Condamnata la 2 ani de inchisoare pentru ca a facut sex. Cu cine s-a culcat aceasta tanara. Un prieten, martor la partida de amor. O femeie care a sedus un adolescent de 14 ani si a facut sex cu el pe o trambulina a fost condamnata la doi ani de inchisoare. Natalie Williams, in varsta de 22 de ani, a intretinut relatii sexuale cu baiatul de 14 ani chiar in fata unui prieten de-al adolescentului. Acesta a fost atat de fermecat de Natalie, incat a furat cardul bancar al mamei lui vitrege, pentru a cumpara cannabis si a plati o camera la hotel. Prinsa de autoritati, aceasta a ramas insarcinata, intr-o incercare de a scapa de pedeapsa. Aceasta a admis acuzatiile de intretinere de relatii sexuale cu un minor si frauda si a fost condamnata la doi ani de inchisoare, scrieCancan.

Are 141 de ani pentru ca a mancat doar nuci. Feroz-ud-Din Mir, din Kashmir, sustine ca este cel mai batran pamantean din toate timpurile! El are un certificat de nastere care confirma ca ar fi vazut lumina zilei la 10 martie 1872. Are 10 copii si a bagat in mormant patru neveste pana acum. Actuala nevasta, Misra, are 81 de ani, fiind cu 60 de ani mai tanara decat el. Cel mai batran dintre copii a trecut binisor de suta de ani, informeaza The Mirror. Feroz-ud-Din Mir locuieste in muntii din districtul Uri, din Kashmir si se ocupa cu negotul de fructe si nuci. Intrebat de reporteri care este secretul longevitatii sale, el a recunoscut ca a fumat ca un turc pana aproape de batranete si ca a manancat zilnic zece nuci. In 1890 s-a insurat cu prima lui nevasta, o fata din Punjabi. Dupa ce i-a murit sotia, Feroz s-a intors in India si a fost casatorit de inca trei ori. I-au murit pe rand toate sotiile, anuntaClick.

Liberi la sanii goi, pe strada, in New York. Lege incredibila votata in SUA, in statul New York. Incepand de ieri, femeile au voie sa umble in sanii goi pe strada, fara sa fie amendate sau ridicate de politie, pentru ca a le fi interzis acest lucru este asemanator cu discriminarea pe baza de sex. La scurt timp dupa ce a fost facuta publica vestea, mii de femei lipsite de inhibitii au iesit pe strazile metropolei in sanii goi, spre stupoarea trecatorilor mai... conservatori, care sunt de parere ca libertinismul doamnelor va distruge multe familii, informeazaLibertatea.

Ce a gasit un barbat sub pres, cand a ajuns acasa. "Alt loc nu gaseau si ei...?" Un barbat din SUA a ramas inlemnit cand s-a uitat sub pres atunci cand a ajuns acasa. Angajatii unei companii de livrari i-au lasat trei pachete "ascunse" sub presul de la intrare. Nu stim ce a fost in capul lor, din moment ce numai ascunse de vedere nu erau. Bine ca barbatul nu a ramas fara colete, scrieCancan.

O femeie din Norvegia, trimisa la inchisoare in Dubai pentru ca a fost violata. O norvegianca a fost trimisa la inchisoare in Emiratele Arabe Unite dupa ce a mers la politie sa spuna ca a fost violata. Marte Deborah Dalelv a fost condamnata la 16 luni de inchisoare pentru ca a facut sex in afara casatoriei dupa ce a fost violata de un coleg de munca in luna martie. Femeia de 24 de ani din Norvegia sustine ca oamenii legii au intrebat-o daca e sigura ca a fost viol: "Sigur nu ai sunat doar pentru ca nu ti-a placut?". Autoritatile i-au luat pasaportul si Marte a fost condamnata pentru ca a intretinut relatii sexuale in afara legii, pentru declaratie falsa si consum ilegal de alcool. Presupusul ei violator a primit cu trei luni mai putin decat ea, anuntaClick.

Coreenii deţin recordul la “vaci minune”: dau 26,31 litri de lapte pe zi. Ale noastre... doar 9,8 litri. Desi s-a încetăţenit ideea că vârful tehnologiilor din agricultura sunt deţinute de americani şi europeni, cel putin în zootehnie lucrurile nu stau asa. La capitolul productie de lapte, Coreea de Sud detine locul întâi în lume, urmata de... Israel. Conform unui studiu realizat de Institutului National de Cercetare – Dezvoltare pentru Biologie si Nutritie Animala Balotesti (IBNA), vacile coreenilor dau în medie 9.616 litri de lapte pe an, adica 26,3 litri de lapte pe zi – cam doua galeti si jumatate. Clasamentul primelor locuri arata ca si israelienii au investit mult în zootehnie, reusind sa ocupe locul doi la productia de lapte de vaca. Statele Unite sunt acum pe locul trei, iar dupa ei vine friguroasa Suedie, apoi Danemarca, Canada, Finlanda, Japonia, Olanda, Belgia si Marea Britanie, informeazaLibertatea.