Un britanic se plimba cu caruciorul de cumparaturi cu 72 km la ora. Si-a transformat caruciorul de cumparaturi intr-o adevarata masina de curse. Un britanic de 52 de ani, Matt McKeown, a atins viteze uluitoare chiar de peste 70 de kilometri la ora cu aceasta inventie. Barbatul din Plymouth a modificat motorul unui elicopter si a pus rotile unei masini de carting pentru a ajunge sa atinga o asemenea viteza cu un simplu cos de cumparaturi. Britanicul si-a stabilit propriul record de 72 de kilometri la ora, viteza cu care si-a batut vechea performanta, de 70 de kilometri la ora, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Destinul tragic al celebrului cowboy dintr-o reclama la tigari Sfarsitul sau a fost infiorator. A fost una dintre cele mai controversate campanii din istoria publicitatii. Pe cand inca reclamele la tigari nu fusesera interzise, unul dintre cele mai cunoscute branduri isi promova produsul prin spoturi care aveau drept protagonist un cowboy care a intrat in legenda datorita aparitiei in aceasta campanie. Evenimentul Zilei rememoreaza destinul tragic al actorului Wayne McLaren, cel care l-a intruchipat pe cowboy in diverse campanii publicitare pentru respectiva marca de tigari timp de 15 ani. McLaren a murit pe 22 iulie 1992, din cauza unui cancer pulmonar provocat chiar de viciul sau, anuntaLibertatea.

Uite cum dorm chinezii pe autostrada! Scena de "cascadorii rasului" pe o autostrada din sud-vestul Chinei! Fotografia unui grup de muncitori care dorm dusi pe sosea in apropiere de orasul Chingqing, in timp ce masinile trec in goana pe langa ei, a facut inconjurul lumii. La prima vedere pareau morti, iar soferii care circulau pe acolo se speriau teribil cand le apareau pe neasteptate in fata pe carosabil. Desi autostrada era foarte aglomerata, barbatilor nu le-a fost deloc frica si s-au intins pe jos sa traga un pui de somn. Probabil temperaturile foarte ridicate din ultima perioada i-au molesit pe muncitori. Deh, au muncit foarte mult, informeazaClick.

A vrut sa-si condimenteze viata sexuala, dar a ramas blocata cu capul in grilajul de la balustrada. Sex in casa scarii, o experienta incitanta pentru doi amanti din Rusia! Insa pentru a condimenta si mai mult partida amoroasa, femeia si-a bagat capul intre barele grilajului de la balustrada scarii. Dupa ce au facut sex ca doi nebuni in aceasta pozitie, mai mult sau mai putin incomoda pentru biata amanta, femeia a realizat ca nu-si mai poate scoate capul dintre grilajul de la balustrada. Si parca cum suferinta ei nu era de ajuns, amantul a fugit de la fata locului, probabil de teama sa nu fie descoperit. Femeia nu a avut incotro si a inceput sa tipe pana un vecin a iesit speriat sa vada de unde se aud urletele. Si-a pus mainile in cap cand a vazut-o schingiuita pe biata femeie! A chemat de urgenta un echipaj de salvare si pompierii. Prinsa cu mata in sac, amanta in cautare de senzatii tari le-a marturisit salvatorilor ca a vrut sa-si condimenteze viata sexuala incercand sa faca amor pe casa scarii, scrieKanal D.

Asta, da surpriza pentru mireasa! Mirele a folosit-o pe sotia sa pe post de incarcatura pentru prastie. Undeva pe acest pamant, probabil intr-o zona din SUA, mirele i-a pregatit miresei o surpriza de proportii, aruncand-o in aer cu un fel de prastie special construita pentru a putea lansa oameni. Cu siguranta, senzatiile traite i-au ridicat femeii nivelul de adrenalina din organism, dar dupa cum savura momentele, este clar ca este o pasionata a sporturilor extreme, asa ca nu a suportat greu cele intamplate. Pentru o lansare cat mai in forta, mirele s-a urcat pe un ATV, a agatat-o pe mireasa si a ambalat motorul pana in punctul in care prastia gigantica a fost tensionata suficient pentru a catapulta pretioasa incarcatura in gol, inspre zona impadurita din apropiere, anuntaCancan.

Incredibil! A scapat cu viata dupa ce crocodilul l-a muscat de cap. Socant! Un dresor de crocodili a scapat cu viata dupa ce l-a muscat teribilul animal. Barbatul facea o cascadorie la o gradina zoologica din Thailanda in fata a zeci de turisti. Tanarul facea o cascadorie de neimaginat, bagandu-si capul in gura reptilei. Din filmuletul postat pe internet, se poate vedea cum dresorul este scuturat fara mila de crocodil, chiar sub ochii colegului sau. Din fericire, tanarul dresor a scapat cu viata, informeazaClick.