Printul William, Kate si bebelusul regal au ajuns topping de pizza. Ducele William si ducesa Kate sunt iubiti pe toata planeta, iar bebelusul regal este, pur si simplu, adorat. Turistii nu concep sa paraseasca Marea Britanie, fara un suvenir cu tinerii parinti, precum si cu micul print, George. De cum l-au prezentat pe mostenitorul coroanei britanice, au si aparut primele obiecte care sa aminteasca despre familia princiara: brelocuri, cani si farfurii din portelan frumos decorate cu poza din fata spitalului, cand printul George a fost aratat multimii. Insa, cel mai surprinzator creator de suveniruri este Domenico Crolla, care detine o renumita pizzerie in Glasgow, Scotia, scrieClick.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cazurile care iti fac pielea de gaina! Copiii acestia nu imbatranesc niciodata. Sunt prizonierii propriul corp. La 31 de ani, o tanara arata ca un copil de cativa anisori. Misterul din spatele unei boli foarte rare! Povestea lui Gabby a fost pentru prima data mediatizata cand parintii ei au plecat intr-o calatorie pentru a descoperi cauza bolii. De atunci au mai aparut inca doua cazuri incat niciun nume nu s-a putut da unei astfel de boli. Un barbat are 29 de ani, insa este prizonierul unui corp de copil de 10 ani. Un alt caz este cel al unei femei in varsta de 31 de ani care arata ca un bebelus. Aceasta boala seaman perfect cu povestea din filmul in care a jucat Brad Pitt: Cazul straniu al lui Benjamin Button. Majoriatea au deficient in vorbire, sunt orbi sau nu pot merge sau manca singuri, potrivitKanalD.

Animale pe care oamenii le mananca si la care nu te-ai fi gandit. Fiecare popor are bizareriile lui, mai ales cand este vorba despre bucataria sa si animalele pe care le foloseste pe post de ingrediente. Iar la unele dintre aceste animale care ajung in farfuriile unor popoare nu te-ai fi gandit niciodata. Elefantul de padure - subspecia cea mai amenintata cu disparitia -nu este vanat doar pentru fildes, ci si pentru carnea sa. Un animal poate furniza peste 450 de kilograme de carne, ceea ce inseamna o avere pentru un braconier. Combinatia, carne comestibila/fildes face dificila incercarea autoritatilor de a proteja aceasta specie de elefant. Viermii de matase sunt un ingredient important al bucatariei din Coreea. Viermii sunt maruntiti si prajiti in ulei, scrieRtv.net.

Televiziunea chineza a lansat un site care transmite non-stop imagini cu ursi panda. Iubitorii ursilor panda din intreaga lume pot acum sa urmareasca simpaticele animale la orice ora din zi si din noapte, in oricare zi a saptamanii, pe un site al televiziunii chineze. Televiziunea chineza a lansat site-ul ipanda.com, cu imagini in direct transmise dintr-o rezervatie unde au fost amplasate 30 de camere de filmat. Acestea au fost puse in locurile de joaca, in cresa puilor de panda si chiar in spatiile unde animalele se retrag sa doarma peste noapte, informeazadigi24.ro.

Artista agresata sexual pe scena, in timpul spectacolului! Publicul a crezut ca totul face parte din show. Yan Yinhong, o artista din China, a fost agresata pe scena, chiar in fata publicului care venise sa o vada. Yan sustine o serie de spectacole prin care ilustreaza si totodata condamna violenta impotriva femeilor. La unul dintre aceste show-uri, un barbat din public s-a apropiat de ea si a sarutat-o. Uimita si speriata, Yan intra in jocul barbatului, cu gandul sa isi salveze show-ul, dar lucrurile degeneraza foarte urat. Dupa sarut, individul devine tot mai agresiv, incepe sa o pipaie si incearca chiar sa o atinga in zonele intime, noteazaClick.