Pentru ca e dependenta de sex, si-a epuizat sotul in doua luni. Fotomodelul Joanna Krupa, de 34 de ani, a fost votata anul acesta drept femeia cu cei mai frumosi sani din lume. De origine polono-americana, ea s-a maritat in luna iunie a acestui an cu Romain Zago, fotomodel. Cei doi nu si-au jurat iubire vesnica decat dupa ce barbatul a semnat un contract prenuptial in care se obliga sa ii produca sotiei lui cel putin un orgasm pe zi. Dupa doua luni de mariaj, barbatul a cedat, scrie Click.

Faze tariFoto: Colaj foto

Locuitorii unui oras din Rusia, terorizati de un maidanez... mai neobisnuit. Politistii din orasul rusesc Ekaterinburg sunt un alerta dupa ce un crocodil a fost descoperit, miercuri, pe malul unui rau care trece prin localitate. Nu se stie de unde a aparut reptila. Politistii au banuit ca a scapat de la un circ, insa reprezentatii circurilor din zona au anuntat ca nu le lipseste niciun crocodil. Initial, trei politisti de la rutiera au incercat sa captureze animalul, insa acesta a fugit in rau, informeaza Libertatea.

Un canion urias, descoperit sub gheturile Groenlandei. Un canion cu o lungime de cel putin 750 de kilometri si o adancime de circa 800 de metri, in unele zone, a fost descoperit sub gheturile Groenlandei, cu ajutorul unor observatii prin satelit, au anuntat, joi, cercetatorii britanici, citati de AFP. Aceasta formatiune geologica comparabila partial cu Marele Canion al fluviului Colorado, din vestul SUA, exista probabil cu mult inainte ca gheturile sa acopere Groenlanda, in cursul ultimelor milioane de ani. Cercetatorii britanici au folosit o cantitate uriasa de date radar colectate mai ales cu ajutorul observatiilor prin satelit, de NASA, dar si de cercetatorii britanici si germani. Analizand datele colectate, cercetatorii au descoperit ca acest canion se intinde din centrul Groenlandei pana in extremitatea nordica, unde se incheie cu un fiord adanc, in Oceanul Arctic, noteaza Gandul.

Si-a taiat manile ca sa nu mai fure. Incredibil! Egipteanul Ali Afifi, de 28 de ani, a socat intreaga planeta dupa ce s-a automutilat, pedepsindu-si mainile care furau din buzunarele celorlalti. Tanarul si-a aplicat singur legea islamica, pedepsindu-se pentru apucaturile ciudate care il faceau sa subtilizeze bunuri din buzunarele celorlalti sau din magazine. Bolnav de cleptomanie, Ali Afifi si-a pus mainile pe sina de tren si a asteptat cuminte pedeapsa. A ajuns cu membrele insangerate la spital, insa, spun martorii, era extrem de fericit. Chiar daca pierduse mult sange in timpul automutilarii, scapase de Iad. Daca pana atunci furase sandvisuri, bani si obiecte din magazine, cand a iesit din spital s-a simtit un om liber, informeaza Click.

Inchisoarea transformata in hotel. Clientii sunt tratati ca niste prizonieri si primesc pedepse, pentru o experienta autentica. Turistii care se cazeaza la hotelul Karosta, din nordul Letoniei, se pot lauda cu faptul ca au avut parte de o experienta pe care altii, in locul lor, ar regreta-o. Hotelul a fost inainte o inchisoare, iar noii proprietari nu au vrut sa schimbe nimic din aspectul ei. Mai mult decat atat, turistii sunt tratati ca niste prizonieri. Inchisoarea Karosta a fost construita in jurul anului 1900 si a fost folosita initial ca infirmerie, scrie Daily Mail. Ulterior, informeria a fost transformata intr-o inchisoare nazista si sovietica. In timpul celui de-Al Doilea Razboi Mondial, aici erau condamnati si executati de catre nazisti toti dezertorii. Astazi, turistii care se cazeaza la Karosta au parte de o experienta asemanatoare. Camerele de hotel sunt simple celule "dotate" cu un pat din fier, un dulap, o toaleta si gratii. In plus, masa pe care o servesc este aceeasi cu a prizonierilor din secolul trecut, scrie EVZ.