Au crezut ca nu vad bine! Ce a gasit un grup de cercetatori in gura unui rechin. Cel mai bun exemplu a lantului trofic.. la scara mica! Un caine de mare care a crezut ca va avea parte de o cina gratis a muscat momeala cercetatorilor - un peste mort - numai pentru a fi inghitit de un rechin, cateva clipe mai tarziu. Li s-a intamplat cercetatorilor de la Universitatea din Delaware, scrie thesun.co.uk, care incercau sa captureze rechini pe care ii marcasera in trecut in scopuri stiintifice. Imaginea ablout uluitoare a fost postata pe Facebook, cu mesajul: "Un caine de mare ghinionist a mancat un peste-momeala si a fost victim unuia dintre cei mai mari pradatori din golf", scrieCancan.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A operat traficantul ca sa-i fure drogurile. Viata bate filmul! Un chirurg de 32 de ani din orasul Bogotol, regiunea Krasnoiarsk (Siberia), a fost pus sa scoata pungile cu heroina din stomacul unui contrabandist. Le-a scos, dar si-a insusit una! Ce bucurie trebuie sa fi fost pe doctorul chirurg cand politia i-a cerut sa-l opereze de urgenta pe contrabandistul caruia i s-a facut rau din cauza unor pungi cu heroina pe care le inghitise! Abia astepta sa-i taie stomacul pentru a scoate drogurile, ca sa se infrupte din ele. A si facut-o si a avut grija sa ascunda cu grija o punga. Numai ca politistii stiau bine cate pungi trebuiau recuperate si au descoperit, socati, ca doctorul era deja drogat. Cand i-au scotocit lucrurile, au dat si de punga pitita. Acum, chirurgul risca sa faca 15 ani de inchisoare pentru consum si detinere de stupefiante, anuntaClick.

O femeie a condus sute de kilometri in somn, fara sa provoace un accident. O femeie din Noua Zeelanda a condus in somn, dupa ce s-a urcat la volan chiar daca luase mai multe somnifere. Cu toate acestea, ea a fost gasita de politisti in fata fostei sale case, dormind, dupa un drum de peste 300 de kilometri. Autoritatile din Noua Zeelanda au ajuns la concluzia ca soferita, al carui nume nu a fost dat publicitatii, a condus 186 de mile, aproximativ 300 de kilometri, in cinci ore, din Hamilton pana in Auckland, ulterior mergand spre coasta de est a tarii, pana in Tauranga, potrivit The Sun. Un amic al femeii a sunat la politie, anuntandu-i ca tanara s-a suit la volan dupa ce consumase mai multe somnifere. Spre surprinderea autoritatilor, ea a fost gasit la ora 4.55 dimineata in fata fostei sale case, aflata la sute de kilometri distanta, informeazaRTV.

Gestul infiorator pe care l-a facut timp de un an! Ce i-a facut acest barbat unei pisici, dupa ce se deghiza in caine. Lumea e plina de oameni cu fetisuri bizare, dar ce a fost in stare sa faca acest barbat intrece orice imaginatie. Ryan Havens Tannenholz, un tanar de 28 de ani, a fost retinut de politisti si este acuzat ca, timp de un an, a violat de mai multe ori o pisica. Si asta nu e tot. Oamenii legii spun ca actele barbare aveau loc intr-un cadru atent pregatit. Ryan a inventat un personaj pe care l-a numit 'Bubblegum Husky' si pentru care a facut un costum. Practic, dupa ce isi punea pe fata o masca de caine, el incepea sa violeze felina. Barbatul a fost arestat, iar medicii au descoperit ca are probleme psihice grave. El se afla acum in inchisoare si isi asteapta sentinta, scrieCancan.

Turnul din Pisa a inceput sa se indrepte, isi reduce constant gradul de inclinare. Turnul din Pisa continua incet, dar constant, sa isi reduca gradul de inclinare, dupa ce au fost efectuate mai multe interventii de consolidare, monumentul recuperand 2,5 centimetri in ultimii ani. Potrivit unui raport anual publicat de grupul de control si monitorizare a celebrei structuri inclinate din Italia, turnul a recuperat, intre 2001 si 2013, aproximativ 2,5 centimetri din gradul de inclinare, conform Mediafax. Reducerea poate fi considerata lipsita de importanta de unii, dar reprezinta o veste buna pentru specialisti, care au inceput sa supravegheze monumentul din 2001, cand acesta a fost redeschis publicului, anuntaClick.