Doi barbati disparuti in timpul razboiului din Vietnam, gasiti in viata, dupa 40 de ani, in jungla. Doi barbati, tata si fiu, au fost gasiti in viata in jungla din Vietnam, la 40 de ani dupa ce fusesera dati disparuti, in timpul razboiului cu Statele Unite, relateaza Daily Mail, in editia online. Ho Van Thanh, in varsta de 82 de ani, si fiul lui, Ho Van Lang, in varsta de 41 de ani, si-au parasit locuinta in urma cu 40 de ani, dupa ce rudele lor au fost ucise intr-un raid aerian. Cei doi au fost gasiti miercuri, de localnici, in timp ce cautau lemne de foc in jungla vietnameza, in zona Tay Tra din districtul Quang Ngai. Autoritatile au confirmat ca cei doi sunt Ho Van Thanh, in varsta de 82 de ani, si fiul sau, Ho Van Lang, in varsta de 41 de ani. La varsta de 42 de ani, Ho Van Thanh a parasit, in urma cu patru decenii, satul Tra Kem, dupa ce sotia si doi fii au murit intr-un raid aerian, scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Topul ciudateniilor sexuale din antichitate si pana azi. De-a lungul timpului, sexul a fost asociat cu tot felul de ciudatenii, desi la vremea respectiva sau in cultura respectiva reprezentau normalul. Iata 69 de astfel de curiozitati sexuale practicate pe intreg mapamondul de-a lungul timpurilor. In timpul Cruciadelor, starea de bine a trupelor era asigurata: in anul 1270, peste 10 000 prostituate insoteau soldatii. In timpul domniei lui Carol cel Mare, calugaritele din manastiri practicau prostitutia pentru a-si mari veniturile. In timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, in bordelurile soldatilor germani, prostituatele erau notate. Daca una dintre ele primea 3 calificative negative, era impuscata. Dintotdeauna, culoarea rosie a fost asociata cu prostitutia. In 1254, o lege le obliga pe femeile care practicau aceasta meserie sa-si vopseasca trupurile in rosu pentru a se distinge de femeile "cinstite". Din acelasi motiv, regele Angliei, Edward al III-lea, le obliga pe prostituate sa-si poarte hainele pe dos, anuntaClick.

Uita-te bine la aceasta femeie, pentru ca detine un record neobisnuit. I-a luat "doar" 14 ani sa ajunga la performanta asta. Americanca din imagine este detinatoarea recordului mondial pentru cea mai mare freza afro din lume. La 38 de ani, femeia a intrat in Cartea Recordurilor. In ciuda asteptarilor generale, masuratoarea nu s-a facut pe lungime. Aevin Dugas este asistenta sociala in statul Louisiana, iar parul sau are o circumferinta ce masoara 138 de centimetri, adica aproape un metru si jumatate, conform a1.ro. La aceste cifre a putut ajunge dupa 14 ani, timp in care nu s-a atins deloc de podoaba capilara. "Ca femeie, ti se spune frecvent ca parul drept este cel mai frumos. Asta e o nebunie. Stilul afro este coafura mea naturala si nu cred ca exisa ceva mai frumos", spune femeia ce ani la rand a vrut sa-si indrepte cumva parul, informeazaLibertatea.

Descoperire incredibila intr-un vagon de metrou! Calatorii au incremenit cand au vazut asta: "Asa ceva e prea mult". Un rechin mort a fost descoperit intr-un vagon de metrou in orasul New York, au confirmat oficialii regiei de tranport. Neasteptatul pasager, cu o lungime de aproximativ 1.2 metri, a fost gasit sub un rand de scaune dintr-un metrou din Queens. Conductorul a rugat pasagerii sa paraseasca vagonul iar trenul si-a continuat drumul pana la capatul liniei, unde un supervizor a aruncat pestele. Porumbei si chiar oposumi au ajuns in vagoanele de metrou din New York pana acum, insa niciodata un rechin, au declarat oficialii retelei de transport. Cu toate acestea, provenienta sa este un mister, scrieCancan.

Daca tipa la nastere, e taxata cu 5 dolari de urlet. Soc! Bietele femei care sunt in chinurile facerii trebuie sa plateasca daca indraznesc sa tipe! Desi pare de necrezut, acest lucru se intampla cu adevarat intr-un spital din Zimbabwe, care taxeaza gravidele cu 5 dolari (circa 17 lei) de urlet. Banii sunt colectati de medicii lacomi sub pretextul ca vor sa combata "alarmele false" din timpul travaliilor. Din cauza ca o nastere a ajuns sa coste 50 de dolari (166 lei), adica o treime din venitul mediu de 150 de dolari (500 lei), femeile din Zimbabwe, una dintre cele mai sarace tari din lume, nu-si mai permit sa aduca bebelusii pe lume la spital, anuntaClick.