocuiasca banalul gard din metal cu un acvariu lung de 50 de metri, pe care l-a umplut ochi cu pesti. Cu 21.000 de dolari si-a indeplinit visul, noteaza Click.