Un medic american sustine ca poate readuce mortii la viata printr-o tehnica noua. Cardiologul Sam Parnia sustine ca medicina a avansat atat de mult incat poate invia mortii, chiar la doua ore dupa deces. Ba mai mult decat atat, este pe care sa omologheze o tehnica prin care va readuce la viata chiar si persoanele decedate de 24 de ore.Medicul, care s-a pregatit in Londra, sustine ca si actorul James Gandolfini, celebru pentru rolul sau din serialul "Soprano" ar fi putut supravietui, daca ar fi suferit atacul de cord in New York, nu in Roma, scrie Click.

Faze TariFoto: Colaj foto

Facebook atrage mai mulţi tineri în prime-time decât cele mai importante televiziuni. Facebook, cea mai mare reţea de socializare din lume, atrage mai multe persoane cu vârsta cuprinsă între 18 şi 24 de ani, în timpul orelor din prime-time, decât oricare dintre cele mai importante patru reţele de televiziune. Jumătate dintre tinerii cu vârste între 18 şi 24 de ani, care deţin atât televizoare, cât şi computere, accesează reţeaua de socializare Facebook între orele 20.00 şi 23.00, în timpul săptămânii, potrivit unui studiu realizat de compania Nielsen. În schimb, cele patru televiziuni incluse în acest studiu atrag între 37 şi 43% din aceste persoane tinere. Nielsen a refuzat să precizeze care sunt reţelele de televiziune pe care le-a inclus în acest studiu, care a fost comandat companiei Nielsen de Facebook, informeaza Rtv.net.

O britanica, amendata cu 1300 de lire pentru zgomotele pe care le-a facut in... dormitor. O femeie din Marea Britanie a fost amendata cu 1300 de lire dupa ce vecinii ei s-au plans din cauza zgomotelor pe care le facea in... dormitor. Gemma Walker in varsta de 31 de ani si mama a unui copil isi terorizeaza vecinii pentru ca tipa prea tare in timpul activitatilor sexuale, relateaza Daily Mail. Femeia care locuieste in Middlesbrough a fost data in judecata de un grup de vecini satuli de tipetele ei din dormitor. Printre victime se afla si o femeie bolnava de cancer care a marturisit ca vecina ei nu e zgomotoasa doar in dormitor. Din apartamentul ei se aud mereu muzica cu volumul ridicat si scandaluri, noteaza stirileprotv.ro.

Socant! Surorile care pierd 10 kilograme de piele pe zi. Emma si Stacey Picken sufera de o boala care face ca celulele pielii sa creasca atat de repede incat straturile de piele cad de sase ori mai repede decat e normal. Boala se numeste lamellar ichthyosis si afecteaza una la 600.000 de persoane. Cele doua surori pierd in jur de 10 kilograme de piele pe zi. Studentele trebuie sa isi aplice crema de doua ori pe zi, adica au nevoie de doua ore in care sa se pregateasca pentru scoala, scrie KanalD.

A vrut sa-si recupereze cu orice pret cheile de la masina. Ce a gasit impreuna cu acestea. Un barbat, care si-a pierdut cheile de la masina, a avut surpriza de a gasi impreuna cu acestea, 14 monede care dateaza din secolul al XV-lea. Un agricultor scotian in varsta de 56 de ani si-a pierdut cheile de la masina, pe camp. Vrand sa le gaseasca cu orice pret, acesta impreuna cu sotia sa au sunat expertii in detectarea metalelor, de la o firma de profil din Bronington.Acestia i-au gasit cheile, dar intamplarea a facut sa mai gaseasca 14 monede din secolul al XV-lea, potrivit Yahoo News. Coordonatorul echipei, John Gittins descrie monedele ca fiind o comoara, informeaza stirileprotv.ro.