A ramas cu 5.000 de dolari blocati in fund! O femeie din Tennessee sufera ingrijiri intr-un spital dupa ce si-a ascuns 5.000 de dolari in rect si apoi a incercat sa scoata banii cu o perie de WC si clesti. Christie Black, in varsta de 43 de ani, din orasul Bulls Gap, furase banii, saptamana trecuta, de la iubitul ei, Bobby Gulley, pentru ca incepuse sa se teama ca se va desparti de ea. Femeia a suferit sangerari grave dupa incercarile de a-si scoate banii din fund si a fost transportata de urgenta la Hawkings County Memorial Hospital. Bancnotele erau puse in doua plicuri, pe care medicii le-au scos in urma unei interventii chirurgicale. Acum, Christie Black trebuie sa dea explicatii la politie pentru furt, scrieClick.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

La un pas de lesin in sala de judecata! Ce a aflat un violator despre tanara pe care a abuzat-o l-a adus in pragul disperarii. Un tanar de 27 de ani din SUA a avut un soc cand a aflat ca tanara pe care a violat-o cu cateva zile inainte este infestata cu HIV. Richard Thomas a abuzat sexual o tanara, in propria ei casa, in timp ce aceasta dormea. Fata luase un somnifer inainte de culcare, asa ca nu a stiut nimic pana nu s-a trezit. Dupa cateva zeci de minute, el a plecat din casa si a fost arestat imediat. In arest, el Richard a declarat ca era beat si drogat in noaptea cu pricina, asa ca nu isi mai aminteste nimic din ce a facut. Barbatul a pledat vinovat, iar in timpul procesului a aflat ca tanara pe care a violat-o are virusul HIV. Socat, violatorului i s-a facut rau in fata magistratilor. Barbatul isi asteapta acum sentinta, dar si rezultatele analizelor ce vor arata daca a luat sau nu virusul, anuntaCancan.

Uimitor! A scris o carte pentru gaini. Inaripatele au acum un motiv de bucurie, dupa ce o scriitoare britanica a lansat la Londra cartea audio pentru gaini. Catherine Alliot s-a aratat entuziasmata de lansarea unei povesti de dragoste cu totul neobisnuita fata de cele pe care le scrisese in 20 de ani de cariera. Intitulata "Falling for Clooney", cartea relateaza povestea relatiei gainusei Molly cu cel mai frumos cocos din batatura, Clooney. Cartea a fost comandata de majoritatea avicultorilor, dupa ce cercetatorii au descoperit ca vocea umana are un efect calmant asupra pasarilor ouatoare, informeazaClick.

Erau intr-un supermarket cand nu le-a venit sa creada ca asa ceva se intampla in fata lor! Cativa cumparatori aflati la acea ora intr-un supermarket au incremenit cand au vazut ce se afla in fata lor. Oamenii aflati intr-un supermarket au ramat uimiti cand au dat peste un adevarat personaj la unul din raioanele magazinului. Daca nu erai atent, puteai trece lesne pe langa el fara sa observi deoarece arata intocmai ca o fata, insa fata il dadea de gol. Cine a crezut ca in poza se afla o tanara domnisoara care nu stie ce sa aleaga de pe raftul unui magazin, se inseala, pentru ca este de fapt un domn, trecut de prima tinerete, imbracat in haine de femeie, mai exact intr-o rochita scurta. Cu barba si parul alb, domnul respectiv a starnit mirare in jurul sau. Si daca unii isi dadeau coate si radeau, altii l-au declarat putin nebun, scrieKanalD.

O marocanca insarcinata timp de 49 de ani a nascut o mumie! Zahra Aboutalib din Casablanca se pregatea in 1955 sa nasca. Durerile facerii incepusera si totul parea normal... numai ca lucrurile aveau sa se transforme intr-o poveste care dupa 49 de ani i-a socat pe medici. Zahra avea 26 de ani si a mers la spitala pregatita sa isi cunoasca micutul. A avut dureri 48 de ore dar nu a nascut, iar cand medicii i-au propus cezariana a refuzat deoarece pe atunci se credea ca o astfel de operatie are sanse mici de supravietuire. A plecat acasa, iar mai tarziu, durerile au incetat. Potrivit unor credinte populare, femeia a crezut ca fatul a adormit in pantecul ei pe care nu mai vrea sa il paraseasca si ramane acolo pentru a o proteja. 49 de ani mai tarziu, cand avea 75 de ani, marocanca a acuzat dureri abdominale. A mers la medic, iar in urma unei ecografii a descoperit ca bebelusul pe care nu il mai nascuse in 1955 se mumuficase in interiorul ei. Fusese o sarcina ectopica, dusa prin minune la capat, dar care nu s.a putut finaliza printr-o nastere normala, anuntaLibertatea.

"Dintele electronic" te invata sa nu te imbolnavesti. O inventie revolutionara! Cercetatorii de la Universitatea Taiwan din Taipei au inventat "dintele inteligent" care e fixat in dantura unei persoane pentru a-i depista obiceiurile rele si a-i recomanda un stil de viata mai sanatos. "Dintele inteligent" are un centimetru lungime si poseda un senzor care analizeaza obiceiurile zilnice ale unei persoane, cum ar fi fumatul, bautul, tusea, supraalimentarea. Cercetatorii taiwanezi l-au creat pentru a comunica informatii pesoanei care il va utiliza despre obiceiurile sale zilnice si a-i oferi recomandari pentru a duce un stil de viata mai sanatos. Prototipul care a fost testat recent a dovedit ca este capabil in proportie de 94% de a analiza activitatile gurii. Acesta functioneaza potrivit principiului ca fiecare activitate orala - de la baut la mestecat- produce o miscare unica a dintilor, informeazaClick.