S-au recasatorit la 58 de ani dupa ce au divortat. Cei doi au folosit aceleasi verighete. Doua persoane din Marea Britanie s-au recasatorit la 58 de ani dupa ce au divortat. Cei doi, Ollie Ingram, in varsta de 76 de ani, si Wills Holmes, in varsta de 79 de ani, s-au regasit dupa ce au fost casatoriti cu alte persoane si au decis sa-si mai dea o sansa. Prima data cand s-au casatorit, in 1955, Ollie avea 18 ani, iar barbatul avea 21 de ani. Continuarea pe StirileProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Nu e adevarat! Cum a venit imbracata la mall! Unele femei isi doresc sa arate mereu bine si nu renunta niciodata la tinutele sexy. Dar o domnisoara din Bucuresti a ales o tinuta care lasa prea mult la vedere si nu oriunde, ci cand a iesit intr-un mall din capitala. Imbracata intr-un body negru si o rochie transparenta care ii lasa posteriorul la vedere, ea era totusi prea dezgolita pentru o raita printr-un centru comercial, in mijlocul zilei, noteaza Click.

Un prezentator TV a adormit in direct, in timpul emisiunii. Tucker Carlson, prezentator la postul american de televiziune Fox News, a adormit in direct, in timpul emisiunii pe care o modereaza. Omul de televiziune a profitat de una dintre pauzele difuzate pe parcursul emisiunii sale si a atipit. Acesta nu si-a revenit din starea de somnolenta cand a intrat in direct si nici ceilalti doi colegi de platou nu l-au trezit, scrie Gandul.

Au fost dati afara de pe stadion dupa ce au fost surprinsi facand sex. Un cuplu din Danemarca a fost surprins in timp ce facea sex in mijlocul terenului de fotbal, dupa un meci intre doua echipe locale. Cei doi au hotarat, in urma egalului plictisitor dintre Brondby si Randers, sa-si condimenteze putin iesirea in oras, iar de aici pana la a face sex in public a mai fost doar un pas, potrivit StirileProTv.

Un iesean era sa moara de frig in ultima zi de august. Un iesean a fost transportat de urgenta la spital, sambata, in ultima zi de august, dupa ce a fost gasit in strada, in stare de inconstienta, aproape mort de frig. Omul era sa moara de frig din cauza unui curent de aer polar care matura sud-estul Europei. Acest lucru va face ca temperaturile de pe teritoriul tarii noastre sa scada semnificativ pana miercuri, inclusiv, si sa favorizeze aparitia precipitatiilor, potrivit Libertatea.