Un rechin mort a fost descoperit intr-un vagon de metrou in orasul New York, au confirmat oficialii regiei de tranport, citati de BBC News in pagina electronica. Imaginile, prezentate si de WSJ Live, au devenit viral pe net.

Rechin la metrouFoto: Captura Youtube.com

Neasteptatul pasager, cu o lungime de aproximativ 1.2 metri, a fost gasit sub un rand de scaune dintr-un metrou din Queens, potrivit BBC News. Conductorul a rugat pasagerii sa paraseasca vagonul iar trenul si-a continuat drumul pana la capatul liniei, unde un supervizor a aruncat pestele.

Porumbei si chiar oposumi au ajuns in vagoanele de metrou din New York pana acum, insa niciodata un rechin, au declarat oficialii retelei de transport. Cu toate acestea, provenienta sa este un mister.

Isvett Verde, din cartierul Brooklyn, New York, care a fotografiat rechinul, a declarat ca a observat ca in vagonul gol al trenului "mirosea puternic a peste".

"E greu sa ramai surprins deoarece se intampla multe lucruri ciudate in orasul acesta, insa asa ceva a fost un pic prea mult", a declarat ea pentru BBC, citeaza mediafax.

Alte poze ale descoperirii exotice din metrou au devenite virale, inclusiv cea in care rechinul apare cu o tigara in gura alaturi de un tichet de metrou si o cutie de energizant.