Ofera 10.000 de dolari cui ii gaseste un barbat. "Caut barbatul vietii mele. Viu. Recompensa 10.000 dolari". Asa suna un anunt postat pe Internet de o americanca disperata. Acesta a fost trimis la Agency Spy de femeia care locuieste in San Francisco si lucreaza ca supervisor-manager la o agentie de publicitate destul de cunoscuta, potrivit Yahoo.fr. Satula de singuritate, ea se angajeaza sa ofere 10.000 de dolari numai sa gaseasca un sot, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Ce a gasit un cuplu din SUA in propriul cos de gunoi. "Ne-am aranjat. Nu mai trebuie sa muncim niciodata". Un cuplu din Massachusetts a castigat 1 milion de dolari la loz in plic. Acestia aruncasera din greseala biletul la gunoi si au fost nevoiti sa caute dupa el prin propriile deseuri. Joseph si Joanne Zagamiau cumparat biletul cu 5 dolari, de la un automat. L-au pus intr-o plasa si au uitat de el. A doua zi, barbatul si-a intrebat sotia daca s-a uitat pe bilet. Femeia nu se uitase, asa ca l-au cautat impreuna in gunoi. Pentru ca au ales sa ridice toti banii odata, acestia s-au ales doar cu 650.000 de dolari, potrivit legilor americane. Dupa plata impozitului, mai aveau in conturi 455.000 de dolari, cu care planuiesc sa plateasca ipoteca la casa plus alte facturi si sa mearga intr-o vacanta. Ca sa fi intrat in posesia sumei intregi de 1 milion de dolari ar fi trebuit sa opteze pentru plata in rate timp de 20 de ani, anuntaCancan.

Si-a construit Insula Piratilor! A vrut sa transforme filmul in realitate! Milionarul James Challis si-a construit propria "insula a piratilor" pe un lac situat la nord de Londra. El ar putea sa ramana fara aceasta pentru ca nu are autorizatie. O insula cu cascada, plaje cu palmieri si colibe bine camuflate pare locul perfect pentru ca un pirat sa se ascunda de lege. Asa arata "Insula Piratilor", construita dupa modelul insulei din filmul "Piratii din Caraibe" de catre milionarul James Challis (29 de ani). Fantastica insula se intinde pe aproximativ 24 de hectare, in mijlocul unui lac aflat pe una dintre proprietatile sale, si este situata la 8 km de orasul Cambridge din Marea Britanie. Constructiile, care arata precum adaposturi de pirati din secolul al XVIII-lea, sunt facute mai ales din lemn de stejar si cedru. Colibele au acoperisuri din frunze sau paie. Pe insula se mai gasesc un pub numit The Black Dubloon, o casa de oaspeti si un debarcader, informeazaClick.

Cum sa ai un abdomen plin de patratele in doar cateva secunde? Multi dintre noi isi doresc sa arate ca marii sportivi ai planetei, cu un trup bine definit si o musculatura proeminenta, ce iese in evidenta cel mai bine mai ales in zona abdominala, iar acum acest lucru este posibil, dureaza cateva secunde, dar are un dezavantaj. Totul arata bine doar in fotografii, pentru ca in realitate este imposibil ca intr-un timp foarte scurt o persoana sa ajunga de la burta la un abdomen plat, cu patratele, fara o dieta corespunzatoare, mult sport si un plan bine stabilit pe termen lung. Totusi, daca orgoliul nu va lasa in pace si vreti sa vedeti cum v-ar sta cu un abdomen decupat din manualele de fitness, puteti folosi tehnica uzitata si de un australian, antrenor personal: falsificarea fotografiilor cu ajutorul unor trucuri simple, scrieLibertatea.

Au prins-o si au mancat-o! Apoi au aflat ca facusera o descoperire istorica. Cu ce s-a indestulat o familie din SUA. Un cetatean american a povestit cum a prins si mancat o caracatita in vacanta in Grecia. Problema e ca a... prajit o creatura de legenda. Caracatita avea sase tentacule si este a doua de acest fel descoperita in istoria omenirii. Labros Hydras, un inginer mecanic de 49 de ani, a gasit creatura in timp ce facea snorkelling. Barbatul, cetatean american de origine greaca, a omorat caracatita ajutat de fiul lui, trantind-o de pamant, asa cum cere traditia. Apoi cei doi au dus-o la o taverna din apropiere pentru a fi gatita. Bucatarul a refuzat sa o gateasca, dandu-si seama cat de rara era o caracatita cu sase tentacule si le-a spus ca ar fi trebuit sa o lase in viata. Insa barbatul a pregatit-o singur pentru cina si a mancat-o impreuna cu copiii lui, un baiat si o fata, cu rosii si lamaie, anuntaCancan.

S-a inventat caruciorul pentru tati! V-ati plimba copilul in asa ceva? Skoda a lansat caruciorul destinat tatilor carora le e rusine sa mai iasa in lume cu unul banal. Acesta are un set de jante adevarate marca Skoda, echipate cu anvelope de teren, doua oglinzi retrovizoare pentru parinte si in fata, chiar si un far. Caruciorul este foarte confortabil datorita scaunelor sport si a suspensiei hidraulice. El este ideal pentru viitorii "piloti" de Formula 1, informeazaClick.