​Are nevoie de doua zile ca sa-si poata usca parul de 1,32 metri! Americanca Aevin Dugas (37 de ani) din Reserve, Louisiana, a intrat in Cartea Recordurilor, dupa ce a fost declarata oficial posesoarea celei mai mari coafuri afro din lume, informeaza DailyMail.com. Coafura naturala a femeii are o circumferinta de 1,32 metri. Aevin nu este deloc deranjata de dimensiunea parului sau. Ea este hotarata sa nu se tunda niciodata, mai ales ca i-a luat 14 ani ca sa ajunga la o astfel de performanta. Totusi, este destul de stresant sa-si intretina claia de par, avand nevoie de doua zile sa si-l usuce dupa ce-l spala. "Se prinde in copaci destul de des, iar o data chiar mi l-am prins in portiera masinii", a spus aceasta. Totusi, exista si un avantaj: "Dorm foarte bine pe el. Este perna perfect", scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Chinezii interzic dronele care... livreaza prajituri la domiciliu. O cofetarie din Shanghai a anuntat ca nu va mai livra prajituri la domiciliul clientilor cu ajutorul dronelor, dupa ce autoritatile locale au interzis acest lucru. Cofetaria Incake, din Shanghai, a inceput recent sa livreze prasituri la domiciliul clientilor cu ajutorul unor drone. Dispozitivele sunt dotate cu camere video si au o dimensiune de aproximativ un metru si cantaresc aproximativ 10 kilograme. Dronele pot sa zboare la o altitudine de 100 de metri si a livra comenzile la adresa clientilor, fiind controlate prin telecomanda. Reprezentantii cofetariei sustin ca acest serviciu este rapid si prietenos cu mediul. Incake folosea dronele pentru livrari la domiciliu cu ocazia unor evenimente festive, pretul unei astfel de livrari fiind destul de ridicat, 2.000 de yuani (aproximativ 1.100 de lei), anuntaLibertatea.

Coincidenta de necrezut! Basesti, comuna in care Gadea e primar. Exista o comuna din judetul Bacau care se numeste Parjol. Are doua sate: Basesti... si Haineala. Desi pare greu de crezut, cele doua sate sunt complet autentice. Razvan Dumitrescu a prezentat, in cadrul unei emisiuni a postului antena3 o coincidenta si mai tare. Primarul satului Basesti, din judetul Mehedinti, este Anghel Gadea, informeazaPefata.ro.

Asa da mod de promovare! Cum isi face reclama un local din New York. Un local pentru barbati din New York a gasit un mod inedit de a se promova. In locul obisnuitelor afise sau reclame la televizor, localul a trimis pe strazile orasului un taxi cu o bara de streaptease atasata pe acoperisul masinii. Evident, pe masina s-a aflat si o femeie, care a atras atentia trecatorilor, multi oprindu-se sa faca poze, scrieClick.

Are o frumusete rapitoare, insa toti barbatii fug de ea! Detaliul care ii face pe toti sa ramana cu gura cascata. Tanara din imagini are o fizionomie foarte frumoasa si toti barbatii intorc capul dupa ea, insa cand sunt fata in fata cu aceasta... lucrurile se schimba. Pare o femeie normala de la departare, insa toti se sperie cand se apropie de ea. Blonda are o problema foarte grava cu parul, care ii acopera toata fata si este foarte evident si mai mare ca in cazul altor persoane, anuntaCancan.

Un nou record mondial! Sute de baloane, ridicate in aer in acelasi timp. Participantii la o expozitie de baloane cu aer cald din Franta au fost martorii unui eveniment spectaculos. Sute de baloane au fost ridicate intr-o incercare de a stabili un nou record mondial. Un total de 408 baloane cu aer cald au decolat de la fosta baza Nato don Chambley, Franta, in speranta de a darama recordul mondial pentru cea mai decolare in masa. Recordul precedent, cand 343 de baloane au fost lansat in acelasi timp, a fost stabilit in cadrul aceleasi expozitii, weekendul trecut, informeazaClick.