Cele mai frumoase 10 locuri pe care sa le vezi inainte sa mori! Calatoreste din Australia pana in Canada si Vietnam. Terra este planeta plina de surprize, privelisti care iti taie rasuflarea si pe care le poti gasi de la un capat la altul al lumii. Daca nu poti insa sa ajungi in Australia, Noua Zeelanda sau Canada, Cancan iti prezinta unele dintre cele mai frumoase locuri.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cum arata Micul Paris din China. Turistii chinezi invadeaza, anual, Parisul incercand sa descopere farmecul incontestabil al Orasului Luminilor. Dar putini sunt cei care stiu ca in propria lor tara exista o copie aproape fidela a celebrei capitale europene. Tianducheng, o localitate aflata in apropiere de orasul Hangzhou, este denumita "Micul Paris" al Chinei. Oraselul, construit acum cinci ani, se lauda cu o copie a Turnului Eiffel, cu promenade ce amintesc de capitala Frantei si cu stradute pline de magazine la parterul cladirilor de inspiratie franceza, scrie Evz.

"Probabil cel mai prost hot din lume". Cum s-a razbunat o femeie pe arabul care i-a furat telefonul. O tanara din Germania a gasit o metoda inedita de a se razbuna pe cel care i-a furat telefonul, in urma cu 4 luni, de pe o plaja din Ibiza. Hotul care sta mai slab la capitolul tehnologie nu a dezinstalat niciuna din aplicatiile de pe iPhone-ul furat. Ba mai mult, barbatul a inceput sa-si faca singur poze prin Dubai cu telefonul fara sa stie ca aplicatia Dropbox trimite imaginile direct pe calculatorul proprietarei. Cand a dat peste fotografii nemtoaica le-a urcat pe site-ul tumblr cu titlul: "El e strainul care isi face poze cu telefonul furat de la mine" pentru a-l expune si a-l face de rusine. "Este probabil cel mai prost hot din lume", crede femeia care si-a creat si un blog pentru asta, potrivit StirileProTv.

5 lucruri pe care nu le stiai despre sex: "Toate fetele o fac". Sunt multe lucruri pe care nu le stim, iar dupa ce aflam despre ele ne imbunatatesc viata. Tocmai de aceea se spune ca omul cat traieste invata. Bineinteles, daca si este dispus sa acumuleze cunostiinte. Iar daca acumularea acestor invataminte inseamna cresterea placerii cu atat mai mult trebuie sa ne intereseze. In randurile de mai jos veti descoperi 10 lucruri despre sex care cu siguranta se vor dovedi benefice in viitorul apropiat. Continuarea pe Realitatea.net.

A gasit o mumie in podul casei bunicilor sai. Un baiat de 10 ani din Germania a descoperit o mumie egipteana intr-un cufar, aflat in podul casei bunicilor sai. Alexander Kettler a facut descoperirea intr-o casa din Diepholz din nordul Germaniei. Dupa ce a "explorat" podul din casa bunicilor sai, baiatul a dat peste un sarcofag egiptean care se afla acolo de peste 4 decenii, potrivit StirileProTv.