Cea mai grasa femeie din lume sustine ca face sex de sapte ori pe zi. Faptul ca este detinatoarea titlului de "Cea mai grasa femeie de pe planeta" se pare ca nu o multumeste pe Pauline Potter, iar acum vrea sa obtina si titlul de "Cea mai activa femeie din punct de vedere sexual". Fostul sau sot, Alex, este cel care o ajuta sa piarda din greutate. Viata lor sexuala este una iesita din comun, intrucat cei doi fac sex de 7 ori pe zi, in fiecare zi. In acest fel Pauline a pierdut nici mai mult nici mai putin de 45 de kilograme, potrivit StirileProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ultima gaselnita anticopiat la Bac! Thailandezii au o metoda incredibila. 87.000 de tineri vor trai emotiile examenului de bacalaureat incepand de astazi, cand debuteaza cea de-a doua sesiune. Dintre acestia, peste 58.000 sunt din promotiile anterioare si aproape 28.600, dintre cei care au picat in luna iulie. Ministerul Educatiei isi bate capul cu masuri speciale si scumpe pentru a-i impiedica pe candidati sa traga cu ochiul la un coleg mai bine pregatit, insa poate lua lesne exemplul omologilor sai thailandezi, care au gasit cea mai ieftina si mai eficienta metoda anticopiat. Thailandezii rezolva problema copiatului cu cateva coli albe de hartie, lipite tuturor candidatilor in dreptul tamplelor, pe o bentita. Continuarea in Libertatea.

Romii isi vand aurul ca sa-l aduca in tara pe regele Cioaba? Florin Cioaba a murit pe patul de spital din Turcia. Familia va cere ajutorul statului roman ca sa achite factura de 350.000 de dolari si sa-l poata aduce acasa, la Sibiu. Problema e ca cele 7 zile de spitalizare, mentinerea in viata prin coma indusa si o operatie complicata au fost taxate de spitalele din Turcia cu suma de 350.000 de dolari. Dorin Cioaba, fiul defunctului, spune ca familia nu poate achita aceasta suma si ca va solicita sprijin din partea statului. Pregatirile de inmormantare vor dura 3 zile, dupa care regele va fi inhumat in cimitirul din Sibiu, in cavoul familiei, scrie Click.

Un om al strazii din Bucuresti l-ar face pe Stallone sa roseasca de rusine! Vezi de ce e in stare "Rocky" de la Iancului! La 33 de ani, dupa 21 de ani petrecuti pe strazi, prin scarile blocurilor, prin canale si prin parcuri, printre sobolani si gandaci, se lauda cu un trup atletic, bine sculptat dupa mii de ore de antrenamente grele. Alin n-are unde sa doarma, abia gaseste ce sa bage in gura, insa nu a neglijat niciodata doua lucruri: credinta in Dumnezeu si orele de exercitii fizice. "Fac tractiuni la bara din parc si ridic de sute de ori doua bidoane de 5 si 6 litri pline cu nisip si apa. Pline, asa, au cam 14/15 kilograme si ma ajuta sa ma tin in forma. Alerg si dimineata si noaptea, dar mai ales noaptea, intre 11 si 12, ca e racoare si e mai liniste pe strazi. Mi-ar fi trebuit niste manusi sa nu-mi julesc mainile, asa ca mi-am facut din carpele astea, de la o bluza rupta", a povestit "Rocky" pentru Cancan.

Ea este femeia care nu imbataneste. Nimeni nu-i poate ghici adevarata varsta. O femeie din Marea Britanie pare sa fi descoperit elixirul tineretii. La 54 ani, Kim ar putea trece cu usurinta drept o tanara de cel mult 30 de ani. Femeia a povestit, pentru Daily Mail, ca nu a apelat niciodata la operatii estetice si ca a preferat sa dea banii unui nutritionist, cand a observat primele semne ale imbatranirii. Cu o silueta de invidiat, par blond stralucitor si ten curat, fara riduri, Kim spune ca femeile nu o invidiaza, ba dimpotriva, vor sa afle care este secretul sau, in timp ce altele ii cer numarul chirurgului estetician, potrivit StirileProTv.