S-a deschis prima parcare speciala pentru sex in masina! Inovatie elvetiana! Primul sex drive-in din tara s-a deschis ieri la Zurich! Soferii negociaza cu prostituatele si apoi se retrag cu masina intr-una dintre cele noua boxe din lemn special construite, oferindu-le "intimitate". Edilii din Zurich au gasit o idee ingenioasa de a supraveghea prostituatele din oras. Ei au inaugurat ieri primul sex drive-in din tara, dupa ce proiectul a fost aprobat printr-un referendum, anul trecut. Acesta este situat intr-o fosta zona industriala a orasului si este alcatuit din "noua cutii pentru sex". Pentru a evita gonirea clientilor, autoritatile elvetiene nu vor instala camere de supraveghere sau vor posta echipaje de politie in apropiere. Amatorii vor putea face sex zilnic, intre orele 7 seara si 5 dimineata, scrie Click.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A ramas insarcinata, desi nu a intretinut relatii sexuale cu nimeni! Vezi cum a fost posibil. In luna septembrie a anului trecut, Gemma Holmes, o femeie din Anglia, conducea un scuter pe strada. Din cauza neatentiei, ea s-a lovit violent de o masina parcata si a suferit rani teribile. A fost dusa rapid la spital, unde medicii nu i-au dat prea multe sanse de supravietuire. Totusi, dupa 3 luni de la teribilul accident, Gemma s-a trezit din coma. A avut insa o surpriza de zile mari cand doctorii i-au spus ca este insarcinata in 4 luni. Femeia a ramas socata, spunandu-le medicilor ca nu a intretinut relatii sexuale cu nimeni. Ea avea insa amnezie, si nu isi mai amintea nimic din ultimii 3 ani. Cu toate acestea, a pastrat copilul, desi i s-a spus ca sanatatea ei este pusa in pericol. "M-am gandit ca, daca micutul a supravietuit accidentului, atunci inseamna ca trebuie sa il am, inseamna ca este scris sa vina pe lume", a spus femeia, anuntaKanalD.

Iata secretele fundului perfect! Brazilianca de 25 de ani Carine Felizardo a scris istorie cu funduletul ei inca de anul trecut, cand a reusit sa convinga un juriu alcatuit din sase femei sa ii acorde titlul de Miss Fund 2012. Formele apetinsante i-au rotunjit frumusel veniturile in ultimul an, ea avand incasari de aproape un milion de dolari din sedinte foto, campanii publicitare si prezentari de produse. Din noiembrie, Carine, care este lesbiana declarata, a anuntat ca va avea propria emisiune si va prezenta concursul "Miss Bum-Bum". In premiera, ea a dezvaluit secretele fundului care are o circumferinta de 120 de centimetri si e "tare ca piatra". Petrece la sala trei ore pe zi, dimineata si la amiaza. Face 10 exercitii exclusiv pentru fund. Seara face talasoterapie, vibromasaj, sauna si tratamente cosmetice specifice (impachetari cu argila, ciocolata si o data pe luna miere). Important: nu sta in fund decat maximum o ora pe zi. Pentru ca, zice ea, "i se strica forma fundului", informeazaClick.

A vrut un animal de companie minuscul, dar acum creste o namila, dupa ce a fost pacalita de vanzator. Catherine Dawes a fost incantata in momentul in care si-a cumparat de ziua ei, in urma cu trei ani, un porc pitic cu suma de 500 de lire. Cu toate acestea, la scurt timp, ea a realizat ca animalul ei nu apartie unei rase pitice, fiind un porc in toata regula, potrivit Daily Mail. Chiar daca Dudley are un metru lungime si o greutate de 140 de kilograme, stapana recunoaste ca el a devenit un membru al familiei si nu mai poate renunta la el. Astfel, animalul isi petrece toata ziua uitandu-se la televizor in timp ce mananca banane, scrieRTV.

America, invadata de sute de activiste topless. Cum au protestat femeile fara sutien. Unul dintre cele mai mari proteste a avut loc in New York, in Times Square. Multe dintre cele care au defilat fara sutien au protestat impotriva faptului ca femeile nu au dreptul sa mearga topless in locuri in care un barbat are voie. De fapt, este perfect legal ca femeile sa umble topless in statul New York. Cu toate acestea, multi oameni ai legii nu stiu asta si amendeaza sau chiar aresteaza femeile pe care le vad fara sutien. Una dintre participante a explicat ca americanii pun semnul egalitatii intre sex si nuditate. "Cred ca americanilor le e frica de nuditate si cred ca are de-a face cu sexualitatea, ceea ce e complet neadevarat", a declarat ea pentru postul CBS. Mai multe femeie s-au strans si in Venice Beach, din California. Protestantele nu au maraluit insa complet topless. Ele au avut sfarcurile acoperite cu benzi adezive colorate, anuntaClick.