​Declaratia haluciananta a unei prostituate care se crede "Printesa saudita": "In doua luni, am dat 1 milion de lire pe parfumuri". Sara Al Amoudi, o femeie din Arabia Saudita, a ajuns in fata judecatorilor datorita bogatiei pe care o detine, iar declaratiile pe care le-a dat in fata magistratilor sunt de-a dreptul halucinante. Femeia, a carei varsta pare cuprinsa intre 30 si 45 de ani, sustine ca nu este prostituata, asa cum toata lumea crede, ci printesa saudita. Prin urmare, e libera sa faca ce vrea cu banii ei. Ea a declarat ca poate dovedi, cu chitantele de la cumparaturi, cat de bogata este. "Am dependenta de cumparaturi, merg chiar la doctor. In ultimele doua luni, parfumuri, doar parfumurile m-au costat aproape un milion de lire. Pot sa va arat poze. Ei spun ca sunt prostituata, dar nu e adevarat. Pot sa va jur pe Allah", a spus ea. Mai mult, Sara spune ca a primit de la familie peste 10 milioane de dolari in ultimul deceniu, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Bicicleta asta te satisface sexual. Ne spunem mereu sa facem miscare pentru a ne mentine in forma, iar bicicleta este cea mai la indemana. Si daca te-ai plictisit deja de ea, atunci ai un motiv in plus sa nu-i mai dai drumul. O firma britanica a lansat bicicleta "Happy Ride", care-ti satisface toate plimbarile. Aceasta contine un stimulent sexual in sa, care te ajuta sa te autosatisfaci in timp ce te plimbi. Producatoarea acesteia, Claire Bowden, a spus ca a pornit initial de la ideea de jucarie sexuala. Fabricat dintr-un nylon negru, gadgetul contine un vibrator puternic, proiectat pentru a se potrivi tuturor tipurilor de sa. Pretul unei astfel de "jucarii" ajunge la 33 - (circa 143 de lei), anuntaClick.

Luxul la superlativ! Conditiile din cel mai scump ansamblu rezidential din lume te vor uimi. Creat pentru puternicii lumii si pentru setea lor continua de lux. Acesta este One Hyde Park, cel mai scump ansamblu rezidential din lume, aflat intr-un cartier exclusivist din capitala Angliei, Londra. Acesta este locul unde a fost cumparata si cea mai costisitoare proprietate, un penthouse care a valorat peste 150 de milioane de euro. Propietarul care a facut achizitia trebuie sa mai scoata inca 400.000 de euro pe an, doar pentru impozitele aferente. Costurile constructiei celui mai scump ansamblu rezidential din lume s-au ridicat la peste un miliard de dolari. La o asemenea investitie, de o asemenea anvergura, apartamentele noi din complex au ferestre blindate, iar locatarii sunt identificati dupa scanarea irisului ochilor, la intrarea in lift. Piscina si cinematograful din interiorul celui mai scump ansamblu rezidential din lume, One Hyde Park, devin in acest caz niste simple accesorii, informeazaLibertatea.

Tatuajul care ar putea declasa Jihadul! Islamistii din intreaga lume sunt in stare de alerta dupa ce poza asta a devenit viral! Tensiunile intre oamenii de diferite religii au reprezentat mereu o mare problema mondiala, nu de multe ori, de la un simpolu gest au unui fanatic, ajungandu-se la conflicte armate intre natiuni. Este si cazul unui tanar britanic, membru gruparii extremiste EDL (English defense league liga de aparare britanica) care si-a ridicat tricoul in fata camerelor de luat vederi si a lasat sa se vada un tatuaj care reprezinta o moschee care explodeaza. Gestul sau necugetat face doar ca tensiunea sa cresca dat fiind faptul ca recent, membrii aceleiasi grupari au dat foc in public unui chipiu islamic, apoi au urinat pe el, scrieCancan.

Cele mai ciudate suveniruri cu bebelusul regal. Bebelusul regal a venit pe lume luni, iar magazinele din Marea Britanie deja au pregatite tot felul de produse care marcheaza nasterea primul copil al Printului William si a Ducesei de Cambridge. De la versiunea Lego a lui William, Kate si a bebelusului, la hainute, cani si chiar olite pe post de tron regal, comerciantii au pregatit tot felul de nebunii care sa multumeasca pe toata lumea. Conform specialistilor, peste 250 de milioane de lire or sa fie cheltuite in urmatoarele zile pe produse legate de bebelus. Mai mult, nou nascutul o sa aduca economiei peste 500 de milioane si va creste averea intregii familii, care este estimata la aproape 54 de miliarde de lire, anuntaClick.

Te plangi de aglomeratia de la metroul bucurestean? Uite ce e la Beijing! 1.5 milioane de oameni se folosesc zilnic de metroul din Beijing si la orele de varf o calatorie cu metroul devine un adevarat sport extrem. Oamenii se calca in picioare pentru a prinde un loc in tren. Reteaua de metrou din Beijing este compusa din 5 linii, avand o lungime totala de 142 km si 93 de statii. Desi este foarte mare, reteaua este neincapatoare pentru miile de oameni care prefera in fiecare zi de lucru acest mijloc de transport. In cursul saptamanii, sute de persoane se inghesiue in statii pentru a lua trenul. Mai mult, dupa ce se urca in vagoane, calatorii sunt impinsi de cei care raman pe peron oentru ca usa sa se inchida si garnitura sa plece, informeazaLibertatea.