Muscat de rechin, atacat de serpi, lovit de fulger. Iata-l pe cel mai ghinionist om din lume. Un pescar a fost muscat de un rechin cand se afla in vacanta, dar asta nu e prima data cand viata i-a fost pusa in pericol. El a mai fost lovit de fulger si atacat de serpi si de maimute. Erik Norrie si-a pierdut o parte din picior dupa ce a fost muscat de un rechin cand se afla in Bahams cu familia sa. Dar barbatul, originar din Florida, a mai fost pus in situatii din care a scapat miraculos cu viata. A fost lovit de fulger, a supravietuit dupa ce un sarpe cu clopotei l-a muscat si a fost lovit de maimute de doua ori. Cu toate ca a trecut prin alte moment de cumpana, Erik a crezut ca cel mai recent incident o sa ii fie fatal. Sansele de a fi atacat de un rechin sunt de una la 11.5 milioane, iar cele de a fi lovit de fulger de una la 280.000, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Experimentul care te va da pe spate! Toarna Cola intr-un pahar si sucul inghetata pe loc! Cum e posibil. Nu o sa ne credeti ca este adevarat, asa ca va provocam sa incercati si voi acasa. E simplu de tot! Iata cum se face! Luati o sticla de Cola la jumatate de litru si asigurati-va ca a fost tinuta la temperatura camerei! Apoi agitati-o bine! Dupa ce agitati sticla, bagati-o la congelator pentru 3 ore si 15 minute. Cand o scoateti, desfaceti usor dopul, astfel incat presiunea sa se elibereze usor. Apoi turnati sucul intr-un recipient metalic tinut la frigider. Bautura va inghetata instantaneu, anuntaCancan.

Un pusti si-a intrerupt parintii in timp ce faceau sex in parc. Dragostea unui cuplu de chinezi din China a intrecut orice bariera. Inclusiv bariera dormitorului. Doi soti si-au facut de cap in public, chiar intr-un parc. Poate ca n-ar fi primii oameni care ar face sex in vazul tuturor, dac chiar de fata cu copilul lor? Adultii au trecut "la fapte" oarecum camuflati de haine, dar, din miscari, este limpede ce fac acolo. Copilul se juca nestingherit in preajma lor, dar, la un moment dat, s-a plictisit, astfel ca si-a intrerupt parintii cand placerea sexuala era mai mare, informeazaClick.

Incredibil, iti vine sa crezi ca exista o casa pe care o poti cumpara cu doar cativa dolari? Vezi unde este acest loc. Pare de domeniul filmelor SF, dar este adevarat. In SUA exista un oras unde valoarea unei case a ajuns sa fie simbolica, din cauza crizei economice grave prin care trece asezarea urbana. Casele din orasul american Detroit au ajuns sa coste chiar si cativa dolari, iar aceasta realitate se datoreaza caderii dramatice a pietei imobiliarelor. Locuitorii sunt disperati din cauza ca preturile caselor din aceasta zona, altadata prospera, au scazut cu peste 80%. Proprietatile sunt scoase la vanzare doar pentru cativa dolari, in prezent una din cinci case din Detroit fiind parasite, orasul intrand in faliment. In acest loc sunt la vanzare zeci sau chiar sute de case care au preturi sub 100 de dolari, o locuinta cu trei dormitoare si doua bai fiind disponibila spre exemplu pentru doar 39 de dolari, scrieLibertatea.

Cel mai stupid accident aviatic a avut loc in Indonezia! Nici nu-ti trece prin cap ce a lovit aparatul de zbor. Un avion indonezian cu 110 pasageri la bord a iesit de pe pista dupa ce a lovit o vaca, la aterizarea pe aeroportul Gorontalo, pe insula indoneziana Sulawesi, au anuntat miercuri oficiali. Avionul de tip Boeing 737-900 apartinand companiei Lion Air, si-a incheiat cursa pe camp, dupa ce a lovit o vaca, marti seara. Niciun pasager nu a suferit rani grave. In schimb, vaca a murit strivita de una dintre rotile trenului de aterizare, a declarat pentru AFP seful aeroportului Agus Pramuka, citat de Mediafax. Pilotul Iwan Permadi a declarat pentru agentia de presa indoneziana Antara ca a simtit, in urma producerii socului, un miros de "carne arsa". El a spus ca in momentul in care efectua coborarea a crezut ca a vazut caini pe pista. "Dar, in realitate, erau trei vaci care rataceau in mijlocul pistei", a spus el, anuntaCancan.

Uite elefantii care canta la toate instrumentele. Thai Elephant Orchestra este cea mai mare orchestra din lume, daca ne gandim la dimensiunile uriase ale cantaretilor! Daca n-ar costa transportul peste 150.000 de dolari, basca mancarea si cazarea, in Romania, poate ca ar fi solutia ideala pentru o nunta de neuitat. Trupa de elefanti a fost creata de cercetatorii americani Richard Lair si Dave Sulzer, de la Universitatea Columbia. Aceasta este formata din 14 elefanti care cantaresc in total circa 38 de tone (38.000 de kilograme) si canta pentru turisti in apropiere de Lampang (nordul Thailandei), informeazaClick.