Cea mai urata rochie de mireasa din lume! Vezi cum a putut sa se faca de ras in ziua nuntii ei! Tinuta a starnit hohote de ras. Se spune ca ziua nuntii este cea mai importanta din viata unei femei. Toate domnisoarele se pregatesc din timp pentru marele eveniment, iar multe dintre ele isi procura rochia de mireasa cu cateva luni inainte. De obicei, miresele prefera sa imbrace rochii albe, insa, in ultima perioada, acestea mai opteaza si pentru culoarea crem. O femeie a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata dupa ce a aparut imbracata intr-o rochie roz aprins si plina cu pietre. Ce sa mai! Fata a dat-o in bara grav, iar in loc sa primeasca complimente pentru felul in care arata, aceasta a fost privita umil, scrieCancan.

Faze TariFoto: Colaj foto

Fenmomen meteo ciudat in Siberia! Femeile au facut ce nu credea nimeni posibil. Locuitorii orasului Norilsk din Siberia au ramas inmarmuriti cand au iesit din case, zilele trecute. Temperatura erau atat de ridicata, cum multora dintre ei nu li se mai intamplase sa traiasca pana acum. Potrivit cotidianului The Siberian Times, daca in iulie temperatura medie este de 13 de grade Celsius, zilele trecute aceasta a ajuns 32 de grade, determindandu-i pe locuitorii din Norilsk sa iasa din casa si sa stea la soare, iar femeile chiar s-au dezbracat si au facut plaja, ceea ce nu credeau ca li se va intampla vreodata chiar acasa la ele. Aceasta este, potrivit cotidianului mai sus amintit, cea mai ridicata temperatura inregistrata vreodata in zona, dar istoricul Christopher Burt spune ca s-a mai inregistrat, de-a lungul istoriei, o temperatura de 32,2 grade Celsius. Ciudat este si faptul ca luna iulie a demarat cu temperatur foarte scazute, iar trecerea la cele 32 de grade s-a facut extrem de rapid, anuntaLibertatea.

Un donator de sperma acuzat ca a organizat orgii pentru a lasa femei gravide a fost amendat. Un barbat cunoscut sub numele de "Domnul F", considerat unul dintre cei mai prolifici donatori de sperma din Marea Britanie, a fost obligat sa plateasca daune de peste 300.000 de lire unei femei pe care a cunoscut-o pe internet si cu care a intretinut relatii sexuale pentru a o ajuta pe aceasta sa ramana gravida, potrivit Daily Mail. Tanarul si-a facut reclama pe internet, unde le propunea femeilor "orgii de imperechere". Astfel, el a cunoscut-o pe "Doamna M", o femeie maritata, care nu putea sa faca copii din cauza sotului ei. Femeia a povestit ca cei doi s-au intalnit in 2010, intr-o cafenea, pentru a discuta, cu toate ca sotul acesteia nu a fost de acord. Ulterior, cei doi s-au intalnit si au petrecut un weekend impreuna, perioada in care au facut sex. Mai mult, ei s-au mai intalnit in nenumarate randuri, tanara declarand ca au fost peste "15 zile de sex" pe care "Domnul F" a incercat sa le justifice ca fiind "15 insamantari artificiale", informeazaRTV.

Robotul Carl, barmanul perfect. Este indemanatic ca un barman adevarat! Ba chiar isi intrece multi colegi, in carne si oase, la indemanarea cu care face amestecurile de cocktailuri si la eleganta cu care serveste clientii barului. Robotul Carl este marea atractie a orasului Ilmenau din estul Germaniei. De cand a fost angajat in "Barul robotilor", localul este luat cu asalt de clienti. Oaspeti din intreaga lume vin sa vada precizia lui Carl de a face amestecurile de cocktailuri si eleganta cu care serveste la tejghea. Robotul poate chiar sa intretina o scurta conversatie cu clientii, ba chiar sa dea noroc cu ei, desi nu se poate bucura si el de gustul bauturilor pe care le toarna in pahare, scrieClick.

Cea mai originala cerere in casatorie! A muncit zi si noapte, dar a meritat efortul. Un barbat a ales o modalitate originala de a-si cere iubita in casatorie, acesta a muncit destul de mult, dar in se pare ca a meritat efortul. Barbatul a modifcat un joc in asa fel incat la finalul acestuia sa apara un mesaj prin care iubita lui este ceruta in casatorie. Efortul a fost enorm si barbatul a muncit zi si noapte. Totul a fost cu atat mai spectaculos cu cat acesta esrte un joc vechi la cre nimeni nu se astepta sa fie modificat, cu atat mai putin viitorea nevasta. Cu toate acestea in final, spre bucuria barbatului raspunsul a fost afirmativ, asa incat cei doi spre sa-si reinoasca juramintele de 20 de ani la relansarea jocului, anuntaKanalD.

Mai bine se lasa pagubas! Ce tatuaj asbolut idiot si-a facut acest barbat pe umar. Cand n-ai ce face iti faci de lucru! Numai ca atunci cand iti bati joc de trupul tau in halul acesta, ramai cu semne pe viata! Un barbat s-a hotarat sa isi faca un tatuaj care sa nu insemne nimic. Un fel de strofa compusa in gluma. "Roses are red/My name's Dave/This poem makes no sense/Microwave" (n.r. "Trandafirii sunt rosii/Numele meu este Dave/Acest poem nu are sens/Cuptor cu microunde") - asta si-a tatuaj barbatul pe umar, informeazaCancan.